De mooiste badkamertrends voor 2019
Home en interieur Recente berichten

De mooiste badkamertrends van 2019

Ook dit jaar zijn er weer hele leuke trends voor de badkamer. Ga je binnenkort je badkamer opknappen of hou je van interieur en ben je op zoek naar inspiratie? Ik help je op weg met de mooiste badkamertrends van 2019.

Dé badkamertrends voor 2019

Als je jouw badkamer gaat verbouwen is het wel leuk om van te voren rond te kijken naar wat je mooi vind van de trends voor dit jaar. Daarnaast is het ook fijn om rekening te houden met je kinderen als je die hebt. Je leest ook alles over een kindvriendelijke badkamer op B&M. Welke trends er nu op het gebied van de badkamer zijn ga ik je laten zien.

Goudkleurige accessoires

Dit jaar zie je veel goudkleurige accessoires terug in de badkamer. Gouden kranen, toiletrolhouder en zelfs een goudkleurige prullenbak is terug te vinden. Doordat de goudkleur nu wat donkerder is van kleur is het een stuk luxer qua uitstraling dan vroeger.

Natuurlijke materialen en uitstraling

Hout en steen zie je al langere tijd terug maar ook dit jaar blijft dit een populaire trend. Door middel van hout- en steenstructuren maar ook door natuurtinten te gebruiken in de badkamer in combinatie met een strakke inrichting maak je de badkamer een stuk gezelliger en tijdloos.

Badkamertrends 2019 badkamer natuurlijke tinten

Praktisch in gebruik

Voorop staat dat een badkamer makkelijk in gebruik moet zijn. Zo kun je denken aan een dubbele waskom en wastafel . Zo kun je met meerdere mensen tegelijk de badkamer gebruiken zonder elkaar in de weg te staan. Maar denk ook bijvoorbeeld aan de badkamerspiegel . Tegenwoordig is de keuze groot in anti-condens badkamerspiegels, met ingebouwd licht en met opbergmogelijkheden. Ideaal wanneer je de badkamer met een gezin moet delen.

badkamertrends 2019 zwarte kranen en accessoires

Monochroom blijft populair

De monochrome trend is en blijft erg populair. Met zwart en wit doorgevoerd tot in je kranen en accessoires creeër je een mooie en rustige badkamer. Doordat ook kranen verkrijgbaar zijn in zwart en wit kun je deze trend tot in de puntjes doorvoeren. Eventueel kun je nog een accentkleur doorvoeren wanneer je toch graag een kleur wil gebruiken.

Dit zijn de meest opvallende badkamertrends van 2019, welke badkamertrend vind jij het mooiste?

Liefs, Kimberly
De mooiste badkamertrends voor 2019

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *