Klaar voor de zomer met Newborn Fit Mama
Moms Recente berichten

Klaar voor de zomer met Newborn Fit Mama!

As Always heeft de winter en de spanning me in de greep gehad. Ik hou zo enorm van lekker eten en zodra ik wat spanningen heb kan ik mezelf niet meer in de hand houden. Dit voorjaar pak ik het anders aan en ben ik klaar voor de zomer met Newborn Fit Mama!

Newborn Fit Mama (NBFM)

Via Instagram kwam ik Kimberly tegen. Zij is de eigenaresse van Newborn Fit Mama, een programma waarbij je kunt kiezen voor persoonlijke begeleiding of ondersteuning via een app op je telefoon. Voor dit programma hoef je geen mama van een Newborn te zijn of überhaupt moeder. Dit is gewoon de insteek waar Kimberly ooit mee begonnen is. Aangezien Evi inmiddels 5 is en dus geen newborn hield de naam van het programma me aanvankelijk tegen. Maar waarom ben ik nu toch overstag gegaan en hoe bevalt het me?

Toch overstag

Eerlijk is eerlijk, de naam hield me eerst tegen. Verre van een newborn mama dus het zal wel niet voor mij zijn. Totdat ik Kimberly ooit sprak aan de telefoon en dat zij mij uitlegde dat het voor het programma niet uitmaakt maar dat zij ooit met de insteek is gestart om net bevallen moeders weer in shape te krijgen. Aanvankelijk bood Kimberly alleen de personal training aan maar sinds een paar maanden dus ook de NBFM app.

Genoeg is genoeg

Het afgelopen jaar heb ik mezelf een soort van heruitgevonden. Klinkt misschien wat gek maar in tijden van – emotionele – nood leer je wel jezelf weer kennen en ontdek je wat echt belangrijk is voor je. Zo heb ik healings gehad en ben ik voor mijzelf gestart als ZZP’er. Maar na ons weekend in Luxemburg en lange gesprekken met Patrick constateerden we allebei dat we onszelf hebben laten gaan de laatste jaren. Spanning op spanning en steeds voornemens om wat aan onze conditie te doen bleken maar kortstondig. We namen onszelf voor om zodra we weer thuis waren sportiever te worden, gezonder te eten en het goede voorbeeld te geven aan Evi.

Gezonde alternatieven

Patrick is weer gaan boksen, iets dat hem ook help om zijn frustraties eruit te kunnen gooien. Ik koos ervoor om de app van Newborn Fit Mama aan te schaffen. Die heb je voor € 59,00 voor een jaar. Voordat je van je stoel valt: Daar krijg je een app voor waar verschillende oefeningen in staan die je kunt doen, kun je contact hebben met andere Newborn Fit Mama’s en kun je jouw activiteiten in bij houden. Maar ook kun je bijhouden wat je eet en een eetschema opstellen. Dat vind ik allemaal fijn want daardoor heb ik wat meer toezicht en blijf ik wel doorgaan. Bij de oefeningen staan trouwens hoe lang ze duren en dus kun je zelf kiezen wat je wanneer doet.

Inmiddels ben ik bijna een maand bezig en gaat er ongeveer een kilo per week af. Er zou meer af zijn als de Paasdagen er niet tussendoor waren geweest. Ik vind het heel fijn dat ik thuis de oefeningen kan doen, zonder rare blikken om me heen, met mijn eigen muziek en Evi sport af en toe met me mee. Hartstikke gezellig! Ik ben dus niet afhankelijk van wanneer de sportschool bepaalde lessen aanbied maar kan gewoon gaan wanneer ik wil. Dat vind ik dus heel fijn! Dat in de app ook gezondere alternatieven staan voor het ontbijt, de lunch, diner en tussendoortjes helpt mij wel. Ik vind het toch altijd wel moeilijk om een gezonder eetpatroon aan te houden. Nu heb ik zelfs ontdekt wat Overnight Oats zijn en dat ze ook nog lekker zijn.

En nu?

Ik sport dus ongeveer een uur per keer en dat 3 keer per week. Voor mijn verjaardag kreeg ik van Patrick een Garmin-Horloge. Hiermee kan ik mijn hartslag in de gaten houden maar ook de stappen en andere activiteiten die ik doe. Het stimuleert me allemaal wel om meer te bewegen en dat doe ik ook steeds meer. Ik merk dat nu ik afval ik weer wat zekerder aan het worden ben, dat mijn kleding fijner zit maar ook dat ik meer energie heb nu ik meer beweeg en gezonder eet.

Kennen jullie het programma van Newborn Fit Mama? En zouden jullie een maandelijks overzicht willen van hoe het afvallen gaat? Let me know!

Liefs Kimberly

Klaar voor de zomer met Newborn Fit Mama

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

6 COMMENTS

 • Nathalie - Volgmama

  Ik zou wel een maandelijks overzicht willen lezen. ik ben zelf ook bezig met afvallen en de eerste 2 kilo’s zijn er af.

 • Laura / fitfunfab.nl

  Ja daar is je review! Was er al benieuwd naar? Een kilo per week, vind ik echt heel knap! Je mag trots zijn op die resultaten!
  Misschien ooit ook wel wat voor mij ?

  • Kimberly
   AUTHOR

   goed hè, wel echt de balen van Pasen hoor. Anders was het resultaat groter geweest. ?

 • marjolein westerbaan

  Wat goed van je en top dat je het oppakt. ik ben ook zo’n moeder die het maar niet lukt om op te pakken. Hoop zo dat het je lukt! Succes

 • Judith

  Ik ken het programma niet maar ik sport ook met een app, themodelworkout

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ja daar heb ik over gelezen bij je inderdaad. Lijkt me ook wel tof.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.