Milly Pie Planner voor de ondernemende moeders
Ondernemen Recente berichten Reviews

De Milly Pie Planner | Review

Als ZZP’er, mama, vrouw en Kimberly is het soms best lastig om alle ballen omhoog te houden. Ik merkte dat ik een beetje vastliep in mijn eigen chaos en niet meer wist wat ik wanneer moest doen. Toen ik rond vroeg zeiden vele andere ondernemende mama’s dat zij de Milly Pie Planner gebruikten. Lees snel verder of het me nu lukt om alle ballen omhoog te houden!

Milly Pie Planner voor drukke moeders

Laten we voorop zetten dat ik liever lui dan moe ben. Ik kreeg veel getipt dat ik met verschillende planners aan de gang moest gaan waarbij ik zelf lijntjes en tekeningen moest maken. Nope not voor mij. Alles moet voor mij zijn voorgedrukt zodat ik alleen nog hoef in te vullen wat ik in moet vullen.

Milly Pie Planner voor de ondernemende moeders

Welke Milly Pie Planner heb ik gekozen?

Via de site van Milly Pie checkte ik een aantal reviews en kwam ik tot de conclusie tot de horizontale vulling en de linnen versie zodat ik mijn notitieboekje e.d. daarin kan bewaren. Deze mogelijkheid hebben de geplastificeerde niet. Het voordeel van de geplastificeerde Milly Pie is dat ze hygiΓ«nischer zijn, ze zijn makkelijker schoon te maken dan de linnen versie.Ik ontving de Milly Patty omdat er op het moment dat ik ging bestellen geen andere linnen versies meer waren. Maar… Ik begreep dat er binnenkort weer nieuwe prints komen! Superleuk!

Linnen Milly Pie Planner met opbergvak

Het verschil tussen de horizontale en verticale vulling van de Milly Pie

Bij de verticale vulling zijn vele dingen hetzelfde als bij de horizontale, alleen is de verticale vulling erop gericht dat je echt per uur je indeling bijhoudt. Dat doe ik niet, ik heb ook geen bergen aan afspraken op een dag en daarom koos ik voor de horizontale vulling. Deze bied meer ruimte om zelf in te delen.

Milly Pie Planner voor de ondernemende moeders Horizontale vulling

Alle ballen hoog houden als moeder

Doordat ik als ZZP’er van alles bij moet houden van 2 bedrijven is het heel belangrijk dat ik alles overzichtelijk bij kan houden. ik hield alles bij in een bureauplanner, digitale agenda, papieren agenda en losse notieboekjes. Dat schoot niet op en daar is nu een hoop overzicht in gekomen dankzij de Milly Pie. Ik heb de ruimte voor afspraken, persoonlijke bijzonderheden ( van het gezin e.d. dus ook), prioriteiten en mij doelen voor mijn bedrijven. Hartstikke fijn! Niet overal maak ik even hard gebruik van – zo krabbel ik nog steeds mijn rommellijstjes in een notitieboekje. Maar ook mijn uren kan ik makkelijker bijhouden zo.

Milly Pie Planner voor de ondernemende moeders

Mijn ervaring met de Milly Pie Planner

Ik ben heel blij met de Milly Pie Planner, ook met de inspirerende quotes en de overzichten die de planner me biedt. De mogelijkheden voor mijn doelen en het evalueren van de maand vind ik heel fijn, dat geeft toch richting. En dat is als ondernemer in het bijzonder erg belangrijk.

De verschillende Milly Pie Planners kun je in de webshop bekijken.

Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Milly Pie Planner voor de ondernemende moeders

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

2 COMMENTS

 • mascha

  heel gek misschien, maar ik heb echt zin om weer aan mijn bullet Journal te gaan beginnen als ik dit lees.. haha

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahaha mooi zo! Lekker doen dan ??

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *