Inhoud Goodiebox Recharge
Beauty en mode Recente berichten

Inhoud Goodiebox Recharge | augustus 2019

We hebben het vandaag de dag maar druk vaak. Hoe vaak laad jij jezelf op? De inhoud van de Goodiebox Recharge helpt je met de momentjes voor jezelf en om jezelf weer op te laden. Kijk je snel mee naar de inhoud?

Unboxing Goodiebox Recharge

Even stilstaan en kijken waar je staat, het is zo belangrijk! Maar helaas gebeurd het al te vaak dat je na een vakantie – waarin je heerlijk bent bijgekomen – weer gelijk vol in het ritme gaat zodra je thuis bent. De inhoud van de Recharge Goodiebox helpt je om even die pauzeknop in te drukken en weer op te laden.

Lees ook: Goodiebox Wear Your Pride | Juli 2019

Haargummies vitamines Goodiebox Recharge

Hairlust – Hair Growth Formula Gummies

Tijdens de zomer krijgt je haar heel wat te verduren. De haar gummies van HairLust helpen je haar weer op weg door vitamines, mineralen aminozuren en voedingsstoffen aan je haar toe te voegen. En dat allemaal van binnenuit! Per dag neem je maximaal 3 gummies. Winkelwaarde € 32,95 voor 90 gummies.

In de Goodiebox Recharge vind je ook een cadeaubon t.w.v. € 10 voor de natuurlijke haarverzorging van HairLust.

Fulgent World – Glazen nagelvijl

Mijn nagels hebben altijd flink te lijden onder de vakantie. Veel in het water verkeren maakt ze broos en breekbaar. Deze glazen nagelvijl van Fulgent World helpt om je nagels weer op te kalefateren. Vijl voor het beste effect eerst aan de zijkant van je nagel en vijl richting het midden van je nagel. Full Size. Winkelwaarde – € 10,00.

Inhoud recharge Goodiebox augustus 2019

Zarkoperfume – Pink Molécule 090.09

Fruitig en warm maar ook fris, deze parfum is net als roze champagne. De moleculen in dit parfum hebben een soort 3D effect die de beleving van de geur nog dieper en intenser maken. Het Pink Molécule parfum van Zarkoperfume is een heerlijke parfum voor de zomer en de nazomer. Fris, vrouwelijk en in handig meeneemformaat zodat je gedurende de dag eventueel bij kunt sprayen. Winkelwaarde € 125,00 voor 100 ml.

Beaver Professional – Cherry Blossom Shampoo

Deze SLS- vrije shampoo brengt je hoofdhuid en coupe in balans door je haar te vernieuwen en hydrateren. De mooie verpakking en de heerlijke geur van kersenbloesem is een fijne aanwinst in jouw badkamer. Het formaat dat in de Goodiebox Recharge zit is ook ideaal om mee te nemen tijdens een weekend weg of een vakantie. Winkelwaarde € 20,90 voor 350 ml.

Lees ook: SLS vrije shampoo van de Action

Inhoud Goodiebox Recharge

MineTan – Violet Everyday Glow

Zo heb je een heerlijk zomerse teint opgedaan tijdens de vakantie en voor je het weet is die kleur alweer aan het verdwijnen. Wil je graag nog wat langer een zomers teint, dan is deze Violet Everyday Glow van MineTan ideaal. Deze lichte zelfbruiner voor een geleidelijke teint heeft een violet ondertoon om een oranje effect te voorkomen. De golden glow ontwikkelt zich geleidelijk en breng je (dagelijks) aan op een schone en droge huid voor het mooiste effect. En vergeet niet je handen erna te wassen 😉 Full Size. Winkelwaarde € 24,95

Bijzonderheden Goodiebox

  • Goodiebox is maandelijks opzegbaar
  • Voor €19,95 heb jij al een Goodiebox en je ontvangt een minimale waarde van €65,-
  • Goodiebox bevat altijd 5-7 producten met voornamelijk full size producten
  • Goodiebox houdt rekening met jouw beauty profiel
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *