Mijn vakantie wishlist - Wat wil ik allemaal nog hebben voor de vakantie in Italië
Persoonlijk Recente berichten

Mijn vakantie wishlist | Wat wil ik graag hebben?

Deze zomer gaan wij naar Italië met vakantie en die tour is zo’n 15 uur rijden zonder pauzes. Reken maar uit hoe lang we daadwerkelijk nodig gaan hebben. Uiteraard wil ik wat dingen graag hebben om de vakantie en de reis zo makkelijk mogelijk door te kunnen brengen. Ik deel ze vandaag met jullie in mijn vakantie wishlist. En ik heb een prangende vraag aan jullie.

Wat wil ik graag hebben voor de zomervakantie?

Allemachtig die vakantie laat ook maar eeuwig op zich wachten dit jaar. Wij zijn er echt heel erg aan toe en klaar voor. Wij gaan dit jaar naar Italië naar Toscane voor de tweede keer en ik heb er veel zin in. Maar er zijn wel wat dingen die ik heel graag wil hebben dit jaar. Vooral omdat ze mijn leven aanzienlijk gemakkelijker maken op de weg heen en terug maar ook tijdens ons verblijf in Italië zelf.

Op zoek naar comfortabele en leuke sandalen!

Ik ben dus al tijdens op zoek naar comfortabele maar leuke sandalen. De zoektocht is echt om verdrietig te worden want ik vind van alles maar zodra mij voeten er niet als rollades uitzien lijken ze wel op een houten plankje te lopen. Een beetje vering vind ik toch wel fijn, een beetje steun ook trouwens. 2 voeten die eruit zien alsof ik op rollades loop, not so much. Omdat ik al fijne sandalen heb met een camelkleur en panterprint wil ik nu dus zwarte of misschien wel 1 kleur sandalen. Van die vrienden die ik ook wat netter aan zou kunnen maar ook onder een korte jeans slenterend naar het schoolplein. Ik heb net voor poging 305 een bestelling bij Zalando gedaan en ben benieuwd.

Kindertablet voor tijdens de lange reis

Evi heeft de laatste jaren met een kindertablet doorgebracht. En waar ze na een tijdje bovenop die van haar thuis stond – waardoor het scherm brak – heeft ze die van oma in gebruik. Prima ding hoor maar het is wel weer fijn als ze een eigen tablet heeft, lekker Netflix kijken in de auto op de WiFi van haar vaders auto. Koptelefoon op en vader en moeder hebben ook nog een beetje rust. Lijkt me heerlijk.

Dvd- Speler voor kinderen

3 jaar terug kochten we een DVD speler van Philips maar deze is veelvuldig gevallen en doet het nog wel maar is niet ideaal meer. Het klepje gaat alleen nog open als je hem op z’n kop houdt bijvoorbeeld. Een nieuwe lijkt me dus geen overbodige luxe. Zit je wel weer met al die DVD’s die je mee moet slepen en waar ik ook niet zo’n zin in heb. Netflix moet echt eens z’n filmassortiment uitbreiden, lijkt me heeeeeel fijn.

Apparatuur die ik als ZZP’er goed kan gebruiken op vakantie

Nee, niet gelijk je dirty mind aanzetten. Deze mama zal toch her en der een beetje moeten werken tijdens haar vakantie als ZZP’er. En dan kunnen we het onszelf net zo goed zo makkelijk mogelijk maken. Ik wil sowieso graag een powerbank, een nieuwe SD- kaart maar ook een externe schijf. Daarnaast lijkt het me fijn om een tablet o.i.d. te hebben waarop ik mijn mail kan bijwerken, eventueel e.e.a. kan typen maar dus niet steeds mijn laptop hoef mee te slepen naar het WiFi punt. Kan ik misschien op een verloren moment ook nog een beetje Netflixen.

Een nieuwe E-reader voor ontspannen lezen

Op vakantie verslind ik boeken voor het leven. Thank God dus voor de E-reader want daardoor heb ik tegenwoordig ineens een stuk meer ruimte in mijn koffer. Enige probleem is nu alleen dat mijn Samsung wat verouderd is. Hij wil alleen nog maar opladen met een oude kabel en de boeken kan ik niet meer gelijk uit mijn mail halen maar moet ik echt eerst via de laptop uploaden.Het maakt het niet makkelijker om de E-reader een beetje up-to-date te houden. Een nieuwe lijkt me dus heel fijn.

Helaas geen geldboom

Maar goed, we hebben hier helaas geen geldboom in de achtertuin groeien. Zou wel heel tof zijn trouwens. Voor een powerbank kon ik ook naar de Action hoorde ik. En verder moet ik echt even kijken wat ik als eerste ga kopen. Op 16 (vanaf 12.00) en 17 juli 2018 is bij Amazon de Prime sale voor Prime leden dus ik ga zeker even daar kijken. Er gaat dan van alles in de aanbieding, ook apparaten zoals op mijn wishlist. Ik heb overigens nog nooit eerder bij Amazon gekocht maar hoor positieve geluiden om me heen. Tot september betaal je trouwens € 3,99 voor een Prime abonnement zie ik. Daarvoor kun je ook onbeperkt naar PrimeVideo kijken. Ik ga de gratis maand eens uitproberen en kijken of ze Netflix een beetje kunnen verdrijven voor dat geld.

Heb jij nog tips voor me waar ik moet zijn voor de spullen op mijn vakantie wishlist?
Deze post is ontstaan door een hoop wensen en
het laatste deel is dankzij shoptegoed van Amazon.
Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Mijn vakantie wishlist - Wat wil ik allemaal nog hebben voor de vakantie in Italië
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Avatar
  Wendy

  Pfff, 15 uur zonder pauzes. Je gaat niet halverwege ergens overnachten? Pittig. Ik kan me de jaren nog herinneren dat we in Zuid Frankrijk op vakantie gingen en dat vond ik altijd lang genoeg. Hahaha. Maar ja, aan de andere kant zijn er zat dingen om je mee te kunnen vermaken onderweg. Als kind en als (niet besturende) ouder. Ik hoop dat je wat leuke kortingen kunt scoren bij Amazon.

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   We stoppen wel hoor en overnachten in Oostenrijk ? ik hoop ook dat ik goed ga slagen, lijkt me fijn. ?

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *