Moederdag Bloghop 2018
Winacties

Moederdag bloghop Winactie | Kidsme voedingsspenen – GESLOTEN –

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar vandaag is het Moederdag! En daarom organiseer ik samen met 23 andere bloggers de Moederdag Bloghop! Iedere blogger geeft een hele toffe prijs weg dus als je langs alle blogs hopt kun je zien wat zij weggeven en kans maken op één van die toffe prijzen. Benieuwd naar wat ik precies weggeef? Kijk dan snel verder.

Moederdag Bloghop 2018

Ieder jaar is er weer een Moederdag Bloghop maar deze keer doe ik dus ook mee. En ik heb zo’n enorme toffe prijs voor jullie geregeld! Nog even in het kort over de Moederdag Bloghop: Er doen in totaal 24 blogs mee aan de bloghop van 2018. Allemaal sturen we je door naar de volgende deelnemer aan de bloghop, zo kun je meedoen met 24 winacties!

Beebs and Moms

De kans is groot dat je via Krystle van Batboy – Het stoerste blog van zwangerschap tot jongensstreken – op Beebs and Moms komt. Dan wil je misschien wel ook meer weten over deze site. Op Beebs and Moms schrijf ik – Kimberly – over lifestyle, mijn leven, tips, en de grootste puzzel van het leven waar ik standaard een stukje van mis : Het ouderschap! Ook op Social Media ben ik actief en kun je meegenieten van de zijlijn van mijn leven. Dat klinkt een stuk spannender dan het eigenlijk is. Geregeld heb ik ook hele toffe winactie, zo kun je sinds gisteren ook een waardebon van € 50 winnen voor Lincherie in Heemstede!

Kidsme

Voedingsspenen

Bij de Negenmaandenbeurs maakte ik kennis met Kidsme, de originele voedinggsspenen. Ik kende dat helemaal niet en keek mijn ogen uit. Kidsme heeft Food Feeders ontwikkeld waarmee gemakkelijk vast voedsel geïntroduceerd kan worden bij kindjes vanaf 4 maanden. Bij deze voedinggspenen kun je dus op een makkelijke en veilige manier vast voedsel introduceren bij je kindje. Je kookt de groentes en doet deze in de voedingsspenen, pureren hoeft niet eens. De groentes hoeven alleen maar in blokjes te worden gesneden. Zo blijven de voedingsstoffen nog eens intact ook.

Vers eten, gezond opgroeien

Al meer dan 8 miljoen baby’s hebben de voedingsspenen van Kidsme gebruikt. Het voordeel naast dat je niks hoeft te pureren is dat je kindje zelf veilig kan eten. Door de unieke gaatjes in de speen wordt het risico dat je kindje zich kan verslikken duidelijk verminderd en dat hij/ zij toch zelf kan eten. Scheelt je ook gepureerde hapjes tegen je muur en plafond trouwens. Je kind hoef je ook niet meer los te bikken van de kinderstoel, ook best wel een groot voordeel. De voedingsspenen zitten in een container en zijn daarmee ook hygiënisch te bewaren.

Voorwaarden

Wil jij deze Kidsme Voedingsspenen winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze toffe prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Beebs and Moms/ Facebook/ Instagram dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liked op Facebook en/ of Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 26 mei. Op 27 mei maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms

Gefeliciteerd Aranea! Stuur je mij een mailtje met je gegevens?

Winnaar Moederdag Bloghop

Verder hoppen

Dan stuur ik je nu verder naar de lieve Karin van Mama’s Meisje. Karin is moeder van 2 hele schattige meisjes en is ontzettend leuk om te volgen op Social Media. Maar ook op haar blog kun je van alles lezen over het ouderschap en wat Karin bezighoudt. Karin geeft 2 exemplaren van “Voor Mama” weg, een invulboek voor de mama’s. Leuk voor de kinderen later!

