MomMoments #1 kletspraatjes en leuke uitjes.
MomMoments

MomMoments #1 | Kletspraatjes

Laatst vroeg ik op Facebook wat voor vaste column jullie graag zouden willen zien op Beebs and Moms. De ruime meerderheid gaf aan dat zij graag een column met MomMoments zouden willen lezen. En daarom presenteer ik jullie: MomMoments #1 kletspraatjes.

MomMoments # 1

Eerlijk is eerlijk, ik moest er wel even over nadenken hoe ik de MomMoments vorm ga geven. Het lijkt me het leukste om bijzondere momenten en gekke dingen uit te lichten maar ook een stukje ontwikkeling van Evi benoemen. Ik zal dit elke maand – 4 weken – gaan doen en waar deze eerste MomMoments op een dinsdag is gepubliceerd zal de rest op maandag worden gepubliceerd. Zo dat was het zakelijke, zijn jullie er klaar voor?

Kletspraatjes

Het mag duidelijk zijn dat Evi mijn dochter is. Mijn oren hebben zwaar te lijden onder haar kletspraatjes, wel heel tof vind ik om te merken dat haar woordenschat steeds groter aan het worden is. Soms ook een beetje jammer want ze snapt ook een stuk beter waar iedereen het over heeft. Engelse woorden helpen voor nu nog om dingen te overleggen waar zij bij is. Al vraag ik me wel af hoe lang dat nog gaat duren want ze heeft steeds meer door, ook in het Engels.

De onderwerpen verschillen van poepie, onderbroek, blote billen tot alles dat haar helden op tv meemaken. De favoriete uitdrukking van Evi momenteel als ze iets nodig heeft is: “anders ga ik echt dood”. En dan deze zin met een hoop variaties op doodgaan. Oh the drama.

Ook zegt het schatje steeds vaker dingen die ik geregeld zeg of die Patrick zegt maar ze gebruikt ze niet altijd in de juiste context πŸ˜‰

Heel eerlijk gezegd weet ik niet meer precies wat ze wilde eten maar het was dus duidelijk iets wat ik steeds kan weggooien. Volgens mij omdat de schimmel er steeds op komt te staan omdat niemand er behoefte aan heeft. Behalve Evi dus op de zondagochtend.

Herkenbaar?

Toen ik nog bij mijn ouders woonde deed ik het waarschijnlijk zelf ook. Mijn moeder legde ook altijd de spullen op de trap zodat iemand die mee naar boven kon nemen. Ook ik doe dat dus en zie geregeld dat er 2 hier in huis hun nek zowat breken over die stapels in het midden van de trap. Soms voel ik me oprecht meer schoonmaker dan mama hoor, herkenbaar?

Uitjes

Patrick ging naar de kapper voor een nieuwe hairdo en om zijn baard bij te laten werken. Zijn dotjes vergezelden hem op de fiets en omdat Evi uit bijna al haar kleren aan het groeien is gingen we samen kijken voor nieuwe kleren voor haar. Maar ook Patrick staken we in het nieuw, dat hoort ook wel bij een nieuw kapsel toch?

Texel

Samen met Evi ging ik naar Texel en wat hebben we genoten! We aten ijsjes en pizza, speelden, lazen, en gingen naar Ecomare. Dat we uiteindelijk nog een hele tijd in de file stonden om op de boot te komen was een beetje jammer. Muziekje aan en zingen samen hielp wel, ook maakten we samen gekke filmpjes met Instagram ( die we daarna opsloegen en niet publiceerden i.v.m. de privacy van Evi ). Het was echt GENIETEN met hoofdletters. Wel moest ik mezelf sommeren mijn kind te volgen en niet mijn eigen behoeftes door te drukken. Daarna ging het dus goed. Soms moet je jezelf een schop onder je billen geven toch?

Bizarre vragen

Soms stel Evi me dus vragen waar ik werkelijk geen idee van heb. Dit pareltje vroeg ze me tijdens het boodschappen doen. Naast ons begon een andere moeder hard te lachen. En bedankt hè!

