Negenmaandenbeurs
Recente berichten

De negenmaandenbeurs 2019

Ook dit jaar is er weer de Negenmaandenbeurs voor de aanstaande ouders. Alles op het gebied van baby’s en zwangerschap kun je vinden op deze beurs. Hartstikke fijn natuurlijk als je als aanstaande moeder weer op de hoogte wil zijn van alle nieuwe dingen en ze in het echt wil ervaren.

Wat kun je verwachten op de Negenmaandenbeurs 2019?

Uiteraard is er ongelooflijk veel te doen op de Negenmaandenbeurs. Het programma vind je hier terug. Werkelijk alle grote merken en ook de kleinere merken die zich richten op de zwangeren is aanwezig. Ideaal om dus op je gemak te oriënteren en de producten in het echt te zien. Op deze manier kun je ze ook gemakkelijk testen. Zo is er ook een kinderwagenbaan waarop je allerlei verschillende kinderwagens kunt testen. Ideaal!

Voor alle aanstaande ouders

De negenmaandenbeurs richt zich uiteraard op alle aanstaande ouders. Maar ook alle nieuwbakken ouders zijn van harte welkom. Er zijn meer dan genoeg toiletten en verschoonplekken bij de RAI. Maar ook zijn er allerlei gratis testproducten om mee te nemen naar huis! Heerlijk natuurlijk want babyspullen heb je nooit genoeg. Maar ook je Stokke kun je laten personaliseren bij de Stokke stand.

Lees ook: Nieuwe trends Negenmaandenbeurs 2018

Praktische informatie Negenmaandenbeurs

  • Van 20 t/m 24 februari 2019
  • Op woensdag en zaterdag is de Negenmaandenbeurs van 10.00 uur tot 18.00 uur open.
  • Op donderdag en vrijdag is de Negenmaandenbeurs zelfs open van 10.00 uur tot 22.00 uur!
  • Je kunt je tickets laten scannen vanaf je telefoon.
  • Kaartjes vanaf € 11,50 kun je via deze link kopen.
  • Met je kaartje voor de Negenmaandenbeurs heb je ook toegang tot de Huishuisbeurs die op hetzelfde moment in de RAI Amsterdam plaatsvindt.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.