Ik beken - ik hou van Pulp TV
Persoonlijk

Ik beken | Ik hou van Pulp TV

Ik weet best wel dat het erg is maar ik heb gewoon zo’n enorm zwak voor foute pulp programma’s, ik kan er gewoon niets aan doen. Van Geordie Shore tot aan Temptation Island, ik geniet ervan. Ik beken – ik hou van Pulp TV en daar is helemaal niets mis mee! Hou jij ook van Pulp TV?

Houden van foute tv-programma’s

Zodra het erover gaat hoor ik vaak terug van anderen dat het zulke domme tv is. Ja, dat klopt wel. Juist omdat ik niet hoef na te denken bij Pulp TV kan ik er zo van genieten. Daarnaast gebeuren er juist hele andere dingen dan bij mij in mijn leven. Dat zorgt voor puur vermaak en harde lachbuien bij mij op de bank. Overigens zou ik het niet waarderen als mijn kind mee zou doen aan reality tv, maar dat terzijde. Het is heerlijk om naar de kinderen van anderen te kijken op Pulp TV.

Lees ook: Ik beken – Een blog vol bekentenissen

Geordie Shore – MTV

Al jaren ben ik inmiddels fan van Geordie Shore, een programma van MTV UK en ik vind het fantastisch! Even kort voor de mensen die het niet kennen: Geordie Shore gaat over een groep jongeren uit Newcastle die met z’n allen in een huis wonen. Ze gaan stappen, moeten werken of opdrachten uitvoeren voor “Anna” en hebben vooral veel aandacht voor pulling tijdens het stappen. Oftewel, scoren. En uiteraard bloeit er geregeld wat op tussen de bewoners waardoor er een hoop drama en geregeld ook ruzie is.

Ge-wel-dig! Er zit geen rem op die mensen en ik geniet daar dan weer zo enorm van. De dingen die er gebeuren, het accent, de dingen die gezegd worden, het is zo’n ver van m’n bed show en ik zou er gewoon een aantal uur van kunnen genieten. Al voel je bijna je hersencellen afsterven na een uur. Maar ok, liefde voor deze Pulp TV dus. Ik leef dus vol overgave mee met de perikelen en vind het enorm jammer dat de meeste van de oude garde zijn gestopt inmiddels. Ook wel logisch want zij worden natuurlijk gewoonweg ook ouder en gaan door met hun leven. Het lijkt trouwens soms wel een comedy en waar ik ook Jersey Shore, het origineel uit de VS, volgde en fantastisch vond, wint Geordie Shore het echt.

Ja, ik ben gewoon een beetje fout en schaam mij daar niet voor.

Jersey Shore – MTV

Jersey Shore is dé serie waarmee het begon voor mij qua Pulp TV op MTV. Zet een paar Amerikaanse Guido’s en Guidettes – Italiaans Amerikanen uit Jersey – bij elkaar en we konden onze lol op. Vechtpartijen, liefde, uitgaan, The Fistpump en lachen om de levensstijl die zover van die van onszelf stond. Nadat deze serie een aantal jaar heeft stilgelegen – de één had problemen met de wet, een paar anderen trouwden en werden ouders – is de serie nieuw leven ingeblazen. Met Jersey Shore Family vacation kreeg mijn liefde voor Pulp TVweer een boost. Meekijken naar hoe de vertrouwde groep met elkaar omgaan en hoe zij elkaar steunen op hun eigen manier is gewoonweg erg grappig.

Temptation Island – RTL

Yup, ik zit voor de buis geplakt zodra Temptation Island weer begint. Temptation Island is een Nederlands programma waarin 4 stelletjes van elkaar gescheiden worden voor 2 weken. Hollandse Pulp TV ten top dus dit. De mannen komen met elkaar te wonen in een villa met allerlei vrouwelijke verleiders. De vrouwen krijgen een eigen villa aan de andere kant van het eiland met allerlei mannelijke verleiders. Er zijn dates, feestjes en veel drank onder de zon. Een ideale combinatie voor overspel en dus de ideale relatietest.

Voor seizoen 11 van Temptation Island (2019) sloot ik zelfs een abonnement af bij Videoland. Zo kon ik elke week al eerder kijken. Vooral omdat ik natuurlijk wilde zien wie het niet vol ging houden en omdat het een beetje leedvermaak is ook. Ik ga het nooit meer vergeten dat de vrouwen zodanig kwaad waren op hun partner dat ze midden in de nacht naar het mannenkamp gingen. Dat hadden de makers van Temptation Island nooit verwacht vermoed ik.

Wat zijn de grote verschillen tussen Videoland en Netflix?

Wat is jouw lievelingsserie van deze 3 of hou jij niet van Pulp TV?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Pingback: Wat als de beeb mee zou doen aan reality tv? - Beebs and Moms on 22 oktober 2016