Mijn Messy Happiness Bosch Unlimited Review
Recente berichten Reviews

Mijn messy happiness | Bosch Unlimited Review

Door mijn drukke en messy leven als moeder en zzp’er is het heel fijn als er artikelen zijn om het leven te vergemakkelijken. Ik mocht de Bosch Unlimited steelstofzuiger testen de afgelopen periode. Of deze mijn huishoudelijke leven makkelijker maakte en mijn bevindingen lees je in deze Bosch Unlimited review.

Mijn messy happiness

Als mama, zzp’er, blogger en drukke dertiger gaat het leven soms wel heel snel en daar is mijn
messy happiness dan alweer. Zodra ik opruim en het huis schoon heb, gaat het leven door en is het weer
rommelig. Het is soms heel lastig om bij te houden en alle ballen hoog te houden. Ik werk grotendeels vanuit huis dus zie ook veel van de rommel die we met elkaar maken. Het stofzuigen van de bovenverdiepingen is iets dat ik vaak uitstelde. Het slepen van de stofzuiger, het struikelen over het snoer – eeuwige kluns – en ga zo maar door. Ik was dus heel blij dat ik de Bosch Unlimited mocht reviewen.

Bosch Unlimited Review

Uiterlijk

De Bosch Unlimited ziet er prachtig uit. Met zijn strak witte en zwarte onderdelen is de stofzuiger een heel mooi apparaat en een echte blikvanger. De stofzuiger neemt weinig ruimte in beslag in de kast en is daardoor ook ideaal voor de kleinere woningen.

Bosch Unlimited Review

Gebruik

Nu kan de Bosch Unlimited er prachtig uitzien maar het gebruik is natuurlijk het allerbelangrijkste. Ik gebruik de stofzuiger nu een aantal weken en ik vind hem ideaal. Ik pak hem er snel bij, hij heeft flink wat zuigkracht en maakt behoorlijk wat minder geluid dan mijn oude stofzuiger. Normaal krijg ik van Evi op mijn “kop” dat ik teveel herrie maak met de stofzuiger. Met de Bosch Unlimited is er niets aan de hand, hij voldoet aan alle geluidseisen zonder in te leveren op de zuigkracht. Ik merk wel dat ik er zelf een beetje aan moet wennen. In het verleden was het een slecht teken voor de zuigkracht als je stofzuiger weinig geluid maakte. Daarom zet ik toch ook nog geregeld de turbo-stand aan. Dan heb ik het idee dat het schoner wordt, al verschilt dat volgens mij in de praktijk nauwelijks.

Doordat de stofzuiger over allerlei accessoires beschikt kom ik met gemak achter de verwarming, naast de kachel en stofzuig ik moeiteloos de auto. Maar ook even de planken afstoffen met het borsteltje is snel gedaan. Naast een reguliere steelstofzuiger heb je ook gelijk een kruimelzuiger. De steel is namelijk gemakkelijk van de stofzuiger af te halen. Overal kom ik nu goed tijdens het stofzuigen en ik hoef niet meer na denken over waar ik de stekker ga aansluiten. Ik vind het ideaal dat de Bosch Unlimited snoerloos is. Vooral ook omdat ik nu heerlijk kan dansen met Evi in haar glitterjurk, de glitters zuigt de stofzuiger moeiteloos op. De zeer wendbare stofzuiger is doordat hij snoerloos overal in het huis te gebruiken, ideaal!

Mijn Messy Happiness Bosch Unlimited Review

Door de 2 standen op de stofzuiger kun je hem aanpassen op het vuil dat je wil opzuigen. Zo kun je de turbo goed gebruiken na een verjaardag of partijtje. De reguliere stand is met één knop aan te zetten en goed voor de gewone viezigheid in huis. Doordat de steelstofzuiger zakloos is heb je geen omkijken meer naar stofzuigerzakken. Je kunt gewoonweg de stofcontainer legen in de prullenbak en weer doorgaan.

Mijn Messy Happiness Bosch Unlimited Review

Tijdsduur accu

De Bosch Unlimited is snoerloos. Ik heb dus geen smoesjes meer om het stofzuigen uit te stellen. Dankzij de 2 bijgeleverde accu’s en opladers kan ik het huis in 1x stofzuigen. Het opladen gaat snel, binnen een uur is de accu volledig opgeladen. Op de gewone stand kan ik ongeveer een uur stofzuigen. Echter gebruik ik ook geregeld de turbostand en dan is de accuduur een stuk korter. Niet zo raar ook maar dat is wel iets waar je rekening mee moet houden. Dankzij de extra accu kun je toch gewoon door, ook op turbostand.

Bijzonderheden

  • Doordat bij de Bosch Unlimited de accu, de extra krachtig en compacte motor maar ook stofcontainer aan de bovenkant zitten – heel gebruikelijk bij een steelstofzuiger – maakt dat hem bij langer gebruik wel wat zwaar in de hand.
  • De Bosch Unlimited beschikt over een cartridge filter met Pure Air membraan en een hygiënische filter voor een schonere lucht.
  • Doordat in de muurbeugel een oplader zit verwerkt is de stofzuiger makkelijk op te hangen aan de muur en direct op te laden.
  • Inclusief 2 accu’s waardoor je oneindig kunt stofzuigen.
  • De accu’s en oplader zijn te gebruiken voor de gehele Bosch Power for ALL draadloze 18-volt apparaten te gebruiken. Zo kun je stofzuigen, boren, schuren of de tuin bijhouden met dezelfde accu’s.
  • Nu met gratis Bosch accuboormachine t.w.v. € 139 (zie actievoorwaarden: www.bosch-home.nl/acties)

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Dat bepaalt echter niet mijn mening.

 

 

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − twintig =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.