Lieve Merel - Temptation Island 2019
Column Recente berichten

Lieve Merel | Temptation Island

Vanaf vandaag schrijven Merel en ik elkaar brieven over de dingen die we op tv en in het dagelijks leven meemaken. Zoals jullie misschien wel weten zijn Merel en ik vriendinnen en spreken we elkaar geregeld. Met deze brieven krijgen jullie een inkijkje in onze vriendschap 😉

Temptation Island 2019

Lieve Merel,

Net zoals ik hou jij ook van wat pulptv op z’n tijd. Bij ons allebei staat Temptation Island bovenaan de lijst. Ik vind het genieten want in mijn eigen leven is het gelukkig allemaal redelijk rustig. Genieten dus als de drama op tv allemaal explodeert. Het liefste met een wijntje en een chipje zit ik de minuten af te tellen totdat het weer tijd is voor een kampvuur en er iemand flipt. De ene keer omdat z’n vriendin door een gozer het water in werd gesmeten, de andere keer omdat haar vriend achter een verleidster aan liep naar de keuken.

Bij alles vraag ik Patrick hoe hij erop zou reageren. Bij alles is het hmmzzz ja, dat is toch niet zo erg?! Die man van mij is nooit jaloers, dat is gewoon soms echt niet te doen hoor. Maar goed, Temptation Island dus. Ik vind het nog een beetje kalmpjes nu hoor. Vorig jaar ging Tim ineens compleet om dus wie weet wat ons te wachten staat met Laura en Roger. Tot nu toe vind ik die 2 echt heel saai en ik heb geen idee waarom zij meedoen met het programma.

Dat ene seizoen met dat nummer “I’m weak” dat werd ingezet op het moment dat er meerdere mannen keihard zakten voor de test staat nog in mijn geheugen gegrift. Ge-ni-aal vond ik het, dat nummer, die beelden. Man man man wat zat ik te genieten. Zo erg zelfs dat ik terugspoelde om het Patrick ook te laten zien, zo ben ik dan ook weer 😉

En Temptation Island 2019, tsja ik ben bang dat dit soort momenten niet gaan komen. Ik zet wel al mijn geld in op Heikki en Minou, die gaan het toch niet halen?! Dat kan toch niet. Dat ordinaire ding dat een wijnglas gaat pijpen om te tonen hoe goed ze wel niet in bed is. Ik snap er niks van, misschien ben ik gewoon een oud wijf aan het worden. Maar Heikki kreeg het er warm van. En toen hem werd gevraagd – door dat ordinaire ding met die wimpers die ze in de speelgoedwinkel heeft gekocht – of hij het weleens anaal had gedaan vluchtte hij. Had ik al eerder gedaan, bang voor die wimpers of dat zwarte blok voor d’r ogen.

Afgelopen week zag ik ook ineens een verleidster die ik nog niet eerder had gezien. Hadden ze die backpackend getackeld ofzo? Ik snap er niets van maar dat lijkt me een prima afspraak: Vakantie vieren, uitslapen, niets hoeven omdat die gasten je niet zo verleidelijk vinden en dan ergens een halve minuut iets zeggen over een ander. Ik denk dat ik daar heel goed in zou zijn. Weet het eigenlijk wel zeker. Lekker een wijntje sippend wegdrinken in een relaxstoel en al die drama’s zien gebeuren. Lijkt me heerlijk in ieder geval.

Deze donderdag komt er weer een nieuwe aflevering en ik ben er klaar voor. Kampvuurtje deze keer weer, kijken hoe goed RTL die beelden heeft geknipt en geplakt waardoor het zelfs lijkt dat Laura een persoonlijkheid heeft. Kijk jij ook weer mee dan?

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 6 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.