Review Vision zonnebrand getest
Beauty and Care Reviews

Klaar voor de zomerzon met de zonnebrand van Vision

Als ik iets graag test is het wel zonnebrand. Wij zijn graag buiten in het zonnetje en aangezien we met een half uur fietsen op het strand zitten gaan we daar graag heen. Maar de ideale zonnebrand vinden vind ik toch lastig. Ik mocht de factor 30 zonnebrand van Vision uitproberen en laat je weten wat ik ervan vond.

Factor 30 Zonnebrand

Doordat de verschillen tussen factor 50 en factor 30 zo minimaal is raden dermatologen inmiddels factor 30 aan. Mensen zijn geneigd minder vaak te smeren met factor 50 omdat ze denken dat dit minder vaak hoeft. Helaas is dat niet zo en ligt verbranding dan alsnog op de loer. Factor 30 gebruiken wij dus tegenwoordig en ik merk inderdaad dat ik dan sneller weer smeer.

Vision Zonnebrand

Deze zonnebrand is door de consumentenbond nauwkeurig bekeken. De bescherming die Vision biedt tegen UVB- en UVA-straling werd als veilig en meest betrouwbare product uit de test beoordeeld. Deze zonnebrand biedt de bescherming van factor 30 die hij beloofd. Daarnaast is deze zonnebrand 100% parfumvrij, vrij van allergenen en is zeer waterbestendig. Door deze eigenschappen is de zonnebrand erg geschikt voor de gevoelige huid. En dat is fijn want Evi en ik hebben een heel gevoelige huid.

Klaar voor de zomerzon met Vision Zonnebrand Factor 30 ingrediënten

De zonnebrand van Vision getest

Ik nam de zonnebrand een aantal weken onder de loep en gebruikte hem in verschillende situaties. Zo nam ik hem mee naar het strand en smeerde ik Evi herhaaldelijk in voordat ze naar school ging. Maar ook in ons Tuinesië smeerde ik haar en mezelf in met de zonnebrand. Waar Evi en ik meestal na een paar dagen zonnebrand wat last van onze huid krijgen was dat nu niet het geval. Beide zijn we goed beschermd, hing er niet gelijk zodra we in het badje gingen een witte waas over ons en het badje. Maar ook trekt de zonnebrand van Vision heel snel in, fijn op het strand want zo vertrek je niet van het strand als zandmonster.

De spray werkt fijn en zowaar sprayde ik de zonnebrand eerst op onszelf om uit te smeren i.p.v. eerst in mijn hand om dan in te smeren. Dat er geen heftige geur aan zit vind ik zelf erg fijn. Al vind ik de geur van sommige zonnebrand wel lekker, ik ruik liever niet naar hubba bubba.

Lees ook: Alphanova biologische Zonnebrand

Klaar voor de zomerzon met Vision Zonnebrand Factor 30 Review

Conclusie

Ik vind de zonnebrand van Vision erg fijn en zou deze zelf ook kopen. Evi vond deze zonnebrand fijn insmeren en omdat hij snel intrekt hoef ik niet steeds te roepen dat ze nog niet bij de bank in de buurt mag komen. Je koopt de Vision zonnebrand o.a. bij Bol.com.

Welke zonnebrand is jouw favoriet?

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Klaar voor de zomerzon Vision | Zonnebrand van Vision review

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.