Nieuw traject voor betere online zichtbaarheid
Ondernemen Recente berichten

Een nieuw traject voor een betere online zichtbaarheid

Als ZZP’er in de huidige tijd ben ik afhankelijk van de zichtbaarheid van mijn bedrijven. Best lastig voor iemand die het stiekem best moeilijk vind om zichzelf te laten zien online. Ik had een schop onder mijn kont nodig voor een betere online zichtbaarheid en ben inmiddels met een nieuw traject gestart.

Betere online zichtbaarheid

Al een tijdje ben ik bezig met het zichtbaar maken van mijn bedrijven maar ik had eerlijk gezegd werkelijk geen idee hoe ik dat ging doen. Ik was een beetje aan het stoeien en probeerde van alles. Maar de focus ontbrak behoorlijk. Hulp was hard nodig en ik zocht naar een vorm waarin dat kon. Eentje die bij mij zou passen en waar ik me goed bij voelde.

Online coach en groepstraject

Bij coaches die het hebben over “in je eigen kracht te gaan staan” haak ik snel af. Vast heel fijn voor vele anderen maar niet voor mij. Via andere vrouwelijke ondernemers kwam ik terecht bij Kim Buining, coach voor ondernemers. Ik volgde haar online en keek mee in haar community op Facebook. Toen zij een groepswebinar organiseerde meldde ik mijzelf aan en bij meerdere dingen die Kim zei voelde ik me erkend en gehoord. Kim herkende waar ik tegenaan liep en ook wat mij dreef naar het ondernemerschap.

We spraken daarna af voor een individueel telefoongesprek en ook toen voelde ik een hoop herkenning. Eerder had ik al een gesprek met een andere hele lieve coach – waar ik met liefde best een wijntje mee wil drinken – maar bij Kim voelde ik dat zij mij kon helpen op het gebied van mijn ondernemerschap. Ik meldde me aan voor het groepstraject dat Kim deze zomer voor het eerst geeft.

Alle artikelen over mijn ondernemerschap lees je hier

Een nieuw traject als zzp’er

Het is rete-druk zo in de aanloop naar de zomervakantie maar ik merk dat het me meer richting geeft. Ik heb mijn cliënten en doelen duidelijker en dat zorgt ervoor dat ik een focus heb. Fijn! Dat ik gelijk met een aantal andere vrouwelijke ondernemers in contact ben gekomen is ook fijn. Zo kan ik sparren en ik merk dat ik eerder om hulp vraag. Niets is te gek, hoe fijn is dat?!

Dus mocht je me op social media horen steunen over de drukte, dit traject is er een deel van. Maar als het zorgt voor een betere online zichtbaarheid als ondernemer dan heb ik dat er graag voor over. Als blogger ben ik natuurlijk afhankelijk van de online zichtbaarheid en ook als coach zwangerschapsverlies is het belangrijk om vrouwen te bereiken. Als je vrouwen wilt helpen moeten ze namelijk wel weten dat je bestaat. En daar is dus een betere online zichtbaarheid voor nodig.

Wat doe jij als ondernemer voor je online zichtbaarheid?

Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Nieuw traject voor verbetering als ZZP'er voor betere online zichtbaarheid

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.