Tinyphones wireless JVC koptelefoon voor kinderen
Recente berichten

JVC draadloze koptelefoon | Review + Winactie

Is jouw kind er ook zo één die standaard overal achter blijft hangen met zijn koptelefoon? Evi heeft daar standaard last van en dus was ik erg nieuwsgierig naar de JVC draadloze koptelefoon. Deze koptelefoon beschikt ook over een geluidsbegrenzer dus de koptelefoon is ideaal voor de kwetsbare kinderoortjes. Het mooie is dat ik er ook 1 mag weggeven! Check snel de blog voor de voorwaarden.

De kwetsbare kinderoren

Ik vind het heel belangrijk om het gehoor van Evi te beschermen tegen geluidsschade. Deze koptelefoon van JVC ( de
HA-KD9BT-A ) is daar ideaal voor aangezien de koptelefoon een begrensd volume heeft. De koptelefoon kan niet harder dan 85 decibel dus geeft genoeg geluid maar beschadigd het gehoor van jouw kindje(s) niet.

Draadloos gemak

Alle apparaten beschikken inmiddels wel over bluetooth en daarom is deze koptelefoon ook met bluetooth uitgerust. Ideaal want er struikelt niemand meer over het snoer, er worden geen snoeren meer kapot gemaakt en het biedt veel meer vrijheid. Zo kan Evi nu ook met haar koptelefoon op dansen op haar favoriete muziek zonder dat ik voor de 300e keer hetzelfde liedje hoor.

De Tinyphones van JVC

Deze lijn van JVC is specifiek voor kinderen ontworpen. De gehele lijn heeft een begrenzing tot 85 decibel en door de bijgeleverde stickers kunnen kinderen hun koptelefoon nog mooier maken. Evi vind de koptelefoon heel lekker zitten en is blij dat hij geen snoer heeft.

Voorwaarden winactie JVC Draadloze koptelefoon

Wil jij graag kans maken op de JVC draadloze koptelefoon?  Doe dan vooral mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de draadloze koptelefoon.

 • Like Beebs and Moms op Facebook (en op Instagram). Doe je dit niet, dan maak je sowieso geen kans op de prijs!
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 21 januari 2019. Op 22 januari 2019 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten want elke zaterdag komt er weer een nieuwe winactie online!

Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

11 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  wat een cool gebaar
  verras mijn kleinzoon maar met dit geweldige exemplaar
  #duimenmaar

 • Wendy en Joep

  Ohh dat zou echt geweldig zijn voor onze knul! Heeft een tablet en speelt er graag op, maar ik word onderhand tureluurs van ‘babyshark tudududududu’ aargh! Hij was vorige week jarig en deze hoofdtelefoon stond op zn lijstje. Helaas niet gekregen 🙁 Hij lijkt me juist door de begrenzer en de goede pasvorm zo fijn voor mn kleuter. We gaan duimen!

 • Diana

  Ooooo ga mee doen 😁😁😁😁

 • Diana

  Ooooo ga ik aan mee doen!! Super actie!

 • Marian B

  Die zouden we graag willen hebben voor onze zoon. Iedereen blij!

 • An

  Ik maak heel erg graag een kans voor mijn kleinzoon van 6 die heeft hier wel oren naar

 • Linda Tromp

  Like je op Facebook en nu ook op instagram heb natuurlijk op Facebook gedeelt en mijn schoonzusje getagt die de pagina site nog niet kent😍

 • van erum maria louisa

  zo tof voor de kleindochter

 • Sharon v Bregt

  Ik doe graag mee!

 • Aline Bouma

  Jaaaaa daar is ie!! 😊😊 Beschermen van kindetgehoor heeft bij mij altijd op 1 gestaan. Vooral in deze virtuele wereld worden onze grootste schatten blootgesteld aan meer decibels dan goed voor ze is zonder dat we dit merken. Ik doe dus graag mee!

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, hij houd erg van muziek, en dit zou ideaal voor hem zijn een draadloze koptelefoon.
  Kan hij ook nog door de kamer dansen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.