WineChill wijnkoeler
Recente berichten Reviews

De ideale must-have voor zomerse borrelavonden

WINECHILL Original | Het terrasweer en borrelseizoen is inmiddels weer begonnen. Ik hou er zo enorm veel van! Lekker wijntje in de tuin met vrienden, een BBQ met vrienden en kinderen die met elkaar spelen. Heerlijk de zon op je gezicht, er is weinig meer lekkerder dan dat. Nou ontdekte ik een ge-wel-dige must-have voor deze zomerse momenten waar ik helemaal blij van werd en laat ik je die vandaag zien.

#winelover

Ik heb weer een nieuwe must-have gevonden voor mijn wijntjes in de zomer. Ik kreeg de WINECHILL Original en heb deze voor jullie getest op de eerste zomerse dagen afgelopen weekend. Uiteraard maakte ik ook meerdere foto’s zodat jullie kunnen zien wat voor product het is en wat het doet.

Must-Have

Wijn die niet op de goede temperatuur is verliest zijn smaak of smaakt teveel naar alcohol. De WINECHILL Original is een koelhouder die je – nadat je hem eerst in de vriezer hebt gehad voor minstens 2 uur – in je fles wijn doet. Als je de dop eraf haalt kun je makkelijk via de schenktuit de wijn uitschenken. De WINECHILL Original houdt je rosé en witte wijnen tot een uur goed gekoeld en brengt binnen 15 minuten je rode wijn op de juiste  temperatuur.

 WineChill Must-Have Wijnkoeler

Zomerse avonden

Ik vind het dus heerlijk om met vrienden te borrelen in de tuin. Hapjes erbij, BBQ en de flessen drinken op tafel. Je wijn is dan al snel niet meer lekker of je moet hem in een wijnkoeler – zo’n emmer met ijs – zetten. Nou heb ik die best wel maar gebruik ik die niet omdat ik die te groot vind, maar ook omdat dan de fles zo nat is. Dat vind ik zo irritant omdat het gaat druppelen en omdat het etiket dan van de fles afgaat. Voel je m’n enthousiasme al een beetje aankomen?

WINECHILL Original

De WINECHILL Original koelt dus je wijn van binnenuit! Geen wijnkoeler of warme wijn dus meer. Gewoon de fles op tafel en door de schenktuit kun je de wijn nog makkelijk inschenken ook. Wij probeerden hem dus afgelopen weekend uit in de zon en inderdaad was na een uur de fles wijn nog goed op temperatuur. De WINECHILL Original is van Nederlandse makelij – is het originele product- , ziet er stijlvol uit en is makkelijk in gebruik. Omspoelen en je kunt hem weer gebruiken.

WineChill Must-Have Wijnkoeler WineChill Must-Have Wijnkoeler

WineChill Must-Have Wijnkoeler

Doordat de wijnkoeler een slank design heeft kun je hem makkelijk kwijt in de vriezer, zelfs bij mij paste hij nog tussen de bitterballen en mini-frikadellen. Ideaal want je haalt je wijn uit de koeling, doet de WINECHILL Original erin en je kunt weer verder borrelen 4 life. En als je de WINECHILL Original uit de vriezer pakt kun je dus ook gelijk de bitterballen uit de vriezer trekken om in de Airfryer te doen.

WineChill Must-Have Wijnkoeler

Waar te koop?

Nou snap ik best dat je direct dus de WINECHILL Original wil kopen want hallo: borrelen, wijn op de perfecte temperatuur, geen geklooi meer en ideaal. Maar waar koop je de wijnkoeler nou? Er zijn meerdere lokale slijterijen en speciaalzaken die hem verkopen, op de site van WINECHILL Original vind je de verkooppunten. Op deze site kun je ook de WINECHILL Original bestellen. Mocht je een bedrijf hebben en op zoek zijn naar een tof relatiegeschenk? De WINECHILL Original is te personaliseren met jouw logo. Lijkt me trouwens top met het logo van Beebs and Moms. Hint – Hint – Hint.

Liefs Kimberly

Dit artikel bevat een gekregen product.

WineChill wijnkoeler

 

 

 

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

17 COMMENTS

 • Avatar
  Rachel

  Wat een handig ding en niet zo´n sta in de weg bak, maar iets wat in de bestekla past. Sinds ik de kleine Hamersma door probeer te komen (ik drink niet veel hoor haha) pak ik ook steeds vaker een witte wijn. Nu kan de fles nog in de koelkast blijven staan, maar het duurt niet lang meer voor we lekker buiten de deur een wijntje gaan drinken.

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   ?? Het is echt een handig ding, past overal en je kunt hem ook gewoon in de vriezer laten liggen zodat hij klaar is zodra hij nodig is ??

 • Avatar
  Nicole

  Wat een handig ding zeg. Ik vergeet altijd mijn wijnen in de koelkast te zetten of ze zijn zo snel leeg dat er geen plek was voor meerdere flessen en ik dus alsnog lauwe wijn aan het drinken ben. Vooral in de zomer kan het snel gaan!

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Praktisch ding hè, partijtje blij mee. Hij zal komend weekend waarschijnlijk ook weer in een fles belanden ??

 • Avatar

  Oohhh die moet ik hebben! Dit is echt de beste tip die ik in tijden heb gelezen, dank je!! ????

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   graag gedaan ??

 • Avatar
  Nicole Orriëns

  Het lijkt me een handig product! Zelf drink ik nooit wijn, dus ik heb hem niet nodig. Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt trouwens.

 • Avatar
  Marjolein

  Naah geweldig dit. Ik weet gelijk het ideale cadeautje voor manlief! Topontdekking! We zijn wijnliefhebebers en dit is een musthave!

 • Avatar
  íngrid

  heerlijke blog. Krijg gewoon zin om lekker in de tuin te zitten, zonnetje, wijntje. Heerlijk

 • Avatar

  Wat tof dat je hem ook kunt laten personaliseren. Die wil ik ook!

 • Avatar
  Cassandra

  Ik heb een koeler die je eromheen kunt plaatsen, ligt idd ook in de vriezer. Gekregen van appie, kun je nu geloof ik voor sparen. Maar dit is ook een geinig ding

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Dat klinkt ook goed!

 • Avatar
  Judith Jasper

  wat handig zeg! Ik heb een extra vriezer beneden bij de tuin, kan ik ze ook even koud leggen vast hihihi

 • Avatar
  Bregje

  Wat een leuk ding, best handig! Wij zetten de fles gewoon steeds terug in de koelkast ?

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Hallo breg, dat is toch steeds veel te ver lopen?!

   • Avatar
    Bregje

    Nee man, de koelkast staat praktisch naast de tuintafel ???

    • Avatar
     Kimberly
     AUTHOR

     Oh jee dat is ook wel ideaal!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *