Negenmaandenbeurs 2019 nieuwe producten voor baby en mama
Zwangerschap

Negenmaandenbeurs 2018 | Nieuwe ontwikkelingen en ontdekkingen

Het zal je niet zijn ontgaan, de negenmaandenbeurs 2018 is van start gegaan gisteren! Of je er nou van houdt of er een enorme hekel aan hebt, er is ontzettend veel te ontdekken en er zijn veel nieuwe ontwikkelingen. Ik keek mijn ogen uit en heb versleten voeten maar ga proberen je op de hoogte te brengen van een deel van de nieuwe dingen in de wereld van babyverzorging.

Negenmaandenbeurs 2018

Ik liet je al weten dat het mijn eerste keer was naar de negenmaandenbeurs, dat ik mee deed aan een bloggerstour (georganiseerd door Miriam van Meervanmir en Linda van Mamaliefde en dat gisteren al de negenmaandenbeurstas te zien was op Beebs and Moms. Inmiddels voeten mijn voeten als overjarige biefstukken want mijn hemel wat hebben we veel bekeken gisteren! Het was een hele toffe dag vol informatie en ik ga proberen je te laten zien wat je allemaal kan verwachten op de Negenmaandenbeurs 2018.

Ontbijt

Grote voordeel van de bloggerstour was dat we voor openingstijd al naar binnen mochten bij de RAI en tijdens een ontbijtje van Scoupy al veel informatie kregen. Zo kregen we te zien wat er in de beurstas zit van de Negenmaandenbeurs maar ook wat er in de Huishoudbeurstas zit. Scoupy kende ik nog niet uit eigen ervaring maar ik wil dit zeker gaan proberen. Via een app kun je namelijk je bon van de supermarkt uploaden en op bepaalde producten een cashback aanvragen. Dat kan dan voor een gedeelte van het aankoopbedrag en in sommige gevallen zelfs het gehele bedrag! Op jaarbasis kan dat toch best oplopen en dat lijkt me toch wel erg fijn. Inmiddels zijn ze steeds meer mogelijkheden in de app aan het toevoegen. Zo kan het dat je gevraagd wordt om een product te tellen in je lokale supermarkt. Daar krijg je dan uiteraard een vergoeding voor.

Waar ik wel laatst hoorde dat er weinig cashback-mogelijkheden waren, maakt scoupy dat de komende tijd meer dan goed. Er komen veel aanbiedingen aan, elke vrijdag zullen er weer nieuwe aanbiedingen zijn. Het loont dus zeker de moeite om de app te installeren en in de gaten te houden. Ook zullen ze met een huis-aan-huis folder komen dus ben je ook dan snel op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

Negenmaandenbeurstas

Gisteren kon je al zien wat de inhoud is van de Negenmaandenbeurstas. In dat originele bericht heb ik inmiddels ook de inhoud van de Kruidvat beurstas toegevoegd. Want ook die is behoorlijk goed gevuld! De beurstassen van de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs zijn gevuld in samenwerking met Scoupy. Dat betekend dus dat ze goed gevuld zijn voor een mooi prijs, € 3,50 bij directe online aankoop met de toegangsbewijs. Op de beurzen zelf kun je de tassen koppen voor € 5,00 maar kun je via Scoupy een cashback van € 1,50 krijgen.

De opening en Kruidvat

Na het ontbijt moesten we opschieten want de beurs stond op het punt om geopend te worden. Kruidvat is de grote sponsor van de Negenmaandenbeurs en heeft dus ook een prominente plek op de beurs. Maar ook verzorgden zij de opening van de negenmaandenbeurs 2018. Dit jaar vroegen zij de zwangere Kim Kötter om met 15 baby’s het schattigste schilderij van Nederland te maken. Stiekem had ik een beetje medelijden met de baby’s doordat zij volledig onder de verf zaten. Ook denk ik dat Evi er nog steeds nachtmerries van zou hebben. Maar goed, die weigerde zelfs om te vingerverven.

Via Kruidvat.nl kun je d.m.v. je Kruidvat-kaartnummer gratis avondkaarten bestellen. Dat is dus alleen mogelijk voor 22 en 23 februari! Ieder uur op het halve uur hebben zij allerlei acties bij de stand en maak je kans op gratis producten.

