Ik ben gewoon een beetje fout, kroketten, glitters, foute muziek, bitterballen
Persoonlijk Recente berichten

Ik ben gewoon een beetje fout | Proud to be fout

Ok ik kan er weinig aan doen maar ik ben gewoon een beetje fout. En eerlijk is eerlijk, eigenlijk vind ik het helemaal niet zo erg. Ik ben er zelfs wel een beetje trots op en daarom beken ik vandaag maar een aantal dingen die mij zo fout maken.

Proud to be fout

Ik omarm met veel liefde mijn foute inner-me. Dat doe ik eigenlijk sinds een tijdje en dat is dus best wel fijn, want dat ben ik gewoon. Omdat ik het leuk vind om jullie kennis te laten met mij beken ik eens in de zoveel tijd weer wat nieuwe dingen. Zo kon je ook al lezen wat voor moeder ik ben, waarom ik mezelf zo’n kluns vind en 1 van mijn geheimen. Maar waarom ben ik nou zo fout? Of vind ik mijzelf zo fout?

Nel Veerkamp 4 life!

Ik doe hard mijn best om niet de nieuwe Nel Veerkamp te worden. Mocht je Nel Veerkamp niet kennen? Check dan het filmpje even πŸ˜‰
Mijn probleem is wel dat ik laatst voor sneakers ging kijken en uiteindelijk met zo’n 5 paar van de 18 in mijn mandje met een panterprint zat. Na 2 broeken, 2 jurkjes, shirts en 2 paar sneaker en een paar sandalen met de panterprint nam ik mezelf voor dat er iets anders moest komen. Missie failed want ik kocht supertoffe instappers met panterprint. Maar ook in huis zou ik het liefste een berg panterprint willen, het is dat Patrick me tegenhoudt. In de tussentijd breng ik steeds meer panterprint in de garderobe van Evi, die behoeftes moeten toch ergens worden gestild.

Muziek

Het foute uur staat eigenlijk voor mijn muzieksmaak. Fijne meezingers, foute deuntjes uit de jaren ’90 en The Backstreet Boys. Ik hou er zo van. Sterker nog, ik kan ze allemaal nog meezingen en de cd’s staan nog in de kast hier. Dat ik ze zo vloeiend mee kan zingen is trouwens niet iedereen met me eens. Ik schijn ze vooral fonetisch mee te zingen omdat ik vaak gewoon eigenlijk niet helemaal weet wat er gezongen werd. Zo kwam ik er laatst pas achter dat deze meneer over een heel ander bruin oog zong i.p.v. die 2 mooie van z’n grote liefde. Weet ik veel!

Foute TV

Ik adoreer dus de vrienden van Geordie Shore en Jersey Shore. Elke aflevering heb ik gezien en heel stiekem kijk ik ook naar de YouTube- kanalen van Jenny en Snookie. Oeps. Patrick keek in het begin nog wel met me mee maar tegenwoordig dus echt niet meer. Wat ik ook zo fijn vind om te kijken? Temptation Island! Man, wat een feest om dat te kijken. Begin ik heel netjes met eerst via de tv te kijken, voor ik het weet zit ik alweer te streamen en verdwaal ik in de theorieΓ«n op internet over wie nog bij elkaar is en wie niet.

Dus ik ben best wel een beetje fout, prima ook. Zelfs als ik altijd maar doordenk. Ben jij ook een beetje fout?

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Wendy

  Heerlijk! Ik ben ook zΓ©ker fout met m’n zwak voor zebra printjes (ov-e-ral), mijn roze auto en ik smul ook van Geordie Shore, haha. Te leuk om een beetje fout te zijn ?

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahahaha heerlijk!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *