Search here...
Beebs and Moms
TOP

Instagram cursus #badassmoeders

4 november start er een nieuwe ronde van de #badassmoeders cursus op Instagram. Via een besloten pagina zullen we 5 dagen lang samen een boost gaan geven aan jouzelf en ga ik je helpen een echte badass moeder te worden.

Een badass? Ja! Zo’n vrouw en moeder die comfortabel is met zichzelf, haar eigen gevoelens herkent en weet wat zij nodig heeft. Een echte badass die weet dat zij niet alle ballen hoog kan en hoeft te houden, maar zichzelf dat vooral niet kwalijk neemt. Jij bent namelijk hartstikke leuk zoals je bent, inclusief eventuele minpuntjes!

Een vrouw die zichzelf waardeert en goed voor zichzelf zorgt, straalt dit ook uit. Jouw kinderen, partner en omgeving zullen het ook zien. Je hoeft niet dagenlang jezelf te pamperen, daar heeft bijna geen enkele moeder tijd voor. Maar anticiperen op jouw eigen behoeftes is heel belangrijk en dat zit hem in de kleine dingen. Ik ga je daarin een boost geven tijdens deze toffe en fijne challenge!


Waar gaan we aan werken tijdens de Instagram Badass Challenge?

  • Selfcare
  • Je eigen gevoel herkennen
  • Luisteren naar je eigen gevoel
  • jezelf leuk vinden en waarderen
  • De meningen van anderen naast je neer kunnen leggen

Hoe gaan we dat doen?

  • Elke dag komt er om 07.00 uur een nieuwe post met uitdaging of opdracht online op de besloten Instagram pagina van B&M.
  • In de stories zal ik uitleg geven over de opdrachten en uitdagingen.
  • Op woensdag en vrijdag zal er een live-sessie zijn zodat jullie je vragen makkelijk kunnen stellen.
  • De tijd van de live- sessie zal in overleg zijn met de deelnemers.
  • Een fijne bonus aan het einde van de challenge.

 

De Badass Challenge is een maand toegankelijk zijn voor de deelneemsters.

De ervaringen van deelnemers

Moeders worden vaak geleefd en je raakt jezelf een beetje kwijt. Hoe fijn om dan weer jezelf te kunnen zijn naast en in het gezin. Je mag er zijn en je bent goed zo! Een echte eye opener .
Logo Zwart
Manon
Deelnemer #badassmoeders challenge
Fijn om eens over jezelf na te denken, wat je doet en waarom. De opdrachten zorgen ook dat je na gaat denken over de toekomst.
Logo Zwart
Lodi
Deelnemer #badassmoeders challenge
De challenge was uitdagend, leerzaam en ontzettend leuk om te volgen. In slechts een paar minuten per dag voelde ik me meteen empowered 💖
Logo Zwart
Marloes
Deelnemer #badassmoeders Challenge
Wanneer je eigenlijk wel weet dat je maar wat doet en jezelf op de 10e plek (en dat is nog optimistisch..) zet dan is deze challenge een eye opener. Ik ga vol nieuwe energie en met een heleboel bewustzijn door. Waarbij ik niet meer op de tiende maar af en toe op de eerste plek sta.
Logo Zwart
Annewieke
Deelnemer #badassmoeders challenge
Kimberly van Beebs & Moms staat iedere ochtend vol enthousiasme met, zoals ze het zelf zegt, haar blije bek in je feed. En niets is meer dan waar. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ook haar brede kennis van zaken zorgt ervoor dat je op de juiste punten getriggerd wordt. De #badassmoeders challenge is er een voor elke mama. Ik heb met veel plezier meegedaan en hoewel ik al aardig badass was, heb ik juist weer wat eerlijker naar mezelf gekeken en ben tot nieuwe inzichten gekomen. Echt een aanrader!
Logo Zwart
Kirsten
Deelnemer #badassmoeders challenge
Chapeau voor je goede opbouw in de week, duidelijke uitleg en mooie vragen. Ik ben zelf altijd erg bewust van wie ik ben en wie ik wil zijn, waar ik sta en waar ik wil staan, en altijd het jaar rond bezig met 'zelf coaching' omdat ik het een continu 'ding' vind waar je als mens altijd van groeit, niet alleen in tijden dat je het lastig hebt. Jouw vragen waren dus weer een mooi stukje invulling hiervan, dankjewel. Goed, eigenlijk gewoon een dikke DANKJEWEL voor jou. Dat je deze challenge hebt opgezet, vrouwen richting geeft en ons een mooier mens maakt. Keep up the good work!'
Logo Zwart
Maaike
Deelnemer #badassmoeders challenge

BEEBS AND MOMS @ INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.