Bulbby

Deze webshop kende ik al langer. In het verleden kocht ik al meerdere gepersonaliseerde producten bij hen en schreef ik al eerder een artikel over de etuis van Bulbby. Vandaag verrasten zij ons met een enorm gave tas! Door deze tas werden wij ook nog eens herkend als deelnemers van de Bloggerstour maar werden wij tijdens Nieuwsuur herkend in beeld. Gaaf hoe zoiets kan gaan. Bulbby heeft op de Negenmaandenbeurs een ontzettend gave actie met hun samenwerkingspartner Hero Baby. Bij aankoop van 2 pakken of blikken Hero Baby op de Negenmaandenbeurs kun je gelijk bij Bulbby een gepersonaliseerde opbergzak laten maken (t.w.v. € 24,95) voor je kindje. Ik zag de verschillende prints waar je uit kan kiezen en werd er lichtjes hebberig van en ben mezelf nu aan het bedwingen om deze niet alsnog te bestellen.

Bulbby tasBulbby Negenmaandenbeurs 2018

Kinderwagens

Thule

Hierna gingen we langs bij Thule. Dit merk kende ik dus helemaal niet. Niet heel gek aangezien ik zelf toch wel al een paar jaar met een kleuter te maken heb i.p.v. met een baby. Maar Thule heeft de welbekende Yepp fietsstoeltjes overgenomen en ja, deze ken ik wel heel goed. Thule lanceerde op de negenmaandenbeurs hun nieuwe kinderenwagen; De Sleek. Onder het genot van een Proscecco en een carrot cake genoot ik van de lancering. Ik ging zelfs even live op Instagram. En dat doe ik eigenlijk nooit! Het mooie aan de Sleek is dat je 1 aankoop doet en dat je daarna jaren kunt genieten van deze kinderwagen. Deze kinderwagen bied namelijk de mogelijkheid om met meerdere kinderen gebruik te maken van de bijgeleverde Buggy en bak. Wow! Helaas is de kinderwagen pas vanaf juli 2018 beschikbaar dus moet je nog wel even geduld hebben. Via Baby-Dump en Babypark zal de kinderwagen in ieder geval verkocht worden.

Thule mogelijkheden

Thule Kinderwagen Negenmaandenbeurs 2018

Maxi-Cosi en Quinny

Maar ook bij Maxi-Cosi gingen wij kijken tijdens de bloggerstour. De nieuwe stoffen van de kinderwagens kregen we te zien en de nieuwste autostoel in het assortiment van Maxi-Cosi. Met de ontwikkeling van deze nieuwe autostoel die voorwaarts en achterwaarts gebruikt kan worden hebben zij gisterochtend een Baby Innovation Award gewonnen. Niet heel verrassend want de AssisFix Air is de eerste autostoel met airbags! De reactie van de airbags word getriggerd in de basis bij een aanrijding. Het is dus niet mogelijk dat deze door worstelende kinderen zal worden getriggerd. We keken gelijk bij Quinny die ook onder de hoede van Maxi-Cosi valt. Quinny heb ik zelf voor Evi gehad en vond ik een hele fijne kinderwagen. De nieuwste Quinny is ontworpen met Rachel Zoe, de styliste van bekend Hollywood.

Maxi Cosi AxxissFixxAir

Negenmaandenbeurs 2018

Omnio

Bij Omnio zag ik buggy’s die je kunt opvouwen tot een rugtas van 7 kilo. Ik bedacht me dat dit een uitkomst zou zijn geweest voor mijn vriendin toen we in Pisa Italië waren met 2 kleuters en een loopfiets met lekke band. Kind in die buggy en gaan. Maar wanneer je dus geen mogelijkheid hebt voor de buggy kun je die inklappen en toch meenemen.

Omnio Negenmaandenbeurs 2018

Baby Puur Plaza

 

 

Wil je graag duurzamer leven of duurzamere spullen voor je kindje? Dan ben je bij het Baby Puur Plaza zeker op je plek. Ik zag daar Poppy To Pumpkin waar je tijdens de beurs kans maakt op een babykamer! Poppy to Pumpkin heeft een zwangerschapskalender en is de verzamelplek voor allerlei duurzame merken. Het huren van je babykleding, terugsturen en de volgende maat bestellen? Het is mogelijk. Toegeven aan je zwangerschapshormonen en het huis schilderen zonder chemische stoffen? Het is mogelijk door Mommy Paint.

Negenmaandenbeurs 2018Poppy to Pumkin negenmaandenbeurs 2018

We willen allemaal wel een schone was. Met mijn gevoelige huid en die van Evi ben ik echter wel voorzichtig met wasmiddelen. Bij het Baby Puur Plaza staat ook Seepje met een stand. De ontwikkelaars van Seepje zagen op tv een documentaire over hoe men in Nepal de was doet. De felle kleuren van de kleding bleven fel, de kleding was schoon en rook fris. En dat allemaal zonder toevoegingen van chemicaliën! Ik kende dit merk alleen van horen zeggen en vond de geuren erg lekker ruiken. Seepje is te krijgen in Superschillen uit Nepal, vloeibare wasmiddel en in allesreiniger. Ik ga het snel uitproberen en laat het jullie weten wat ik ervan vond. Je kunt hier trouwens ook meedoen met een gratis workshop en kans maken op een jaar gratis wasmiddel.

