Search here...
TOP

Instagram cursus #badassmoeders

Binnenkort start er een nieuwe ronde van de #badassmoeders Online Cursus. Met deze cursus zullen we 5 dagen lang samen een boost gaan geven aan jouzelf en ga ik je helpen een echte badass moeder te worden.

Een badass? Ja! Zo’n vrouw en moeder die comfortabel is met zichzelf, haar eigen gevoelens herkent en weet wat zij nodig heeft. Een echte badass die weet dat zij niet alle ballen hoog kan en hoeft te houden, maar zichzelf dat vooral niet kwalijk neemt. Jij bent namelijk hartstikke leuk zoals je bent, inclusief eventuele minpuntjes!

Een vrouw die zichzelf waardeert en goed voor zichzelf zorgt, straalt dit ook uit. Jouw kinderen, partner en omgeving zullen het ook zien. Je hoeft niet dagenlang jezelf te pamperen, daar heeft bijna geen enkele moeder tijd voor. Maar anticiperen op jouw eigen behoeftes is heel belangrijk en dat zit hem in de kleine dingen. Ik ga je daarin een boost geven tijdens deze toffe en fijne cursus!

 

Waar gaan we aan werken tijdens deze Instagram Badass Cursus?

Zelfzorg

Een echte #badassmoeder  worden zit voor een groot deel in het zorgen voor jezelf en tijd nemen voor jezelf. Ik help je met duidelijke en makkelijk toepasbare tips!

Je eigen gevoelens (h)erkennen

Leren herkennen wat jij voelt en wat je op dat moment nodig hebt en daaraan toegeven. 

Positiviteit omarmen

De minder leuke dingen in het leven zullen niet minder worden, wel kan ik je tips geven over hoe je hiermee kunt omgaan. Dat is wat jij zelf in de hand hebt en dus kan aanpassen!

De meningen van anderen naast je neerleggen

Je eigen leven leiden en minder last hebben van wat anderen vinden of willen van je. – Of wat jij denkt dat zij denken of willen –

Meer balans in je leven voelen

Door al deze dingen in de praktijk te brengen zul meer balans in je leven gaan krijgen. Energiegevers en energienemers weet jij te herkennen!

Zelfwaardering

In de spiegel kijken en zien wat leuk is aan jezelf in plaats van eerst de negatieve punten te zien.

“Self-care is the non-negotiable.

That’s the thing that you have to do.”

 

Jonathan van Ness

Queer eye

Wat kan jij van de Online Cursus verwachten?

Hoe laat komen de opdrachten online

Elke dag komt er tussen 09.00 en 10.00 uur een nieuwe post met uitdaging of opdracht online op de anonieme pagina van B&M.

Zijn het alleen opdrachten ?

De opdrachten leg ik uit in posts en in video’s zal ik verdere uitleg geven over de opdrachten en uitdagingen.

Wanneer zijn er live-sessies?

Op twee verschillende dagen zal er een live-sessie van ongeveer een uur zijn zodat jullie je vragen makkelijk kunnen stellen. Van te voren zal ik de deelnemers vragen om vragen in te sturen, zo is elke live-sessie weer anders. De tijd van de live- sessie zal in overleg zijn met de deelnemers.

 

 

Is de cursus alleen op Instagram?

Nee, de cursus is inclusief toegang tot de anonieme Facebook-Pagina van Beebs and Moms waar je in contact kunt komen met de andere deelneemsters. Zo kun je met elkaar sparren en elkaar om advies vragen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Ook vind je de cursus terug in een speciale cursusomgeving! Zo kan jij in jouw eigen tempo de cursus volgen.

 

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

De cursus is inclusief 5 dagen aan opdrachten en waardevolle oefeningen, 2 livesessies/ IGTV- video’s, de (geheime) online omgeving op Instagram en de geheime Facebook-groep met andere deelneemsters van de cursus. Maar ook krijg je van mij aan het einde van de cursus een werkboek met alle opdrachten op een rijtje, fijne informatie én een aantal bonussen! Daarnaast kun je de hele maand een beroep op mij als coach doen voor advies of om te spuien.

Hoe lang is de cursus toegankelijk?

De online cursusomgeving voor #badassmoeders is een maand toegankelijk voor de deelneemsters. Het werkboek dat je aan het einde van de cursus zult ontvangen is onbeperkt toegankelijk én printbaar.

 

 


Zij deden eerder al mee:

Moeders worden vaak geleefd en je raakt jezelf een beetje kwijt. Hoe fijn om dan weer jezelf te kunnen zijn naast en in het gezin. Je mag er zijn en je bent goed zo! Een echte eye opener .

Manon
Deelneemster online cursus
Fijn om eens over jezelf na te denken, wat je doet en waarom. De opdrachten zorgen ook dat je na gaat denken over de toekomst.

Lodi
Deelneemster Online Cursus
De challenge was uitdagend, leerzaam en ontzettend leuk om te volgen. In slechts een paar minuten per dag voelde ik me meteen empowered 💖

Marloes
Deelneemster Online Challenge
Kimberly van Beebs & Moms staat iedere ochtend vol enthousiasme met, zoals ze het zelf zegt, haar blije bek in je feed. En niets is meer dan waar. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ook haar brede kennis van zaken zorgt ervoor dat je op de juiste punten getriggerd wordt. De #badassmoeders challenge is er een voor elke mama. Ik heb met veel plezier meegedaan en hoewel ik al aardig badass was, heb ik juist weer wat eerlijker naar mezelf gekeken en ben tot nieuwe inzichten gekomen. Echt een aanrader!

Kirsten
Deelneemster online cursus
Chapeau voor je goede opbouw in de week, duidelijke uitleg en mooie vragen. Ik ben zelf altijd erg bewust van wie ik ben en wie ik wil zijn, waar ik sta en waar ik wil staan, en altijd het jaar rond bezig met 'zelf coaching' omdat ik het een continu 'ding' vind waar je als mens altijd van groeit, niet alleen in tijden dat je het lastig hebt. Jouw vragen waren dus weer een mooi stukje invulling hiervan, dankjewel.Maaike
Deelneemster Online Cursus
Wanneer je eigenlijk wel weet dat je maar wat doet en jezelf op de 10e plek (en dat is nog optimistisch..) zet dan is deze challenge een eye opener. Ik ga vol nieuwe energie en met een heleboel bewustzijn door. Waarbij ik niet meer op de tiende maar af en toe op de eerste plek sta.

Annewieke
Deelneemster Online Challenge
Kimberly zit vol frisse energie, is open, eerlijk en altijd met een serieuze maar vrolijke noot. Ze weet wat ze doet en doet veel vanuit eigen gevoel.

Lieke
Deelneemster online cursus
Ik vind Kimberly een heerlijk mens om naar te kijken/luisteren. Normaliter zijn haar stories wat 'hysterischer', nu straalde ze rust uit en ze wist duidelijk waar ze het over had.
Birgit
Deelneemster Online Cursus
Kimberly weet op een frisse, nuchtere manier je na te laten denken over jezelf. Ik weet het al wel, maar Kimberly wist me weer even te herinneren aan het goede van mijzelf en wat ik kan doen om dat goede vast te houden.
Christa
Deelneemster Online Challenge
Kimberly heeft een fijne coaching en persoonlijke betrokken aanpak. De opdrachten gaven mij handvatten om meer controle over en plezier tijdens mijn mamadagen te hebben.

Kim
Deelneemster online cursus