Persoonlijk Recente berichten

Lieve Kate, daar sta je dan met je baby en je prins.

Hebben jullie ook vol verbazing naar de presentatie van de jongste telg van het Engelse Koningshuis gekeken? Daar stond Kate alweer hooggehakt en strak in het keurslijf voor de lenzen van de pers. Ik zag ook de reacties op Social Media en schreef een brief naar Kate.

Lieve Kate,

Daar stond je dan, weer als de eeuwig knappe vrouw dat jij er bent. Verfijnd in een mooie jurk, op hakken en strak in de make-up. Net als de vorige 2 keren dat jij daar in je keurslijf stond had ik nu de 3e keer ook weer medelijden met je. Je hebt er waarschijnlijk weinig aan kunnen doen dat je verliefde werd op Prins William. Sterker nog, een hoop vrouwen lagen zwijmelend aan zijn voeten.

Maar jij overwon. Hij viel voor jou en jullie zijn nu al jaren – zo lijkt het – erg gelukkig. Nu kijk ik The Crown en vermoed ik dat daar toch een kern van waarheid in zit. En nu jij daar weer voor de pers klaarstond – zo vlak nadat je aan het persen was – had ik enorm met je te doen. Het zal vast nooit je doel zijn geweest om zo vlak na de bevalling alweer je kindje te moeten presenteren. Al gaat de meeste aandacht naar jou uit. Dat snap ik ook wel want doordat jij er zo snel alweer keurig uitziet schept dat misschien wel een gek beeld naar de buitenwereld.

 

 

Kate Middleton Prince William derde baby

Fotocredits: EOnline / Samir Hussein/ WireImage

Ik?

Zelf deed ik er minstens een week over om de klitten uit mijn haar te krijgen na de bevalling van Evi. Make-up? Nee, dat boeide me echt niet zo veel. Ik zat op een roze wolk en iedereen die me eruit haalde vond ik heel vervelend. Kletsen en rondlopen, zelf deed ik het pas later. Alleen al omdat het lopen met een maandverband ter grootte van een hoofdkussen het lopen niet makkelijker maakt. Maar goed, daar sta jij dan op je hakken en zie je eruit om door een ringetje te halen. Ik vind het een kunst. Oprecht kunst want ik ga er maar niet vanuit dat jij dit graag zo wil en dat je dus een berg acteertalent naar boven haalt waar iedere actrice jaloers op kan zijn.

Prins

Als klein meisje fantaseerde ik net als vele andere meisjes om met een prins te trouwen. Ja, I love Disney en dus ben ik verpest voor het leven. Mijn prins reed in een rode Honda toen ik hem leerde kennen, zijn vader verre van de koning van een land. Jij trof de prins wel, al zal zijn vader waarschijnlijk nooit de koning van het land worden. Geeft niets, tegen de tijd dat de oma van je prins overlijd zal jouw prins de koning worden. Dat vermoed ik in ieder geval.

Lieve Kate, hopelijk kun je nu heerlijk op een roze wolk zitten. Met mensen die voor je zorgen, alleen maar foto’s van je maken terwijl je knuffelt en huilt van blijdschap. Lekker in je pyjama en oversized onderbroek waar die megamaandverbanden makkelijk in passen. Ik gun het je zo ontzettend, net zoals ik het iedere moeder gun om ontzettend te genieten van hun baby’s.

Liefs Kimberly

 

De uitgelichte foto en gebruikte foto in dit artikel zijn niet van mij maar heb ik via EOnline en is gemaakt door Samir Hussein/WireImage

 

Lieve Kate

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

5 COMMENTS

 • Avatar
  Jeanine

  Niks dan respect voor Kate en tóch wel blij dat ik niet in haar hoge hakken sta. Hopelijk mag ze nu inderdaad genieten vsn haar baby en rust. Mooi geschreven!

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Ik vind het zo knap van haar. Ga er zelf maar eens staan inderdaad ? Thanks!

 • Avatar

  Ik moet zeggen dat ik na mijn bevallingen ook echt niet klagen mocht. A la Kate stond ik er niet bij, maar in bed liggen deed ik niet veel. Ik zat 2 uur na de bevalling beneden gedoucht in mijn huispakkie mijn baby te showen aan de familie

 • Avatar
  Daisy

  Ik vind Kate een echt voorbeeld. Ik vind het zeer jammer dat ze kritiek kreeg tijdens het huwelijk van Harry dat ze er moe uitzag en zogezegd een witte jurk aan had. Ze is nog geen maand geleden bevallen en heeft daarnaast nog kinderen. Lijkt me niet meer dan normaal. Zij is ook een moeder….

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   kreeg ze commentaar? Dat had ik gemist. Ik vond haar er goed uit zien, zeker gezien de bevalling een maand terug en dat ze moeder van 3 kinderen is. Ze lijkt wel net een echt mens ?

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.