Gepersonaliseerd pakket Roosvicee winactie
Recente berichten Winacties

Komt wel goed schatje | Winactie Roosvicee

Al generaties lang schenkt Roosvicee liefde met de welbekende combinatie van rozenbottel en vitamine C. Roosvicee dronk ik zelf vroeger al en ook Evi drinkt het graag. En ik mag een gepersonaliseerd Roosvicee pakketje weggeven aan 1 van mijn volgers. Kijk snel in de blog voor de voorwaarden.

Komt wel goed schatje”

Deze quote is wel erg bekend en ingeburgerd inmiddels in Nederland volgens mij. Bij thuiskomst van school met een koekje en wat Roosvicee even de dag bespreken. We doen het hier graag en ook vroeger deed mijn moeder dat graag. Even je sores bespreken en een “het komt wel goed schatje” om daarna weer door te gaan.

Gepersonaliseerd pakketje Roosvicee

Dat thuis opvangen kan ik wel heel goed doen nu met het gepersonaliseerde pakketje dat ik van Roosvicee ontving. De pakjes zijn ideaal voor het overblijven, het grote pak ideaal voor thuis en de Roosvicee limonade is goed voor ieder moment. Drinken doet Evi uit het speciale glas en hoe leuk is het dat haar naam op de Roosvicee staat?!

Voorwaarden winactie gepersonaliseerd pakket

Wil jij graag kans maken op het gepersonaliseerde pakket van Roosvicee?  Doe dan vooral mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op het pakket.

 • Like Beebs and Moms op Facebook (en op Instagram). Doe je dit niet, dan maak je sowieso geen kans op de prijs!
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 27 januari 2019. Op 28 januari 2019 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten want elke zaterdag komt er weer een nieuwe winactie online!

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

 • Aline Bouma

  Wat leuk! Ik doe graag mee met de winactie van de roosvice!

 • Marian B

  Dat maakt het nog lekkerder natuurlijk 😉 In ieder geval wel leuker. Ik doe graag mee. Heb geen IG…

 • Puur natuur en erg lekker mijn dochter is er gek op doe heel graag mee aan deze gezonde actie
  jacqueline de Waal onlangs geplaatst…Mijn vriendinnen en hoe ben ik als vriendin? | De vriendinnentagMy Profile

 • Linda tromp

  Natuurlijk lekker voor onze 2 ukken heerlijk😍

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor de kinderen, heerlijk en gezond 🙂 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 18 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.