Keuzestress welke outfit
Moms Fashion Recente berichten

Keuzestress, welke outfit moet ik aan naar een event?

Morgen is hét bloggersevent Blogger by Nature. Maar nu zit ik met een milde keuzestress namelijk welke outfit moet ik aan naar dit event?! Ik zet 3 opties voor jullie op een rij en hoop dat jullie me kunnen helpen kiezen.

Blogger by Nature

Afgelopen September ging ik ook naar Blogger By Nature. Eigenlijk een beetje onder druk maar wat ben ik blij dat ik ben gegaan! Ik deed allerlei contacten op met andere bloggers, opdrachtgevers en ik leerde anders bezig te zijn met Beebs and Moms. Zodanig dat mijn cijfers zijn verviervoudigd! Nu ben ik nog steeds een “kleine blog” maar het is tof om resultaten te zien van je harde werk. Ik heb er dus zin in om weer te gaan en nieuwe dingen te leren.

Lees ook: Blogger By Nature 2017

Keuzestress, welke outfit moet ik aan?

Maar nu komt het volgende heikele punt. Ik weet nu dus niet zo goed wat ik aan moet trekken. Ik heb de keuze terug geschroefd naar 3 shirts die ik laatst bij Sans-Online bestelde. Alledrie de shirts zijn trouwens van Only, op de één of andere manier val ik daar toch steeds voor bij Sans-Online, al verkopen ze veel meer dameskleding. Maar nu moet ik dus kiezen tussen mijn 3 nieuwe shirts om aan te gaan trekken. Vorig jaar had ik een shirt aan met kersen en een rode colbert erboven. Het gaat volgens mij alleen dit weekend erg warm worden en dus heb ik niet zo’n trek in ook een colbert over een shirt.

Rood shirt met Free

Ik heb iets met rood en dus was mijn eerste keuze wel logisch. Dit shirt vond ik gelijk heel tof en zit dus ontzettend lekker. Vooral in een hogere broek vind ik hem tof maar dat is mijn favoriete look toch ook wel de laatste tijd. Love mijn nette joggers van… Juistem…. Only! 

Free rood shirt Only

Grijs shirt met tijgerkop

Van de week ging ik met vriendinnen uit eten en had ik dit shirt aan in een lange rok, die uiteraard hoog gedragen hoort te worden. Op Instastories kreeg ik allerlei complimenten op mijn outfit en nu staat deze outfit dus ook weer hoog in de lijst. Een lange rok is netjes maar kun je in de zon ook hoog trekken zodat je benen een beetje kleuren. Maar sandalen vind ik dan weer niet zo netjes als je kennis gaat maken met opdrachtgevers. Twijfels twijfels twijfels dus.

Tijgerkop grijs shirt Only

Ik wil ook graag 1 van mijn nieuwe schoenen van mijn shoplog laatst, maar welke moeten het worden?

Geel shirt met Girls Girls Girls

Tsja steeds vaker koop ik gewoon wat ik tof vind, dat deed ik vroeger een stuk minder. Meestal blijf ik ver weg van geel omdat ik bang ben dat het me bleek maakt maar dit shirt vind ik echt heel tof staan. Ik ben niet graag truttig en wil me ook niet zo kleden, maar ik twijfel of dit shirt nou echt erg geschikt is voor een bloggersevent. Zij is alleen zo tof!

Girls Girls Girls Geel shirt Only

Keuzestress

Snappen jullie nu mijn keuzestress, lastige keuze toch of vinden jullie dat ik toch iets anders aan moet doen? Kunnen blote benen überhaupt naar zo’n event? Zoveel vragen en twijfels nog, ik hoop dat jullie me een beetje kunnen helpen.

Helpen jullie me mee met kiezen van het shirt en schoenen voor Blogger By Nature?

Dit artikel is ontstaan d.m.v, een samenwerking en waarvoor ik artikelen heb ontvangen.

Liefs Kimberly

Keuzestress welke outfit

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

29 COMMENTS

 • nicole orriens

  Het lijkt mij dat blote benen prima kunnen, zeker gezien de locatie. Dat shirt met de tijger zou ik persoonlijk niet doen. Dat oogt wat agressieverig in mijn ogen.

