LOL Surprise Fuzzy Pets Review en Winactie
Recente berichten Speelgoed Winacties

LOL Surprise Fuzzy Pets | Review

De tijd is oprecht voorbij gevlogen! B&M bestaat namelijk ineens gewoon al 3 jaar en dat ga ik natuurlijk vieren met mijn volgers. Ik ga namelijk een LOL Surprise Fuzzy Pets weggeven aan 1 van mijn volgers! En net zoals de rest van LOL Surprise zijn ook de Fuzzy Pets ontzettend leuk. Ik laat aan je zien wat de bedoeling van de Fuzzy Pets is en zet de voorwaarden voor de winactie voor je op een rijtje.

Winactie LOL Surprise Fuzzy Pets

Evi is echt dol op alles van LOL Surprise. Ze hielp me dus met een berg enthousiasme om alles te laten zien van de Fuzzy Pets en hoe deze nieuwe lijn van LOL werkt.

Tip: Lees ook LOL Surprise Hairgoals

Review LOL Surprise Fuzzy Pets

LOL is niet heel erg milieuvriendelijk ingepakt. Het blijft me verbazen hoeveel plastic bij 1 figuurtje zit. Dat terzijde ziet de verpakking er weer vrolijk en meisjesachtig uit. Het is direct duidelijk dat de Fuzzy Pets onderdeel zijn van LOL.

LOL Surprise Fuzzy Pets Review en Winactie

Eenmaal alle onderdeeltjes uitgepakt – uiteraard met de nodige aanwijzingen over het figuurtje – begon de volgende ronde. De Fuzzy Pets heten namelijk zo omdat zij lekker fuzzy zijn, alsof zij een vacht hebben. Het is de bedoeling dat je deze vacht van hen af wast. Het leuke is dat je naar aanleiding van de hints en bepaalde accessoires al kunt proberen om te raden welk figuurtje je gaat hebben. De Fuzzy Pets figuurtjes hebben ook allemaal een litterbox – een bakje met gekleurd speelzand – waar de schoentjes of bepaalde accessoires in verstopt zitten. Met een poepschepje – waar een figuurtje dat hoort bij je Fuzzy Pet zit – kun je de schoentjes of accessoires eruit scheppen.

LOL Surprise Fuzzy Pets Review en Winactie

In het bewaarbakje van de LOL Fuzzy Pets kun je wat water doen om jouw Fuzzy Pet te wassen of in bad te doen. Hiermee was je dan het vachtje schoon van het figuurtje om dan te kunnen zien welk figuurtje je uiteindelijk hebt. Er zijn verschillende diertjes die volledig in de stijl van LOL ontworpen zijn. Poesjes, hondjes, vogeltjes en verschillende knaagdieren die er allemaal weer even schattig uitzien. Evi was weer dolenthousiast en vond ook de Sippycup, litterbox en haar Fuzzy Pet zo cute ( lang leve YouTube- filmpjes).

LOL Surprise Fuzzy Pets Review en Winactie
LOL Surprise Fuzzy Pets voor het badje
LOL Surprise Fuzzy Pets Review en Winactie
LOL Surprise Fuzzy Pets na het badje

Voorwaarden Winactie LOL Surprise Fuzzy Pets

Superleuk zijn deze figuurtjes toch?! Wil jij graag zo’n LOL Fuzzy Pet winnen voor jouw kindje? Doe dan snel mee met deze winactie! Let goed op en lees de voorwaarden goed om kans te maken.

 • Volg Beebs and Moms op Facebook en / of Instagram
 • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten dat je meedoet.
 • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op het shoptegoed.
 • Je kunt meedoen tot en met 4 augustus 2019. 5 augustus 2019 maak ik de winnaar bekend via Facebook, Instagram en op de blog.

Gefeliciteerd Kimberly, je hebt gewonnen! Stuur je me een berichtje met je gegevens?

Je koopt de LOL Fuzzy Pets direct via deze links naar Bol.com of bij Intertoys.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

3 COMMENTS

 • Cindy J

  Wauw dit zo lief dat jullie dit exemplaar weggeven…. mijn dochtertje is bijna jarig..LOL suprisebol is helemaal te gek …. rage en onwijs veel plezier zal me meisje er aan beleven.

  Ik doe mee voor me meisje

 • Wendy Van De Reyd

  Top actie , leuk van jullie dat jullie iemand hier mee gaan verrassen, ik heb een LOL fan in huis doen dit te gek zou vinden, dus waag dolgraag deze kans voor haar te kunnen verrassen

 • Claudia Diependaal

  Echt een super leuke actie. Ik doe heel erg graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 8 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.