midi jurk zwart panter schoudertas
Moms Fashion Recente berichten

Mijn nieuwe Midi Jurk en Midi Rok van My Jewellery

Al een tijdje volg ik My Jewellery op Instagram. Steeds weer zie ik hele leuke jurkjes, rokjes en accessoires voorbij komen en daar werd de fashionlover in mij heel enthousiast van. Ik laat je mijn toffe aanwinsten zien in deze shoplog met o.a. een midi jurk en midi rok met panterprint, kijk je mee?

Shoplog My Jewellery

Je complete outfit kopen kun je bij My Jewellery. Van vrouwelijke en stoere jurkjes tot aan armbanden en oorbellen, je koopt ze bij dit Nederlandse merk. Ik mocht een bestelling doen bij hen en wat ik heb besteld laat ik je in deze shoplog zien.

Zwarte midi-Jurk

Zoals je de laatste tijd wel op mijn Instagramfeed kunt zien ben ik dol op midi-jurken. Van My Jewellery zie ik steeds hele leuke jurken voorbij komen die ik eigenlijk allemaal wel wilde hebben. Maar ik had nog geen zwarte midi jurk en deze is naast vrouwelijk ook stoer door de army details. Met 2 borstzakjes en schouderpanden net even stoerder vind ik zelf. Nu is de midi jurk nog tof met een slipper/ sandaal en opgerolde mouwen of met een sneaker. Zodra het kouder wordt is de jurk tof met een panty met print en boots. Goede accessoires erbij zoals deze oorbellen hangers en je bent er klaar voor!

Schoudertas met panterprint

Sleepte ik vroeger nog van alles mee in een grote schoudertas, tegenwoordig probeer ik toch minder mee te nemen. Een tijdje terug bestelde ik al een zwarte schoudertas maar deze schoudertas met panterprint kan als clutch en als schoudertas worden gedragen. De panterprint haalde me direct over de streep want met deze tas maak je elke basic outfit net even wat toffer. Hij is net groot genoeg om de essentiële dingen mee te nemen zoals mijn lippenstift, telefoon, sleutel en portemonnee zonder te hoeven proppen.

Midi- rok met panterprint

Panterprint is het nieuwe zwart toch? Ik ben echt dol op deze print en dat al jaren. Waar het vroeger lastig was om toffe kleding of accessoires te vinden met de print is het tegenwoordig 2 keer vallen en je hebt jezelf volledig in panterprint gehuld. Heerlijk! Deze midi rok van My Jewellery met panterprint is een omslagmodel en ik voel me er heel vrouwelijk in. Wel is de split zeer hoog en dat vind ik zelf niet prettig. Daarom heb ik de split vastgezet met 2 veiligheidsspeldjes en misschien zet ik hem wel vast met een aantal stikjes met naald en draad. Maar goed, ik kreeg al veel complimenten toen ik hem aan had. Altijd leuk!

De midi rok combineerde ik met een wit shirtje dat ook van My Jewellery is. Ik ben dol op sterren en daarom past dit t-shirt met een wat wijdere mouw en “Meet me under the stars” goed bij mij. Het shirt is in meerdere kleuren te krijgen, thank me later.

Midi rok my jewellery
Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinsten?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.