Inhoud Negenmaandenbeurs beurstas 2018
Moms Recente berichten

De negenmaandenbeurs| De inhoud van de Negenmaandenbeurstas 2018

Zoals jullie misschien al via Instagram hebben kunnen zien was ik vandaag naar de negenmaandenbeurs. Daar nam ik ook de beurstas mee en ik laat jullie gelijk de inhoud van de negenmaandenbeurstas, die van de huishoudbeurstas en die van de Kruidvat Beurstas zien!

De negenmaandenbeurs

Zoals jullie al konden lezen in mijn bericht over de negenmaandenbeurs is er ontzettend veel te doen. Maar ook liet ik jullie weten dat er een beurstas is voor de huishoudbeurs en voor de negenmaandenbeurs. Ik laat jullie de inhoud van beide zien! Die van de negenmaandenbeurstas kan ik uitgebreider laten zien omdat ik deze thuis ook heb. Maar ook de Kruidvat Beurstas heb ik thuis en ook daarvan laat ik jullie de inhoud zien.

Beurstas

Het geweldige aan deze Negenmaandenbeurstas is dat je hem vanuit huis al gelijk met je toegangskaartje kan bestellen. De beurstas kost dan € 3,50. Koop je hem op de beurs zelfs dan kost hij je € 5,00. Wel kun je dan via een cashback € 1, 50 terugkrijgen via scoupy. Mooie actie dacht ik zo!

De inhoud van de Negenmaandenbeurstas

De beurstas is echt enorm goed gevuld, zeker voor de prijs die het kost. Meerdere waardebonnen, een groeimeter, snacks, drinken en spullen voor het avondeten. Maar ook de nieuwe ouders van nu Zwanger zit in de beurstas! Omdat ik jullie al snel de inhoud wilde laten zien heb ik gelijk bij thuiskomst de foto’s gemaakt. Ze zijn dus misschien wat donkerder e.d. dan dat ik ze normaal op de site plaats. Sorry.

De inhoud van huishoudbeursbeurstas

Ik dacht dat ik deze inhoud goed op de foto had maar dat bleek minder goed dan ik dacht. Helaas. Maar in ieder geval kan ik je wel een idee geven van wat erin zit.

De Kruidvat Beurstas

Voor slechts € 5,00 kun je bij de Kruidvat stand in hal 9 de Kruidvat Beurstas kopen. Deze is echt heel goed gevuld met o.a. luiers, zinkzalf, een verzorgingssetje, een mascara, potjes en billendoekjes. Ik laat je ook van deze tas de inhoud zien zodat je weet wat je voor die 5 euro kan verwachten.

Inhoud Negenmaandenbeurs Kruidvat Inhoud Negenmaandenbeurstas Kruidvat

Negenmaandenbeurs

Nog even in het kort: de Negenmaandenbeurs is dit jaar van 21 februari t/m 25 februari. Elke dag is de beurs geopend tussen 10.00 en 18.00 uur, op 22 en 23 februari zelfs tot 22.00 uur! Met de je toegangskaartje van de Negenmaandenbeurs kun je ook de Huishoudbeurs bezoeken en andersom. Er is ontzettend veel te beleven en te ervaren. Hoe suf je het misschien ook vind, neem een trolley mee of een hele grote rugtas. Er zijn veel speciale aanbiedingen op de beurs te vinden en ook de nieuwste spullen op het gebied van babyverzorging kun je ontdekken op de beurs. Daar ga ik nog een hele andere blog aan wijden trouwens en zie je morgen op Beebs and Moms;-) Mocht je nog gaan, dan wens ik je heel veel plezier op de beurs in ieder geval! Laat je me weten wat je ervan vond?

Liefs Kimberly

Aangepast 22-02-2018 : Inhoud van de Kruidvat Beurstas toegevoegd.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.