Update NBFM Chocolade en wijn
Persoonlijk Recente berichten

NBFM Update | Lang leve de chocolade en wijn

Mensen die mij al langer volgen weten dat ik geen ruggengraat heb op het gebied van chocolade en wijn. Best lastig als je eigenlijk wat wil afvallen en strakker in je zomerpak wil komen. Daarom begon ik met Newborn Fit Mama maar hoe gaat het nu met het afvallen?

Lang leve de chocolade en wijn

Mijn menstruaties hebben ineens bedacht dat ze hun bezoekjes steeds veel te kort vonden en hebben deze verdrievoudigd. Nou vind ik het heel gezellig als er visite komt maar deze mag van mij best zo snel mogelijk weer weg. Zeker omdat ik last krijg van mijn ijzergehalte en niet veel voorstel tijdens die menstruaties sinds ik mijn spiraal heb. Zwelgje is er niets bij dus helpen chocolade en wijn me er op hun manier doorheen. Heerlijk hoor want lang leve de chocolade en wijn, laten we dat voorop zetten. Maar zoals ik al zei is het niet handig als je wil afvallen.

Lees ook NBFM Update 1 en hoe ik startte met het NBFM programma

NBFM

Het gaat dus niet zo goed met afvallen. Laat ik er maar eerlijk over zijn. Gelukkig is er niets aangekomen omdat ik mezelf wel meer in de hand heb dan in het verleden. Maar terwijl die man van mij goed aan het afvallen is en er nog heerlijker uitziet dan hij al deed ben ik mezelf weer een beetje kwijt. Rot want ik ging goed en het sporten voelde goed. Ik ben ook mijn sportplekje kwijt omdat daar de babykamer in elkaar staat zodat we hem kunnen verkopen. Beneden vind ik het wat raar sporten terwijl de man daar zit en overdag was het steeds te warm om te sporten. Dan zou ik weg smelten.

Schop onder de billen

Lastig dus allemaal want ik merk dat ik daardoor mijn grote motivatie wel kwijt ben. Een schop onder de billen is dus eigenlijk wel nodig want ik merk dat ik inmiddels ook al mijn eten niet meer invoer. Maar ook dat ik alweer wat snoepjes heb gekocht die ik dan in rap tempo in mijn mond stop. Mijn energie is gewoon niet zo heel hoog door het weer, de -mega- hooikoorts waar ik ziek van was en die irritante menstruaties. Elke dag begin ik weer met nieuwe moed maar de lunch registreer ik al niet meer. Heeft een kort leventje dus die hernieuwde moed iedere dag.

Next Update

Ik hoop dat ik de volgende keer weer kan vertellen dat het goed gaat en dat ik mezelf heb herpakt. Maar eigenlijk ben ik erg benieuwd of ik nou de enige ben met het uithoudingsvermogen van een garnaal? Of is dat het stukje van mij dat zou moeten passen bij mijn sterrenbeeld – ik ben een ram – want iets ander de schuld geven van mijn suffe gedoe lijkt me wel fijn 😉

Heb jij ook zo’n moeite om het in shape te komen vol te houden?

Liefs Kimberly

Update NBFM Chocolade en wijn

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

12 COMMENTS

 • Wendy

  Ooh balen Kimberly! Maar geef jezelf de tijd en accepteer het ook als het sporten/afvallen er gewoon ff niet in zit, des te beter kun je het straks weer oppakken. Hier geen moeite met sporten want hello, my name is sportfreak ? Succes, zet ‘m weer op voor straks. Ps: ik hou ook zo van wijn en chocolade, dat schrap ik dus nooooit ??
  Wendy onlangs geplaatst…Een dagje Healthy FestMy Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Dank je wel lieve Wendy!

 • Ahh vervelend! Zeker als je zo’n last heb. Ik sport heel vaak dus het lukt mij wel om in shape te blijven maar eigenlijk eet ik ook iets te vaak chocolade haha.

  Misschien is een chocolade eiwitshake een idee voor je? 😀 Zijn gezond (vanwege de eiwit dus) én superlekker. Misschien helpt het met je cravings. 🙂 En anders een scheutje amandelmelk met een schepje cacao en wat zoetstof in de blender, dat maakt een heerlijke low-cal chocolademelk die je elke dag ‘mag’ drinken.

  • Kimberly
   AUTHOR

   Wat een goede tip, thanks! Heb je nog een tip voor welke shakes?

   • Jaaa zeker! Ik vind de ‘whey’ delicious van xxl nutrition superlekker! 🙂 Het liefst maak ik hem met magere melk maar het kan ook met water.

 • nicole orriens

  Het valt wel mee bij mij. Maar ik ken mezelf, en sport daarom ‘s ochtends meteen. In de loop van de dag krijg ik namelijk steeds meer smoesjes. Het beste is om mezelf meteen bij de kladden te pakken en te gaan hardlopen!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Dat doe je dus wel heel goed ??

 • Irma ten Napel

  Haha zo herkenbaar! Ik ben ook erg goed in het uitstellen van sporten en excuses bedenken…
  Succes!

 • Judith Jasper

  Ik ben echt master in excuses bedenken. In mijn hoofd zijn ze nog echt waar ook

 • Sofie Katelijne

  Haha, je bent een beetje zoals ik.. Ben ook goed in excuses verzinnen 🙂 Ik sport jammer genoeg niet maar wil er wel mee beginnen!

 • Verena

  Ik heb ook wel eens zulke periodes! Dan wil het gewoon niet lukken. Maar het afvallen hoeft niet altijd perfect te gaan toch? 🙂

 • Laura

  Bij mij gaat het altijd goed maandag tot en met vrijdag en dan met name vrijdag tot een uurtje of vier… Dus ik herken heel erg wat je zegt hoor… Wat ene van der manier heb je discipline voor doordeweeks wel gevonden. Maar niet dat je daar nog een killerbody van krijgt ??

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.