Fun MomMoments

Oeps

Ik weet best wel dat ik niet de meest typische mama ben. Maar bijna piesen in je broek van het lachen omdat Evi na tig keer waarschuwen tegen een lantaarnpaal aanliep was wel weer een dieptepunt. Mijn moeder was er bij en die moest zich dus inhouden qua lachen omdat Evi zo verbolgen reageerde op mijn gelach. Sorry not sorry.

Tutten samen

Ik vind het wel echt heel leuk dat Evi steeds meer interesse heeft in tutten. Beetje nagels lakken, kletsen en maskertje op. Heerlijk! Maar ook samen een filmpje kijken en gewoon rustig aan doen, ik kan er enorm van genieten. Aanvankelijk zou Evi als panda gaan maar ze wilde toch graag die andere. Deze maskertjes heb ik gekregen van een vriendin maar ze zijn volgens mij van Action en behoorlijk nat. Die van Evi heb ik voordat ik hem bij haar opdeed eerst uitgeknepen, anders druipt het vocht recht je nek in.

Familie fotoshoot

Met de familie gingen we op een fotoshoot. Dat is iets dat we vorig jaar voor het eerst deden en nu mijn zus in februari is bevallen van een heerlijk lief meisje moesten er natuurlijk nieuwe foto’s worden gemaakt. De foto’s zijn echt ontzettend tof geworden en ook zijn er voor Lief Gedragen en Beebs and Moms nieuwe foto’s gemaakt. Ik ben er echt heel blij mee en heb mijn profielfoto voor Lief Gedragen inmiddels veranderd. Voor Beebs and Moms wil ik graag een foto in kleur maar wel met mijn gezicht erop. Ik ben immers het gezicht van B&M dus over die switch ben ik nog niet uit. De huidige foto heb ik wel al ruim een jaar dus misschien is het wel tijd voor een nieuwe.

Blogger by Nature

2 juni deed ik dus iets wat echt helemaal voor mij alleen was. Ik ging naar Blogger by Nature waar ik deze leuke dames weer tegen kwam. En niet alleen hen maar ook nog zoveel andere leuke vrouwen!

Lees ook: Blogger bij Nature 2018 | Waarom ontwikkelen als blogger belangrijk is.

De onderstaande bitterballen at ik trouwens met Diena die ik via Instagram ken. Wij hadden een date omdat ik bij haar een heel tof beautypakket had gewonnen en we maar een kwartiertje bij elkaar vandaan wonen. De meiden waren lekker aan het spelen en wij dronken een wijntje met een bitterbal erbij. Inclusief onze eigen kletspraatjes.

Meivakantie

In Mei was ook de meivakantie en naast ons uitje naar Texel gingen we naar Avonturenpark Slagharen voor Lotus Writings. Ook gingen we naar het strand, naar het zwembad en de kermis. Niet overal heb ik foto’s van waarop Evi onherkenbaar is en daarom dat ik in dit overzicht niet overal foto’s van kan plaatsen. Daar moet ik toch nog meer op gaan letten.

Dat was MomMoments #1

Poeh ik merk dat het toch zoeken is naar een vorm maar zo samenvatten met Social Media berichten vind ik zelf wel leuk altijd bij anderen. Hoe vinden jullie dit of zouden jullie bepaalde dingen anders willen zien? Ik hoor het graag en kijk dan of het haalbaar is.

Liefs Kimberly

MomMoments #1 kletspraatjes en leuke uitjes.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

  • nicole orriens

    Ik ben onder de indruk van de uitgebreide post over mom moments. Er valt duidelijk heel wat over te zeggen! Ook leuk voor later voor jezelf!

  • Eline

    Wat leuk deze nieuwe rubriek! Wij hebben hier thuis ook een kleine dramaqueen rondlopen. Hilarisch vinden wij dat.
    Eline onlangs geplaatst…Winactie & review zacht babydeken Mies & CoMy Profile

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.