Seepje

Ook schoven we aan bij Baby Good Food. Hier kregen we door een verloskundige uitgelegd dat het belangrijk is als zwangere om genoeg groenten en fruit te eten. Maar ook kregen we manieren aangedragen om dat makkelijk te doen. We proefden een meergranen-pannenkoek met geraspte courgette, feta en nog iets wat ik niet meer weet. Helaas want ik vond de pannenkoek echt heel lekker en denk dat ik op deze manier ook wat meer groenten in mijn kleuter zou krijgen.

Hangloose

Ergens tussendoor at ik een broodje kroket als tegenhanger van de groenten die ik had gegeten. En hup door naar Hangloose. Dit is een speelkleed, boxkleed en hangmat in 1. De Hangloose is in meerdere prints en kleuren te krijgen en hang je op in de box. Ondertussen kun je er een soort origami mee maken om je kindje heen zodat deze echt heerlijk ontspannen kan hangen. Dit kon ik zelfs dus is echt makkelijk in gebruik en het zag er heel ontspannen uit. Marguaritha testte de Hangloose zelf ook nog uit en ook een volwassen vrouw kan de Hangloose dragen. Al zou ik dat niet aanraden en het bij je kindje houden.

Negenmaandenbeurs 2018Hangloose

Dirk Scheele

Ook Dirk Scheele is te vinden op de Negenmaandenbeurs 2018. Al heb ik het enige kind in Nederland die niet heel gelukkig werd van zijn muziek waardoor de cd-box die ik vol overtuiging kocht stof ligt te verzamelen. Veel kinderen vinden de muziek van Dirk Scheele wel heel tof en daarom is het fijn dat ook Dirk Scheele te vinden is op de beurs. Naast de cd’s en het tv-programma is er natuurlijk ook de Theatershow. Op de beurs kun je met Dirk op de foto en de cd’s kopen.

Kidsme

Ik kende dit nog helemaal niet maar mijn mede- bloggersontour kenden dit merk en deze mogelijkheid wel al. Wanneer je kindje wel al behoefte heeft aan vast voedsel maar nog geen of weinig tanden is Kidsme een uitkomst. Het is een soort van speen met gaatjes waar je vast voedsel in kan doen (gepureerd) en waar je kindje dan gewoon aan kan sabbelen. Er komt dus nog geen bordje, bestek etc. aan te pas.

Kidsme

Nuby

Toen Evi nog een beebje was gebruikten wij geregeld de spullen van Nuby. Op de Negenmaandenbeurs 2018 hebben zij meerdere aanbiedingen en kun je ook producten kopen die hier niet in de winkel te krijgen zijn. Het assortiment is heel erg uitgebreid en ik zou zeker even kijken als je op zoek bent naar een bijtring, een rietjesbeker, een antilek-beker of drinkfles.

Nuby Negenmaandenbeurs 2018

Drs. Leenarts

Eerder mocht ik al de huidverzorgingsproducten van Drs. Leenarts proberen en nu kon ik haar ook in echt ontmoeten. Als een fangirl stelde ik vragen maar liet ik ook weten hoe blij ik ben met de producten. Op de Negenmaandenbeurs zijn alle producten van Drs. Leenarts te koop en kun je gebruik maken van speciale beursaanbiedingen.

Negenmaandenbeurs 2018Zonverzorging Drs LeenartsVolwassen verzorging Drs Leenarts

 

 

Aanraders

Andere aanraders zijn Difrax en Organix. Op de Negenmaandenbeurs staan zij met een hoop van hun producten en kun je alles goed bekijken. Bij de Leukste Dingetjes kocht ik een hele schattige ketting voor Evi. Bij de Leukste Dingetjes kun je toffe workshops volgen en kun je naast kettingen ook nog o.a. Ibiza-haarbanden kopen.

Negenmaandenbeurs 2018

Negenmaandenbeurs 2018

Pijnlijke voeten

Als je dit zo leest snap je de pijn aan mijn voeten wel denk ik zo. Wat hebben we veel gezien en wat was het een ontzettend gezellige dag! Ik heb weer een hoop inspiratie opgedaan en kan er de komende tijd weer tegenaan qua blogs. En binnenkort ga ik een hele toffe winactie organiseren! Volg vooral Beebs and Moms om op de hoogte te blijven.

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *