bezorger
Persoonlijk Recente berichten

Lang leve de (pakket)bezorger!

Tegenwoordig bestellen we behoorlijk wat met elkaar via internet. Kleding, schoenen, cadeaus en boodschappen. Die worden allemaal bezorgd door de bezorger. Daarom maar eens een hoognodige lofzang voor de bezorger!

Boodschappen

Vorige week was ik dus ziek. Ik voelde me echt ellendig en we hadden boodschappen nodig. De man werkt lange dagen en tegen de tijd dat Evi in bed lag zag hij het niet meer zitten om snel de supermarkt nog in te rennen. Ik was er gewoon al helemaal niet toe in staat en was blij dat ik Evi naar school kon brengen en weer halen. Verder lag ik in bed omdat ik me dus ruk voelde. Voor mijn werk bestellen we wekelijks de boodschappen bij de Appie. Dus zeiden de man en ik tegen elkaar dat dit misschien voor nu wel de oplossing zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan.

De Appie bezorger stond woensdags voor de deur, ik wist door berichtjes van hun kant dat ze kwamen. De boodschappen werden in de keuken gezet, lege flessen meegenomen en mijn koelkast was gevuld. Het beviel ons zo goed dat we gisteravond weer de boodschappen voor komende week hebben besteld! Mocht Appie je ding niet zijn, meerdere supers bezorgen inmiddels dus ernaar kijken is zeker de moeite waard. Het scheelt mij een uur in de supermarkt struinen met een kar die scheve wielen heeft of één of andere kronkel. Die karren uitzoeken is namelijk mijn gave. Ik heb ze standaard en als ik een andere pak, is die meestal nog schever. Ruilen heeft dus geen zin.

 

Alle andere bezorgers

Ik bestel geregeld kleding en andere dingen via internet. Er komt dus vaak een bezorger aan de deur en ik ben steeds zo blij als ze aan de deur komen! Ook al past het voor geen meter of voldoet het niet aan de wensen. Dat moment dat de bezorger aan de deur staat met mijn bestelling voelt een beetje alsof ik jarig ben en mijn cadeau mag uitpakken. En door regen, weer en wind rijden de beste mannen (en sommige vrouwen) door de straten met onze spullen om ze op tijd te bezorgen. Vaak ook nog tegen het minimumloon en soms wel onzekere tijden over hun baan maar in mijn geval altijd met een lach staan ze toch weer aan de deur.

Tuurlijk gebeuren er wel eens wat mindere dingen, zo had ik ooit op de flat (ik woonde op de 1e verdieping) een pakketje bezorgd gekregen op mijn balkon. De bezorger dacht dat dit handig was waarschijnlijk maar het pakketje was tegen een pot met plant terecht gekomen en beide kon ik wegmikken. De pot met plant was namelijk omgevallen en gebroken/ geknakt. Maar goed, aangegeven en opgelost. Toen een gedeelte van Evi’s geboortekaartjes door de kerstdrukte niet aankwam kregen we een lief presentje van de Post nadat we het hadden aangegeven. Jammer maar prima dus.

 

Fantastisch

Ik vind de bezorgers dus gewoon fantastisch! Sommige bestelsystemen vind ik wat minder: DHL, wat is dat toch met die bezorg- en ophaalblokken van 4 uur?! Maar over het algemeen word ik er dus echt blij van. En die blijdschap heb ik al overgedragen aan Evi. Zij doet al graag de deur open en hoopt op een pakketje! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de pizzabezorger. Of de bezorger van ander lekkers. Ik bedoel maar, deze mensen verdienen toch verdorie een lintje! Wij kunnen vanaf de bank bestellen waar we trek in hebben, en zij bezorgen het gewoon zodat je niet de deur uit hoeft. Fantastische situatie toch?!

 

Loftrompet!

Daarom, alleen maar lof voor deze mensen! Ze helpen ons enorm, doen ons groot plezier en het is gewoon ontzettend fijn dat de wereld te bereiken is vanaf de bank achter je laptop. Ik ben zo ontzettend blij met de opties en zit me nu alweer te verheugen op het moment dat de Appie- bezorger bij me aan de deur staat.

 

Ben jij ook zo blij met je bezorger(s)?

Uitgelichte fot0: Pixabay

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

 • Marieke

  Amen! Dat mag ook weleens gezegd worden!
  Als hier de deurbel gaat wordt er al in koor PostNL geroepen!! Iets zegt me dat ik teveel bestel 😉

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Hahaha heerlijk toch!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.