Mijn wensenlijst voor de feestdagen
Persoonlijk Recente berichten

Mijn wensenlijst voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur heb ik uiteraard ook mijn wensen om te krijgen. Heerlijk materialistisch maar misschien haal je wel inspiratie uit mijn wensenlijst voor de feestdagen of inspireer ik Patrick om iets te kopen van de lijst 😉

Mijn wensen voor de feestdagen

Uiteraard wil ik wereldvrede en liefde voor iedereen maar goed, dat kan niemand me zomaar geven. Een aantal cadeaus wel dus die heb ik maar snel op mijn wensenlijst gezet voor de feestdagen. Wie weet wat ik dan ga krijgen!

Een vloerkleed

Op Pinterest zie ik dan voorbeelden van hoe ze vloerkleden leggen in de woonkamer. Zo’n prachtig licht vloerkleed in de woonkamer bij de bank om de woonkamer aan te kleden. Dat lijkt me wel wat eerlijk gezegd. Of het een fijne combinatie is met een dochter die geregeld haar drinken omgooit en katten met modderpoten, dat denk ik eerlijk gezegd niet. Erover dromen mag toch?! Vloerkleden leggen in de woonkamer helpt ook geluidsdempend, helemaal ideaal.

Een elektrische fonduepan

Al jaren hebben we zo’n ouderwetse stenen fonduepan voor de kaasfondue. Maar die verbrand de onderkant met die verwarmer en dus behelpen we ons al een tijdje met verschillende waxinelichtjes eronder. Allebei niet ideaal dus. Een elektrische fonduepan die je op verschillende standen kunt zetten voor de verschillende fondues lijkt me dus wel fijn. Veiliger ook dan met vuur vermoed ik.

Noise Cancelling koptelefoon

Geregeld loop ik thuis met de koptelefoon van Evi op door huis. Tijdens het koken vind ik het prettig om naar muziek te luisteren, Evi kijkt dan meestal naar de tv als ze me niet helpt met koken. Maar ook als ik naar een event ga vind ik het fijn om naar muziek te luisteren in het OV. Zeker wanneer ik richting overprikkeling ga kan het me enorm helpen om de geluiden om me heen wat te verminderen, dat gaat uiteraard niet altijd. Een koptelefoon met Noise Cancelling functie lijkt me heerlijk! Muziek luisteren tijdens het koken zonder met draadjes aan de kastjes te blijven hangen of mijn telefoon ergens in mijn bh te moeten stoppen. Maar ook hoef ik Evi haar koptelefoon niet meer te lenen en dat scheelt weer pijn aan mijn oren aangezien die van haar echt voor kinderen is.

Kastje voor op mijn kantoor

Voor mijn kantoor had ik een kastje gekocht via Marktplaats en deze had ik geschilderd. Maar de laatjes zijn niet diep genoeg voor mijn spullen en Patrick heeft hem dus “ingepikt” voor de printer. Inmiddels liggen mijn krultangen e.d. erin en ik heb nog steeds geen kastje voor op mijn kantoor. Deze staat wel hoog bovenaan mijn wensenlijstje zodat ik de eeuwige rommeltjes dan goed op kan ruimen.

Nieuwe e-reader

Mijn e-reader is inmiddels een jaar of 7 á 8 en mankeert inmiddels van alles. Nieuwe boeken erop zetten gaat wat omslachtig en de batterij is niet meer wat het geweest is. Daarom lees ik eerlijk gezegd niet zoveel meer terwijl ik lezen heerlijk vind! Best jammer dus en het is misschien dan toch wel tijd om een nieuwe e-reader aan te schaffen.

Oorbellen met edelstenen

Al een tijdje draag ik mijn oorbellen van James&co met veel plezier. Ik vind ze werkelijk prachtig maar Jamie maakt nog zoveel meer mooie dingen. Zo heeft zij ook veel oorbellen met edelstenen in haar assortiment en ik vind ze werkelijk prachtig! Naast mijn gepersonaliseerde oorbellen heb ik nu oorbellen met panterkopjes zitten en daar kunnen ook best oorbellen met een edelsteentje in 😉

Weinig wensen?

Eigenlijk valt het wel mee met mijn wensenlijst. Ik wil nog wel graag een sweater van Lucky Leaf en een goede flared jeans. Sowieso wil ik nog wel wat andere kleding die ik gewoon het hele jaar door kan dragen. Bepaalde basics maar net anders. Maar dat vind ik niet echt dingen om te vragen voor de feestdagen, meer dingen die ik tussendoor koop.

Wat staat er op jouw wensenlijst deze feestdagen?

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.