Wereldkaart op Canvas, een gave toevoeging aan je interieur
Home en interieur Recente berichten Reviews

Een gave toevoeging aan je interieur: De Wereldkaart op canvas!

Sinds wij ons volwassen huis hebben heeft Patrick een kantoor. Al lange tijd wilde hij graag een wereldkaart in zijn kantoor maar we konden steeds dat ideale exemplaar niet vinden maar…. Eindelijk kwamen we een wereldkaart op canvas tegen en die werd het! Welke wereldkaart het geworden is en ons kantoor siert laat ik je vandaag zien.

De wereldkaart op canvas

Waarom hij precies perse een wereldkaart wilde weet ik eigenlijk niet. Het is niet dat we zulke wereldreizigers zijn. Maar al meerdere keren hadden we gezocht op internet en in winkels, steeds kwamen we niet dat exemplaar tegen die Patrick in zijn hoofd had. Totdat ik benaderd werd door wereldkaarten.nl om een wereldkaart op Canvas uit te zoeken bij hen. En eerlijk is eerlijk, er ging een wereld aan wereldkaarten voor me open. – see what I did there  😉 –

Wereldkaarten.nl

Even zonder dollen, ik snap niet dat wij niet eerder in onze zoektocht deze site tegenkwamen. Wat een groot assortiment en mogelijkheden hebben ze. Zo kun je de wereldkaarten in verschillende formaten en op verschillende materialen laten afdrukken. Heb je weleens gedacht aan een print op aluminium? Maar ook zijn er verschillende keuzes qua kleuren en invulling van de wereldkaart. Zo zijn die voor de kinderkamer echt ontzettend tof! Op de kinderversie zijn namelijk op de verschillende werelddelen de dieren die op dat werelddeel leven afgebeeld.

Home Office

Maar goed, Patrick wilde dus graag een wereldkaart op zijn home-office. Dat kantoor is op onze zolder, samen met mijn kantoor. Wij delen namelijk een zolderkamer, hij heeft zijn bureau aan de ene kant en ik zit in het hoekje aan de andere kant met mijn bureau. Klein puntje is alleen dat de wereldkaart toch wat groter was dan we dachten – hij is namelijk 100 cm x 150 cm – en daardoor moesten we e.e.a. verschuiven zodat de wereldkaart goed zou uitkomen. Patrick wilde hem namelijk boven zijn bureau maar daar is de wand schuin en dat ging dus echt niet lukken. Nu hebben we hem opgehangen aan de rechte muur boven mijn buikkastje – waar ik blogspullen in bewaar -. We waren allebei wel bang dat het te druk zou zijn op het behang maar zo met dat buikkastje eronder vind ik het enorm meevallen. De kleur van het buikkastje komt zelfs terug in de wereldkaart!

Wereldkaart op canvas in je interieur

Maar wat een cool ding hè?! Ik kan me voorstellen dat wanneer je wel een wereldreiziger bent dat het erg leuk is om op de wereldkaart aan te geven waar je allemaal bent geweest. Bij de aanschaf van de wereldkaart heb je de mogelijkheid om vlaggetjes bij te bestellen. Door die vlaggetjes in de wereldkaart te prikken kun je dus makkelijk zien waar je al bent geweest. Of een beetje opscheppen tijdens een verjaardag in jouw huis 😉 Van Patrick moet ik benadrukken dat de wereldkaart ook een heel tof cadeau zou zijn voor vaderdag. Hij is in ieder geval erg gelukkig met zijn wereldkaart op canvas.

 

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking waarvoor ik een artikel heb ontvangen. Lees meer hierover in mijn disclaimer.

 

Liefs Kimberly

Wereldkaart op Canvas, een gave toevoeging aan je interieur

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

7 COMMENTS

 • nicole orriens

  Hij is prachtig zeg! En het grote voordeel van canvas vind ik bovendien dat het heel licht is. Je hangt het makkelijk op.

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ja dat absoluut, hij hangt aan een gipsplaat zelfs.

 • Daisy de Vos Burchart

  Mooie uitvoering hebben jullie gekozen! Staat ook mooi bij de muur van jullie kantoor!

  Wel heel fijn dat hij heel licht is. Als je hem dan nog een keer op een andere plek zou willen hangen scheelt dat enorm met sjouwen.

 • Lodi

  Ik vind dit dus echt super gaaf, ik heb veel gereisd en ik zou er geen eens vlaggetje in hoeven stoppen, ik vind hem zo al super mooi!

 • Mariëlle

  Fijn uitzicht om tegenaan te turen. Ik hou wel van wereldkaarten. Ze inspireren me om te reizen en even wg te dromen.

 • Daisy

  Lijkt me heel leuk! Ook om dan aan te duiden op welke plaatsten je al geweest bent 🙂

 • Roelina

  Tof ding, ik ben er nog op aan het wachten 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *