NBFM Update - Afvallen in de zomer - Gewichten
Persoonlijk Recente berichten

NBFM Update | Afvallen in de zomer?

De afgelopen tijd heb ik jullie steeds op de hoogte gehouden van mijn afvalproces met het programma van Newborn Fit Mama. Inmiddels zijn we weer wat verder en hoe gaat het afvallen in de zomer?

Afvallen in de zomer

In bepaalde perioden van het jaar gaat afvallen me een stuk beter af dan de andere. Kerst en zomer zijn van die periodes dat het me dus niet zo goed lukt. Ik word steeds gelonkt door BBQ, wijn, pastasalades en ik vind het te warm om te sporten nu.

Ondernemen

Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer en ben ik behoorlijk druk in de weer met 2 bedrijven opzetten en uitbouwen. Busy mom dus. Ik merk dat ik daardoor gewoon intens blij ben dat ik aan het einde van de dag nog een uurtje kan Netflixen en dat ik niet nog eens wil sporten. Patrick is behoorlijk fanatiek bezig nu en daardoor eten we gelukkig nog steeds best gezond. Dat scheelt behoorlijk en zorgt ervoor dat ik niet aankom.

Bodypositivity

Laatst schreef ik een behoorlijk persoonlijk artikel over bodypositivity. Naast dat ik dus strakker in mijn vel wil zitten omdat ik me dat beter voel en eigenlijk ook meer energie krijg, ben ik ook bezig met aardiger zijn voor mijzelf. En dat voelt eigenlijk wel gewoon heel goed. Ik kreeg enorm lieve reacties op mijn artikel en hoorde vooral dat velen mij heel anders zien dan dat ik mijzelf zie. Misschien moet ik dus naast proberen af te vallen ook wat accepteren dat ik gewoon ik ben? Ik merk dat het een proces is en dat dit misschien wel hand – in – hand gaat met elkaar.

Zomervakantie

Binnenkort start de zomervakantie en ik heb me voorgenomen om gewoon mijn ding te gaan doen. Met Evi ga ik er fijn op uit, gaan we genieten van elkaar en de leuke dingen die we kunnen doen maar ik geniet ook van het eten. Al zal ik wel proberen om gezond te blijven doen. It’s all about balans. In Italië zal mijn dieet vooral gaan bestaan uit Proscecco, kaas, vlees en pizza dus laat ik maar gewoon genieten want eten = leven.

Ben jij team afvallen of team hetiszomervakantie?

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

NBFM Update - Afvallen in de zomer - hoe gaat het mij af

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

6 COMMENTS

 • Christa

  Ik vind het ook zo lastig in de zomer. En helemaal nu het zo warm is!
  Constant als ik weer goed bezig ben, gebeurd er weer iets waardoor ik volledig uit balans ben… kakzooi.
  Kan het nog niet echt makkelijk loslaten en selflove is er totaal ff niet.. maar het komt vast weer..

 • Karlien

  Ik kan altijd wel sporten, meestal is het in de fitness nu ook veel koeler dan buiten, dankzij de airco
  een fitness zonder airco daar bedank ik wel voor haha

  groetjes,
  Karlien onlangs geplaatst…Outfit – A touch of FlowersMy Profile

 • Angela

  Tja, afvallen en vrouwen. Het 1 kan niet zonder het ander lijkt.
  Wat je schrijft is herkenbaar. Ik eet doordeweeks gezond en probeer meer te eten (mijn probleem zit in het feit dat ik te weinig eet en drink) en in de weekenden gun ik mijzelf 1 of 2 genietdagen waarop ik alles kan eten wat ik wil. In de praktijk valt dat eigenlijk best mee. Ik had gedacht dat ik alles zou eten wat los en vast zit, maar dat gebeurt dus niet. De uitspatting is dan vaak wat glazen wijn.
  Dit werkt voor mij op dit moment het beste. Het gaat niet heel snel, maar ik meet mijzelf een ander en gezonder eetpatroon aan, verlies cm’s en beweeg meer. Het voelt niet meer als moeten, maar als ik ‘wil’ en dat maakt al dat ik mijzelf beter voel en prettiger in mijn lijf voel.

 • Laura

  Definitely #teamzomervakantie ! Mijn dieet zal er komende weken net zo uit zien als die van jou. Daarna gaan we weer gezond doen maar op vakantie wil ik toch genieten. en 1 van de belangrijkste dingen van vakantie vind ik dus eten en drinken 🙂

  Dus happy holiday!! geniet!

 • Monica

  Ik heb met dit warme weer minder zin om te eten wat dan voor mij wel goed is maar helaas merk ik er verde4 niet veel van. Moet toch echt van de bank af komen en sporten. Maar het is zo warmmmmm ?

  Vind trouwen wel dat jij er echt heel goed uit ziet. Happy en healthy ❤

 • Marion Stam

  Ik merk wel dat ik minder trek heb als het zo warm is. Maar dat er deze zomer wel wat meer wijntjes doorheen gaan dan als het minder mooi weer is.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 16 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.