 • Ellen

  Meestal laat ik de opties open tot het moment daar is, dan trek ik alles om de beurt aan en wordt het het setje waar ik mij op dat moment het meest gemakkelijk in voel.

 • Jessica J.

  Blote benen of sandalen kunnen prima, toch? Het grijze shirtje is meer mijn stijl, maar zo te lezen voel je je het beste bij de eerste outfit. Dan zou ik gewoon die nemen! 🙂

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ik ga de blote benen proberen, met bruin zonder zon ook ?

 • Charlotte

  Ik vind dat je best sandalen aan kan trekken hoor. Badslippers dan weer niet haha maar nette sandalen kan best. Ik denk dat je zelf al een beetje voor het eerste shirt hebt gekozen. Maar ik ga morgen de definitieve keuze wel zien!

 • priscilla

  Ik vind het laatste shirt het leukste! De kleuren passen bij het weer.

  • Kimberly
   AUTHOR

   Die zit ook zo lekker ?

 • Lodi

  Ik ben benieuwd wat je morgen aantrekt 🙂 ik zal het zien. Blote benen kan prima toch, ik ga voor een lange rok, want dat vind ik zelf altijd wel lekker dragen, beetje losjes en zo 🙂

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ik ga het proberen met bruin zonder zon ?

 • Nicole

  Ik trek denk ik mijn Birkenstocks aan haha. Of witte sneakers. Zou trouwens voor de eerste of tweede gaan!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Yes! Ik ben benieuwd en ga op zoek naar roze haar ??

 • Eline

  Ik vind de gele t-shirt heel erg leuk! Veel plezier op het event. Ik kan jammer genoeg niet komen met mijn knieblessure.

  • Kimberly
   AUTHOR

   Dank je wel! Jammer dat je er niet bent, volgend jaar?

 • Ik ben altijd fan van laagjes, omdat je nooit weet hoe warm of koud het is. Blote benen vind ik trouwens prima kunnen hoor!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ik ga me eraan wagen inderdaad. Met bruin zonder zon ?

 • Fleur

  Afhankelijk van het weer, maar bloten benen kunnen zeker wel. Ik zou kiezen tussen het gele shirtje (er is trouwens wel een man hihihi) of rood. Val je lekker op tussen iedereen. De meeste kiezen vaak iets onopvallends. Nu kun je zeggen, ik was die in het rode/gele shirt! Veel plezier en niet teveel bitterballen eten ?

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahahaha vorig jaar was ik ook al “zij in het rood” ?? blote benen it is, vond het de vorige keer best wel warm ?

 • Cassandra

  De rode! Met je kittige panter broek! Dan trek ik een panterjurk aan, echt hij is awesome! Vandaag gekocht. Kunnen we twinnen ?

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahahaha love it !

 • Thomas

  Ik vind de grijze het leukst. Succes met kiezen!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Dank je wel!

 • Jeanine

  Oeh moeilijk! Ik zou zeggen het laatste shirt, dat spreekt me het meeste aan. En het is een girly event 😉
  Ik twijfel ook nog. Lange bloemenjurk of groene imitatieleren rok met shirt. EN DAN NOG SCHOENEN…

 • Jouvence

  Ik zou voor het ‘wild things’ shirt gaan, al zijn ze alle drie erg leuk! Liefde voor de nette sweatpants van de Only, ik leef in die broeken! 🙂

  • Kimberly
   AUTHOR

   Oh ja heerlijk hè! Love them ❤

 • Mieke | mieksmind

  ik vind dat shirtje met girls girls girls leuk, misschien met toffe witte sneakers of sandaaltjes? spijkerjack mee als het fris wordt en klaar

 • Dhini

  Zo herkenbaar! Ik vind het zo moeilijk welke outfit zou ik dragen. De Wild Things is erg leuk met gewoon jeans of pants.

 • Karlien

  aaah keuzestress ik ken het!
  Ik vind ze allemaal niet mis, maar persoonlijk ben ik ook wel een fan van rood, dus mijn voorkeur zou ook naar die tshirt uitgaan 🙂

  groetjes,

 • Sofie

  Ik vind alle drie de shirts erg leuk, maar ik denk dat ik zelf voor de gele zou gaan.

 • Lipstickencupcakes

  Ik vind je tijgershirt super leuk, maar eigenlijk vind ikcde andere twee ook leuk haha!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *