Negenmaandenbeurs
Recente berichten Tips

De Negenmaandenbeurs begint weer bijna, maar waarom zou je er heen gaan?

Van 21 t/m 25 februari is het weer zover; De Negenmaandenbeurs! De ideale beurs voor aanstaande moeders en moeders van jonge kinderen. Maar waarom zou je er eigenlijk heen gaan en wat kun je in 2018 op de beurs vinden? Bijna teveel om op te noemen maar ik ga toch een poging doen.

Negenmaandenbeurs

Misschien ken je de Negenmaandenbeurs wel, misschien ook niet. Dit jaar ga ik voor het eerst want bij Evi was ik nadat de beurs was geweest zwanger, daarna zou ik wel gaan maar kwam dat er niet van. Ik ben dus enorm benieuwd naar wat ik kan verwachten. Ik ga met verschillende mamabloggers heen deze woensdag en ga samen met hen alles bekijken wat de negenmaandenbeurs heeft aan te bieden. Dat dit heel veel is wist ik wel en ik zet het voor jullie allemaal op een rijtje wat er te doen is voor de (aanstaande) mama’s en papa’s.

Allereerst de praktische info

De Negenmaandenbeurs is in de Rai Amsterdam en via deze link kun je kaartjes voor € 15,95 kopen. Aan de kassa kosten de kaartjes € 19,50. Via de link kun je ook een beursshopper kopen voor € 3,50 i.p.v. voor € 5,00 op de beurs zelf. De Negenmaandenbeurs is van 21 t/m 25 februari open van 10.00 – 18.00 uur. Op 22 en 23 februari is de beurs zelfs open tot 22.00 uur! Met je toegangskaartje van de Negenmaandenbeurs heb je ook toegang tot de Huishoudbeurs dus mocht je nog niet kapot zijn na het bekijken van alles op de Negenmaandenbeurs? Dan kun je nog door op de Huishoudbeurs.

Lees ook: Negenmaandenbeurs | Nieuwe ontwikkelingen

Opening

De negenmaandenbeurs gaat woensdag 21 februari om 10.45 uur worden geopend door Kim Kötter. Kim kun je kennen van als Miss Nederland maar ook als coach van het programma van Vier Handen Op Een Buik. Bij de opening zullen 15 baby’s het meest schattige schilderij van Nederland maken. Ik weet nog niet zo goed wat ik me daarbij kan voorstellen maar het klinkt heel schattig in ieder geval.

Wat nog meer?

Er is zo verschrikkelijk veel te doen dat ik alleen maar een tipje van de sluier ga oplichten. Het volledige programma kun je hier bekijken. Maar in ieder geval kun je bakfietsen proberen op het Babboe Bakfiets Parcours, kun je een mommy make-over doen, naar modeshows kijken, kleine reparaties aan je kinderwagen laten uitvoeren, een 3d of 4d echo laten maken, kun je in de draaimolen met je kindje en babykamer inspiratie op doen. Je zou zelfs als vader een test kunnen laten doen om te controleren of je wel echt de vader bent van jouw kindje!

Mama Masterclasses

Ook zijn er verschillende Mama Masterclasses te doen. Zo zijn er Mama Masterclasses op het gebied van draagdoeken knopen, EHBO, voeding, zwanger en werk, babytaal, contact maken met je baby en praktische tips voor verzorging van je kindje.

De Negenmaandenbeurs Villa

Benieuwd naar alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van babyproducten? In hal 9 vind je alle producten met een nominatie voor de Baby Innovation Award. Ook de Expert Lounge, de Papaklas College, creatieve workshops, de 3d en 4d echo’s, de Geboortekaartjes Straat en de Mama Masterclasses vind je in de Negenmaandenbeurs Villa.

Webshopstraat

Ben je net als ik gek van het shoppen via internet? In de webshopstraat zijn allerlei webshops te vinden waar je dus de producten eerst kan voelen en kan bekijken voordat je ze koopt. Als je er toch bent? Scheelt je weer verzendkosten ook.

Peuter Plein

Ook voor de ouders van de oudere kindjes is er genoeg te doen. Bij het Peuter Plein kun je shoppen voor je kindje, een oud boekje omruilen voor een ander tweedehands boekje en leren over “Ontwikkeling Stimulerend Spelen”.

Puur Baby Plaza

Ben je geïnteresseerd in duurzame trends, zou je graag wat duurzamer willen leven en aan inspirerende activiteiten mee willen doen? Op het Puur Baby Plaza vind je allerlei ondernemers die allen op hun eigen manier bijdragen aan een duurzamere toekomst voor de kinderen. Je vind Puur Baby Plaza in hal 8.

Ben jij naar de negenmaandenbeurs geweest en wat vond je ervan? Misschien tot woensdag! 

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.