oranje kleding ook na Koningsdag
Kids Fashion Moms Fashion

Oranje kleding die je ook na Koningsdag nog aan kunt doen

Misschien moet ik het maar eens bekennen: Ik heb dus echt een enorme hekel aan de kleur oranje. Volgens mij staat het ook niemand echt charmant. Maar met de Koningspelen en Koningsdag in de aantocht moeten we er toch weer aan geloven. Daarom ging ik op zoek naar oranje kleding die je vaker aan kan trekken dan alleen met koningsdag 😉

Oranje als nationale kleur

Het blijft toch jammer dat er ooit besloten is dat oranje de nationale kleur zou zijn. Beetje jammer dat zij van het Koningshuis van Oranje heten en daardoor oranje onze kleur is. Blauw o.i.d. had een hoop mensen een stuk gezelliger gestaan. Waaronder mij. Ik heb er dus niet veel mee maar trek het wel aan want soms ben ik een sociaal schaap. Sorry. Om het leed wat te verzachten deel ik dus met jullie oranje kleding die niet lelijk is. Graag gedaan.

Beebs

Voor de kinderen staat er vaak alweer een vreselijke print van hun helden op de shirts. Vreselijk maar het is misschien niet anders, acceptatie en zo weet je wel? Maar nu ging ik dus op zoek naar oranje kleding zonder printjes met helden.

oranje kleding kinderen

Moms

Ja superleuk om mee te doen met die jurkjes van Supertrash etc. Maar hoeveel vrouwen ken jij die deze jurkjes nou echt charmant staan? Ik ken er maar weinig hoor eerlijk gezegd. Dat moet toch beter kunnen lijkt me!

oranje kleding dames

Dads

De vaders zijn meestal snel klaar met een oranje shirt of een oranje polo. Dat zou best wel wat spannender mogen vind ik. En dus ging ik kijken naar oranje kleding voor de vaders die wat spannender is.

oranje kleding heren

Leuk toch?!

Deze kleding vond ik trouwens op Wehkamp. Maar ook bij Hema en Zeeman is er van alles te krijgen voor een leuke prijs. Ik kon ze alleen online niet vinden en heb er daarom geen foto’s van. Wat vinden jullie van de oranje kleding die ik nu gevonden heb? Of heb je zelf nog een goede tip waar je oranje kleding kunt kopen die geen pijn aan je ogen doet, dan hoor ik het graag!

 

Liefs Kimberly

oranje kleding ook na Koningsdag

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

7 COMMENTS

 • Daisy

  Jammer genoeg sta ik niet echt met oranje 🙂 Die jumpsuit is thans zeer leuk!

 • Sofie

  Ik heb al jaren een oranje t shirtje in mijn lade liggen dat ik ooit kocht bij Buberry.. weet niet wat me toen bezielde want in vind het toch zo’n moeilijke kleur!!
  Ik zie liever de fletsere meer pastel variant van oranje!

  Liefs
  Sofie

 • Marion Stam

  Leuk onderwerp om over te schrijven. Als je niet “te” oranje kleding koopt dan is die prima ook op andere gelegenheden te gebruiken. Want oranje is een mooie kleur om te dragen.

 • Leuke kleding heb je gevonden, vooral de jurkjes, ik vind oranje juist wel een leuke kleur! 🙂 Daarnaast heb ik nou juist weer niets met koningsdag haha dus ik trek dan rebels nooit oranje aan. 😛

 • Nicole Orriëns

  Ik houd eigenlijk niet zo erg van oranje, maar de insteek om kleding te kiezen die je ook na Koningsdag nog kunt dragen vind ik erg goed!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Nu al mieren in huis?! Net als ik? Zo kom je er vanaf!My Profile

 • Eke

  Het is inderdaad zo’n lastige kleur! En stiekem ben ik ook wel zo recalcitrant dat ik dan mij ga ergeren aan die hele oranje gezinnen, haha. Ik heb nu bij de Hema een leuk shirtje voor onze zoon gescoord, maar dat is puur voor de Koningsspelen de dag ervoor.
  Eke onlangs geplaatst…31 weken zwanger: wat moet er nog geregeld worden?My Profile

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.