Liefs Kimberly

Moederdag Bloghop 2018

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

24 COMMENTS

 • Krystle/ Batboy

  Fijne Moederdag en veel plezier vandaag!

  Krystle/ Batboy onlangs geplaatst…De Moederdag bloghopMy Profile

 • Wendy v V

  Handig voor mijn neefje. Ik doe graag mee.
  Fijne moederdag allemaal!

 • Amanda

  Hi lieve Kim,

  Fijne dag!

 • Angelique

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mn nichtje

 • Marian Zw

  Fijne moederdag, ik doe heel graag mee, niet meer voor mijn eigen kids want de jongste is 6, maar voor mijn eerste kleinkindje die binnenkort geboren wordt

 • Marieke

  Leuk! Ik doe heel graag mee! Zag ze vorige week bij iemand en vond ze echt te gek!

 • Leuk dat je mee doet. Ik hop weer verder. Mijn kinderen zijn al wat te groot hiervoor.

 • Liset

  Leuk zo’n bloghop met winacties! Ik sla even over, maar succes aan de andere moeders!
  Liset onlangs geplaatst…Een magische wereld met de Treacle Moon Wild Cherry MagicMy Profile

 • Linda Raaijmakers

  Ik zou hier graag mijn zus Chantal mee verrassen aangezien ons neefje Sem binnenkort mag beginnen met groenten en fruit 😀

 • marion poeste thomas

  jaaa ?? ik doe graag mee. nog even wachten maar dan kan onze kleine meid van net 5weekjes ook gaan proeven . lijkt me een ideaal product om uit te proberen

 • jeanet pels

  ik maak graag kans voor ons 1e kleinkind

 • Marian B

  Dit had ik voor mijn dochtertje moeten hebben. Doe nu graag mee voor mijn kleine nichtje.

 • Claudia Diependaal

  Wat leuk zeg. Ik ben een kraammand aan het maken voor mijn zusje. Ik heb al heel erg veel leuks. Dit zou er ook goed in passen!

 • Else-Marie

  Ik doe mee voor mijn kleine jongen, nu 8 weken oud. T is mijn eerste kindje dus ik ben super benieuwd hoe dat straks zal gaan!

 • Marieke

  Wat een handige dingen. Ik ken ze helemaal niet, maar dat komt vast omdat ik ze niet meer nodig heb 😉
  Marieke onlangs geplaatst…Picknicken, moederdag en babyshower – Mariekes Weekly #19My Profile

 • Lynn Mahieu

  Mijn dochtertje weigert een tutje en flesjes dus ik vermoed dat ik haar hiermee geen plezier zal kunnen doen… Maar ik doe wel graag mee om deze cadeau te geven aan een zwangere vriendin.

 • ineke

  Wat leuke prijzen. Ik hop even verder 🙂

 • Lindsey Beljaars

  Ik hoop dat je een hele fijn moederdag hebt gehad!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Keune So Pure Volumizing LijnMy Profile

 • Sofie

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje ?

 • Fenny

  Ik doe graag mee!!!

 • lottie

  Voor mijn beste vriendin die vorige week is bevallen van een zoontje!

 • Annabel de Ruiter

  Wat een mooie Prijs! Lijkt me reuze handig! Nu is Liselotte al te groot hiervoor, maar we verrassen graag tante Charlotte en ons lieve neefje hiermee!

 • sebastiaan troost

  Wakker worden met deze actie op je bordje is een ochtendje op je bank zitten te horen krijgen dat je de loterij hebt gewonnen.
  Ik ben zo dolgelukkig en opgetogen na het zien van deze heerlijk fantastische en zo welkome prijs die iedereen kan gebruiken en weet ook zeker dat iedereen jullie op de kaart willen zetten en liken en delen is voor mij een kleinigheid wetende dat er een mooie prijs in het verschiet ligt.

 • Karen

  Mijn zusje is net zwanger en ik geef haar dit graag! wat een kans!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.