Ik weet het even niet en dat is ok
Ondernemen Persoonlijk Recente berichten

Ik weet het even niet en dat is ok

Ondernemen, moeder zijn, vrouw van, dochter van en Kimberly zijn. Er zijn veel dingen die ik doe en de ene keer gaat dat beter dan dat ik had verwacht maar andere keren gaat dat wat minder dan gehoopt. Ik weet het even niet en dat is ok. Wat er aan de hand is?

Steeds weer in ontwikkeling blijven

Ik vind het fijn om door te gaan, nieuwe dingen te leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om even helemaal niets te doen. Het is wel een beetje typisch voor mij om in volle vaart ergens in te gaan en dan halverwege te bedenken dat het toch niet helemaal bij me past.

Dat is nu eigenlijk ook weer aan de hand. In de zomer en vlak daarna volgde ik een traject voor de rebranding van mijn bedrijven. Ineens was ik de coach die een coach had, maar ik kreeg er heel veel focus van. Van 2 bedrijven ging ik naar 1 bedrijf en dat was een enorm prettige keuze. De eerste challenge voor #badassmoeders ging als een tiet en ik was een beetje overweldigd door het aantal deelneemsters. Meer dan 110 vrouwen deden mee en ik dacht zomaar dat ik met de nieuwe vorm van mijn bedrijf een vliegende start maakte.

Vol enthousiasme ging ik aan de bak en schreef ik een werkboek, bedacht opdrachten en plande ik een workshop. Maar vervolgens bleef de stormloop een beetje uit. En ook de cursus erna deed het leuk maar niet zo leuk als dat ik gehoopt had. Eerlijk is eerlijk, dat zorgt bij mij voor een enorme afname aan enthousiasme. Ik zit vol goede plannen en wil van alles doen maar weer sta ik op zo’n punt dat ik het even niet weet.

Even pas op de plaats

Wanneer ga ik een nieuwe cursus geven en wanneer een nieuwe workshop? De workshop die ik had gepland in november heb ik geannuleerd. Ik voelde het oprecht even niet meer en een coach die met tegenzin een workshop gaat geven, daar komt niets goeds van. Dat is iets dat ik zeker weet. Het helpt misschien ook niet dat ik na de vorige workshop een bekeuring bleek te hebben van € 104,00 waardoor ik die uren voor “niks” had gewerkt. Ik weet best wel dat het mijn eigen schuld is maar baalde er toch enorm van!

Even pas op de plaats leek me het beste. Er speelt ook van alles thuis waar ik druk mee ben en de drukste periode voor de blog is aangebroken dus naast de coaching ben ik al hartstikke druk. In januari wil ik het liefste het e.e.a. weer oppakken en doorgaan met een 2e versie van de Instagram cursus en workshop. Deze versie werd goed ontvangen door eerdere cursisten dus ik ben benieuwd. In de tussentijd ga ik meedoen met een cursus om meer uit mijn eigen Instagram te halen. Ook onderhoud ik de socials van het bedrijf van een vriendin en haar vennoot. Dat vind ik enorm leuk om te doen en geeft me een stukje uitdaging naast mijn reguliere werkzaamheden.

Genoeg te doen dus

Zoals je leest, genoeg te doen dus. En eens geen weken van goed 40 uur maken is natuurlijk ook heel prettig. Goed voor mijzelf ook vooral want ik merk dat ik allerlei klusjes in huis aan het doen ben, wat dingen aan het aanpassen ben en dat deze veranderingen voor rust zorgen bij me. Wel merk ik dat ik enorm moe ben, maar dat zal misschien ook aan het seizoen liggen. Of aan dat steeds weer dingen bedenken, dat kan ook 😉

Ik weet het even niet en dat is ok. Een stukje acceptatie en bezinning begint te komen, ik merk dat ik mijzelf daar wat tijd voor moet geven. Steeds met tegenzin achter je laptop gaan zitten en alleen nog maar stukjes schrijven die niet over jezelf gaan, het gaat me tegenstaan. Daarom is in ieder geval mijn voornemen om de komende tijd ook wat meer tijd te nemen en weer meer persoonlijke stukken te schrijven.

Overigens haalde ik in november 1000 likes op de Facebook-pagina van Beebs and Moms en een recordaantal bezoekers op de website! Die unieke momenten heb ik uiteraard gevierd met wijn en bitterballen 😉
Jullie, mijn volgers en lezers wil ik jullie daar enorm voor bedanken!

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *