Nüby winactie bloghop
Winacties

Nüby Winactie | Paashop

Winnen doen we allemaal graag en na de laatste leuke goodiebags die ik weg mocht geven heb ik vandaag nog een supertoffe winactie van Nüby tijdens de Paashop. Met 26 hele gave blogs geven we 26 toffe prijzen weg. Als je alle 26 blogs langsgaat die meedoen aan de Paashop maak je dus gewoon kans op 26 prijzen! Hoe gaaf is dat?!

Nüby Winactie Paashop

Tijdens de Negenmaandenbeurs kreeg ik zulke toffe spullen waarvan ik al meerdere spullen heb weggegeven met winacties. Nu heb ik voor deze winactie nog een ontzettend toffe tas met spullen van Nüby die ik aan één van jullie ga weggeven!

Paashop

Aan de paashop doen dus 26 ontzettend toffe blogs mee. En allemaal geven we een leuke prijs weg. Waarschijnlijk ben je bij mij terecht gekomen via Ilse van Kreanimo. Welkom ! Onderaan de blog stuur ik je weer door naar de volgende blog. Zo sturen we je allemaal weer door naar de volgende blog en kun je op een makkelijke manier alle 25 blogs langs om kans te maken op 25 prijzen. Spreekt een prijs je niet helemaal aan? Ook prima natuurlijk, volg dan gewoon de link naar de volgende blog. Ilse van Kreanimo geeft een Lente editie van het Papercloud Magazine weg. Ilse is 1 van mijn favoriete creatieve bloggers en fijn om op terug te vallen als je net zo’n DIY onhandig bent als ik. De uitgelichte afbeelding van de bloghop is ook door Ilse gemaakt, leuk he!

Beebs and Moms

Mocht je Beebs and Moms nog niet kennen, dan zal ik me kort aan je voorstellen: Ik ben Kimberly en moeder van Evi (5), een geweldig kleutermeisje die mijn wereld wat mooier heeft gemaakt. Ook ben ik getrouwd met Patrick en heb ik mijn eigen bedrijf als coach rouw en verlies tijdens de zwangerschap. Als coach begeleid ik vrouwen die hun kindje via een miskraam, doodgeboorte of tijdens de bevalling zijn verloren. Een geweldig beroep! Met Beebs and Moms richt ik me op dat andere aspect van mij naar #momlife streeft maar vaker #loedermoeder is. Op Beebs and Moms vind je persoonlijke verhalen, lifestyle, tips en reviews. Soms vind je zelfs wat DIY omdat ook ik soms een beetje Pinterestwaardig probeer te zijn maar dat meestal in rook op zie gaan.

Wat zit er in de tas van Nüby?

Maar die winactie, daarvoor ben je hier natuurlijk. Je bent vast heel benieuwd naar wat er allemaal in de tas die je kunt winnen zit. Snap ik best wel 😉

In de tas zit dus het volgende:

 • Classic fopspeen voor 0-6 m
 • Koelbijtfiguur voor 3m+
 • Warmtegevoelige zachte lepels voor 4m+
 • Super Spout stap 1 voor 6m+
 • Princess Sport Sipper voor 9m+
 • Rugtas van Nüby

Nuby winactie paashop

Voorwaarden

Wil jij deze Nüby Goodiebag winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze toffe prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Beebs and Moms/ Facebook/ Instagram dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liked op Facebook en/ of Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 14 april. Op 15 april maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms.

Mijn opvolger in de Paashop

Nu mag ik je doorsturen naar Evy van Onapaloma.com , Evy woont sinds januari in Spanje met haar gezin en neemt je mee in hun nieuwe leven in Spanje. Naast dat Evy natuurlijk een prachtige naam heeft en maar 1 letter verschilt met de naam van het mooiste meisje van de wereld is het natuurlijk ontzettend leuk om te lezen hoe het haar met haar dochter Ona vergaat in Spanje. Het leven in Spanje verschilt zo met het leven in België en Nederland, ik ben benieuwd hoe het hen gaat bevallen. Evy geeft bij deze paashop een XL Fotoboek weg. Mocht je nog wat inspiratie willen voor een fotoboek, je leest hier mijn ervaringen met fotoboeken 😉

De winnaar van de Nüby Goodiebag is …… Linda Post. Gefeliciteerd Linda! Stuur je mij een mailtje op info@beebsandmoms.nl met je gegevens?

Veel plezier met de Paashop en veel succes met winnen!

Liefs Kimberly

Nüby winactie bloghop Pinterest

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

26 COMMENTS

 • Kreanimo

  Bedankt om te linken!
  Deze goodiebag is niet meer voor mij! ?
  Ik wens alle deelnemers veel succes!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Graag gedaan!

 • Erika van koert

  Leuk ! Ik doe graag mee voor mijn zusje die in mei bevalt van haar eerste

  • Kimberly
   AUTHOR

   Leuk!!

 • ilsiee prins

  Ik ben net afgelopen vrijdag trotse tante geworden van een gezond lief meisje. Ik doe graag mee om ze te verrassen.
  Leuke actie, vrolijk pasen!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Wat leuk! Gefeliciteerd!!

 • Lynn

  ♥ Super, wat zou ik hier blij mee zijn ♥

 • Wendy v V

  Ik doe graag mee voor mijn toekonstige neefje.

 • Lindy

  Hop hop hop, ik ben een kijkje aan het nemen bij alle bloggers en vind het een geweldige actie! Leuk om al die mamabloggers te leren kennen! Deze set wil ik graag voor een vriendin winnen die zwanger is. Ga heel hard duimen voor haar! ???

 • Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee!

 • Katja Hendriksen

  Ik loot graag mee!

 • Inge

  Normaal laat ik de winacties voor de allerkleinsten voor de andere moeders… maar nu ik sinds kort weet dat ik binnenkort peetouder word, wil ik natuurlijk maar al te graag een kansje wagen! ? ❤
  volgde je al op instagram! @tintel.inge

 • ik doe heel graag mee voor onze overbuurvrouw 😀

 • Ine alph

  7ik doe graag mee voor de kleine die wij met paar weken eindelijk mogen vast houden

 • Tineke

  Net oma geworden van kleindochter Eliza,. Heel welkom dus .

 • Majonne Twigt

  Leuk als kraamkadootje voor één van de zwangere collega’s.

 • marijke boulet

  Mijn nicht Liesbeth is onlangs bevallen van een meisje ! Zij zou heel blij zijn met die goodiebag ! ?

 • Marian B

  Mijn dochtertje is hier alweer te oud voor. Maar een vriendin van mij verwacht binnenkort haar eerste kindje. Zou leuk zijn om haar met deze tas blij te mogen maken.

 • Lyn

  Ik doe graag mee!

 • Melissa

  Leuk voor ons newborn nichtje; die kan er nog heel veel plezier van hebben dus ik doe graag voor haar mee. ik volg uiteraard via FB.

 • erika panjer

  wat super leuk die zou ik wel willen winnen voor ins wonder op komst
  dan heb je nooit te veel en deze tas met inhoud is dan ook wel erg handig om te hebben

 • Aïde

  Dit lijkt me een heel leuk pakketje voor mijn zwangere vriendin. Haar oudste is al weer 8 en dit heeft ze vast nog niet.

 • Will

  Leuk zo’n bloghop en nu deze Paashop.
  Doe er altijd gezellig aan mee.
  Graag doe ik mee voor mijn vriendin, die enige maanden geleden een kleinzoon heeft gekregen.
  Haar maak ik vast blij met deze goodiebag..
  Ik heb alleen geen Facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hopelijk is dat voldoende om mee te doen.

 • trotsema fati

  ik doe graag mee voor mijn kleine wondertje die in juli wordt verwacht

 • Kristel brouwers-dijkhuizen

  Ow dat zou super tof zijn voor onze mini en altijf handig nubys perfect spul en leukke hop

 • Goele H

  Ik doe graag mee. Ik heb een zoontje van 2 weken oud en dit is wel een erg leuk pakket voor hem.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.