Kletsupdate Druk, BRP en leuke dingen
Persoonlijk Recente berichten

Kletsupdate | Drukte, BRP en leuke dingen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik gewoon even een kletspraatje hield op de blog. Er is van alles waar ik geen blog aan kan wijden maar die me wel bezighouden. Daarom maar weer eens een kletsupdate over de drukte met 2 bedrijven, de BRP en leuke dingen die eraan komen. Lees snel mee.

Kletsupdate?

In het verleden deed ik het wel vaker, even een kletsupdate. Zo vaak zijn er allerlei dingen die me bezighouden maar waaraan ik niet meer dan 450 woorden (mijn minimum voor een blog) aan kan wijden. Niet zo gek natuurlijk en daarom maar weer een kletsupdate om jullie weer op de hoogte te brengen van de verschillende dingen in mijn leven.

Druk met 2 bedrijven

Vorig jaar heb ik B&M en Lief Gedragen geregistreerd bij de KVK . Dat zorgt ervoor dat ik 2 bedrijven moet laten groeien, moet laten zien op social media en plannen moet maken. Ik merk dat ik meestal een periode focus op 1 bedrijf om daarna de ander meer aandacht te geven. Het gaat denk ik op met mijn interesse en gevoel op dat moment. Voor Lief Gedragen ontwikkelde ik de Instagram Coaching; een laagdrempelige manier om vrouwen met zwangerschapsverlies te kunnen coachen naar meer rust in hun rouwproces.

Maar ik merkte dat ik toch steeds mijn coach-jas te klein vond. Het was niet volledig ik en het leek alsof ik nog weinig deed met mijn opleiding (ik ben SPH’er en GGZ-Agoog). Daarom ben ik nu achter de schermen bezig met het aanpassen van Lief Gedragen. Het stukje onzekere inkomen vind ik een groot nadeel van het ondernemen maar het volgen van mijn hart vind ik ontzettend fijn. Begin april ga ik op workation en keihard aan mijn bedrijven werken. Heel tof en ik heb er zin in!

BRP en het inschrijven van onze zoon

Op Valentijnsdag deden wij de aangifte van stilgeboren kind bij de Gemeente Haarlem. Dit moesten wij doen zodat wij onze zoon ook kunnen inschrijven bij de BRP. Dit doen was natuurlijk wel erg bijzonder en waar de één het heel heftig vind, vind een ander het een opluchting. Wij vallen in de tweede categorie. Ik wist niet zo goed wat ik ervan zou vinden maar het gaf me nu al veel rust. Hij gaat ook op papier bij ons horen en dat is fijn. We gingen samen lunchen om stil te staan bij deze eerste stap – en i.v.m. Valentijn- en om samen te kletsen. Het was fijn. Ik merkte dat het me een extra kracht gaf, de erkenning was goed. Bij het zetten van de handtekening op het document kwam er een handtekening uit mijn handen die wel erg groot was 😉

Leuke dingen?

Ja! Er waren ook veel leuke dingen de laatste tijd. Zo had ik met een aantal vriendinnen een niet- babyshower. Dat was weer anders dan de meeste babyshowers met spelletjes e.d. Samen met vriendinnen relaxen, hapjes eten en een film kijken in het thema. Helemaal top toch?!

Met mijn zwangere vriendin en een andere vriendin gingen we winkelen voor de baby. Al die kleine lieve spulletjes lieten mijn eierstokken behoorlijk rammelen en maakten weer duidelijk dat mijn kinderwens echt niet weg is. Maar goed, dat maakte de Negenmaandenbeurs ook weer pijnlijk duidelijk. Dit jaar was er wel het verschil dat ik niet huilend bij de RAI aankwam en vertrok. Behoorlijke winst dacht ik zo.

Verjaardag vieren?

Patrick was laatst jarig dus kwamen zijn vrienden hier een borrel doen. Dat werden er meer en het was een gezellige avond. Ik ben binnenkort jarig en zoals altijd weet ik nog niet wat ik wil doen met mijn verjaardag. Eerlijk gezegd geef ik er niet zo veel om en vier ik mijn verjaardag het liefste niet. Ik vind het niet zo ontspannen als ik eerst van alles moet regelen en later weer van alles moet opruimen. #sorrynotsorry. Daarom vier ik mijn verjaardag meestal met vriendinnen in een restaurant. Samen eten, kletsen en weer op de hoogte zijn van elkaar. Dat vind ik toch het leukste.

Escaperoom ontgroening

Ik ging laatst voor het eerst ontsnappen uit een escaperoom en deed dat samen met m’n “de leukste bloggers”-clubje. In deze club zitten Merel, Miriam, Lisette, Fleur en Charlotte. Een heel gezellige avond die werd afgesloten met een (paar) borrels en bitterballen. Ideaal! Ik had die avond mijn nieuwe favoriete jurk aan en kreeg er via social weer veel vragen over.

Heuse fotoshoots

Ook heel tof was de fotoshoot voor Lucky Leaf. Nog nooit was ik op deze manier een fotomodel geweest en Evi ook niet. Nu werden we samen op de foto gezet door Lens B Fotografie en dat in de mooie kleding van Lucky Leaf. Heel leuk om te ervaren en de prachtige foto’s terug te zien.

Met mijn moeder ging ik op de foto in december voor een artikel in de Libelle (week 9). Dit artikel ging over de verschillen tussen het zwangerschapsverlies van mijn moeder en de mijne. Vroeger werd er anders mee omgegaan door de samenleving en in de ziekenhuizen. Mooi dat er 2 vrouwen die dit hebben ervaren nu hun stem mochten laten horen. Het was voor ons heel leuk om opgetut te worden, aangekleed en door een enthousiaste fotograaf op de gevoelige lens te worden gezet. Helaas werden in de Libelle onze foto’s met de teksten verwisseld waardoor onze foto bij het verhaal van de andere moeder stond en vice versa. Jammer maar helaas.

Nu zijn jullie weer behoorlijk bijgekletst. Hoe vinden jullie zo’m kletsupdate? Laat het me weten in de comments.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.