Tags

Mag ik ff zeiken- tag

Volgens de man ben ik geboren om te mopperen. Eigenlijk ben ik het wel met hem eens, ik hou er gewoon van om te mopperen en te zeiken. En uiteraard probeer ik dat niet continue te doen, het moet voor de mensen om me heen ook nog gezellig zijn om me te zien;-)

Bij mamamaai.nl en themommydiaries.nl kwam ik deze tag voor bloggers tegen: De mag ik ff zeiken -tag. De tag is verzonnen door Mariska dus alle lof voor haar voor het verzinnen van de vragen die ik zal beantwoorden.

Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?

Potverdorie nou, heb je eventjes? Bedrijven die niet te pakken te krijgen zijn, of dat je bepaalde bedrijven pas gelukkig hebt als je alles zo’n 4 keer hebt gekopieerd, getekend en via internet en persoonlijk hebt langsgebracht. Hoezo?! Maak het leven toch iets makkelijker. Mensen die hun mailtjes niet goed lezen en dat je dus zo’n 5 keer hetzelfde moet duidelijk maken zodat de clue eindelijk valt. Bloedirritant! Of dan die mensen die dingen gaan regelen die jij al geregeld hebt en in de app hebt gezet dat je dat geregeld hebt. Doe nou gewoon niet.

Of alleen maar afspraken bij de dokter o.i.d. kunnen maken die buiten de tijden vallen dat de beeb bij de psz is ofzo. En je dus of opvang moet regelen of de beeb mee moet nemen. O en die keukenboer die de hele dag nodig heeft om een kraan te vervangen. Zo van, we komen tussen 8 en 18 die kraan vervangen. Dus hoezo?! Stuur me die fucking kraan, doe ik het zelf wel! Echt bizar vind ik dat.

Of mensen die dingen beloven maar daar niets van waarmaken. Iedere bloed-vergeten keer! Zo geen puf voor, toedaloe.

Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

Trage rijders, bestuurders die maar blijven twijfelen, agressieve bestuurders of mannen die mij in mijn Hyundai I10 wel denken opzij te kunnen duwen. Ook dat gebeurt namelijk vaker dan me lief is. Ze denken volgens mij altijd dat mijn auto wel wijkt als ze lang genoeg door drukken. Irritant! O en files! Ik ben altijd afhankelijk van de A9 tussen de wijkertunnel en Amstelveen, als je een beetje de filemeldingen volgt weet je dat er immer en altijd wel ergens op dat stuk een file staat. Vermoeiend.

Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?

Champignons en augurken. Kots en bah! De geur van augurken alleen al, jak. Ik ben trouwens ook geen fan van zalm. Of speklappen. Het kan me gewoon niet zo bekoren.

Waar wil je op dit moment over zeuren?

Dat de buren al een paar dagen herrie maken met boren en andere klusdingen. O en dat de kat stress heeft door de nieuwe eetkamerstoelen en dus overal plasjes neer legt. Goor!

Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?

Hans Kraay jr. Ik kan die man echt niet uitstaan. Maar dat is een presentator. Qua acteurs vind ik Keanu Reeves echt te irritant. Maar qua zangers heb ik niet echt iemand die ik direct uit zet. Of ik ben me er nog niet van bewust.

Wat vind je de rottigste klusjes in huis?

Ramen lappen! Daarom heb ik vorige week ook besloten dat ik het gewoon eigenlijk helemaal niet meer wens te doen dus heb ik de glazenwasser van de buurt gemaild. Deze gaat nu eens in de zoveel weken de buitenkant lappen, hoef ik alleen binnen nog bij te houden. Ik vind het zo’n klus waar helemaal geen eer aan te halen is. Denk ik supergoed mijn best te hebben gedaan, zie ik bij de eerste zonnestraal allemaal strepen. Of er gaat een bui tegenaan gevolgd door windvlagen die woestijnzand meevoeren. Dikke doei, ik ga het niet meer doen.

Waar stoor jij je zodanig aan op een blog dat je hem direct weer weg klikt?

Veel verschillende fonts en kopjes, schrijffouten (al schrijf ik ook niet foutloos, iets met d/t) en pop-ups die je niet of lastig weg krijgt. O en dat je je in moet schrijven voor een nieuwsbrief. Peace i’m out!

Welk tv-programma vind je echt verschrikkelijk?

Ik vind GTST echt te stupide, kan het gewoon niet meer aan. Eigenlijk volg ik überhaupt geen NL dramaseries of komedieseries. Het niveau vind ik eigenlijk altijd zo ontzettend niks. de tv-kantine vind ik ook echt meer dan afgrijselijk. Al weet ik best wel dat half NL het geweldig vind, ik vind het niet grappig, ik vind het overdone, die lachband op de achtergrond trek ik ook nog eens niet. Nee, liever niet. Sowieso vind ik die lachbanden bij series uit alle landen gewoon afgrijselijk.

Aan welk make-up product heb je een hekel?

Het is geen hekel hebben maar ik ben niet zo weg van lippenstift of die plakkerige lipgloss. Jakkes. Ook voor de man is dat gewoon ontzettend niet fijn.

Wil je verder nog ergens over zeiken?

Uhm uhm uhm nee niet echt. Het weer? Wat een rukweer is het de laatste dagen hè 😉

O misschien dat m’n auto voor een grote beurt is geweest en dat dit natuurlijk weer eens een aderlating was. Zo veel plannen met dat geld. Blut

Dit waren mijn antwoorden van de tag. Hou jij ook van zeiken? Laat je me dan jouw antwoorden weten op de vragen van deze tag?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *