De zelfzorgvrijdag van Joyce N
Zelfzorg

Maak kennis met Joyce | #zelfzorgvrijdag

Voortaan zullen andere vrouwen op de vrijdag op Beebs and Moms met jou delen hoe hun zelfzorg eruitziet. Deze keer neemt Joyce van de bekende mamablog Joy From Joyce je mee in haar #zelfzorgvrijdag.

Voor jezelf zorgen?

Goed voor jezelf zorgen is voor velen een lastige klus, want we worden al snel in beslag genomen door de dagelijkse rompslomp. Iedere vrijdag roep ik daarom vrouwen op om tijd voor zichzelf in te plannen. Met de #zelfzorgvrijdag delen zij op Instagram hun momentje van zelfzorg. Dat momentje hoeft niet alleen op de vrijdag te zijn maar kan ook heel goed op een andere dag. De #zelfzorgvrijdag is vooral een reminder dat jij recht hebt op een moment voor jezelf en dat jij dat moment ook daadwerkelijk in je agenda zet.

De zelfzorg van Joyce

Wie ben je, vertel eens iets over jezelf.

Hoi! Ik ben Joyce, 28jaar en getrouwd met Robert. Samen hebben wij drie kinderen. In het dagelijks leven ben ik content creator op o.a. joyfromjoyce.nl en heb ik een foodblog kitchenmom.nl. Daarnaast doe ik een paar keren week aan spinning en ben ik dol op fotograferen.

Hoe vaak neem jij per week een moment voor jezelf en wat doe je dan?

Ik probeer minimaal 1 x per week een moment voor mezelf te nemen. Een bewust moment. ‘s Avonds voor de televisie zitten vind ik geen bewust me-time moment. Ik probeer dus minimaal 1 x per week iets alleen te doen. Zonder man, kind, vriendinnen of familie. Even wandelen, even fietsen of even het dorp in bijvoorbeeld. Maar ik kan ook enorm genieten van een verwen avondje. Een maskertje op, lekker lang douchen en daarna een boek lezen of luisteren in combinatie met wijn en een reep chocolade.

Waar laad jij nou echt van op?

Ik kan echt opladen van buiten zijn. Lekker fietsen, lekker wandelen. Wij wonen vlakbij een natuurgebied en ik kan zelfs met het hele gezin daar ontspannen.

Wat is je lievelingseten?

SUSHI! natuurlijk!

Wat vind jij het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen inclusief kraaienpootjes.

Wat vind jij het leukste aan jezelf?

Mijn enthousiasme! Ik ga overal met 1000% enthousiasme in.

Waar verwen jij jezelf nou echt mee?

Een lekker wijntje met daarbij een schaaltje sushi! Maar ook van een Pepsi Max Lemon kan ik heel blij worden.

Welk nummer is jouw favoriete powersong?

So Small van Carrie Underwood. Dit liedje stond op het geboortekaartje van ons tweede kindje. Na veel miskramen was ik eindelijk zwanger van haar. De tekst in het refrein spreekt heel erg voor zich in vele situaties.

Cause sometimes that mountain you’ve been climbing
Is just a grain of sand
And what you’ve been out there searching for forever
Is in your hands
And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem so small

Noem eens iets dat jij graag zou willen leren!

Ik wil heel graag leren om nog iets liever voor mezelf te zijn. Ik heb hier al therapie voor gehad, maar dit jaar heb ik daar eigenlijk veel meer moeite mee.

Wat wil je dit jaar graag eens doen?

Mijn doel voor dit jaar is om minder mama te zijn en weer meer mijn eigen leven te krijgen. Ik merk dat ik zelf een enorme drang heb om nog meer voor mezelf te doen. Ik wil beginnen met rijlessen nemen, ik wil een baan buiten de deur zoeken en ik wil heel graag meer tijd door brengen met vriendinnen.

Ook meedoen met de #zelfzorgvrijdag?

Vind jij het leuk om mee te doen met de #zelfzorgvrijdag en jouw fijne dingen te delen? Stuur me een berichtje, dan zorg ik ervoor dat jij de vragenlijst ontvangt.

Tip: Lees ook over de #zelfzorgvrijdag van Jamie!

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − zeven =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.