Huisdiergeheimen 2 review_st_4_jpg_sd-high_©-2018-Illumination-Entertainment-Universal-Pictures
Beebs Recente berichten Reviews

Huisdiergeheimen 2 Review | Secret Life of Pets 2

In 2016 zagen we al wat onze huisdieren allemaal uitspoken zodra we niet thuis zijn. In dit vervolg zullen we weer mee kunnen genieten van de avonturen van het hondje Max en zijn vrienden. Vanaf 30 mei 2019 draait Huisdiergeheimen 2 in de bioscoop en ik laat je weten in deze review wat je kunt verwachten van de film.

Het tweede deel van Huisdiergeheimen

Meestal is het een beetje spannend met een tweede deel of deze het eerste deel kan evenaren. De makers van Huisdiergeheimen – Secret Life of Pets in het Engels – zijn ook de makers De Grinch, Minions en Sing (Illumination). Succes gegarandeerd dus! Van de Minions vind ik de latere delen zelfs leuker dan het eerste deel. Wat je van deze film kunt verwachten en of hij net zo leuk is als de eerste film laat ik je weten!

Lees ook: Wonder Park Review

Huisdiergeheimen 2 review_st_4_jpg_sd-high_©-2018-Illumination-Entertainment-Universal-Pictures

De film in het kort

Opnieuw volg je in Huisdiergeheimen 2 de hilarische avonturen van de leukste huisdieren. Trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal zijn allemaal weer van de partij. Max gaat op vakantie, maakt kennis met andere dieren en leert van alles over zichzelf waar hij bij thuiskomst veel aan heeft. Alle huisdieren maken samen nieuwe avonturen mee. En wij leren weer van alles over wat onze huisdieren doen wanneer we niet thuis zijn.

Kijk hieronder de trailer van Huisdiergeheimen 2

Review van Huisdiergeheimen 2

De film is af en toe best spannend en vooral heel grappig. Mijn dochter (6 jaar) moest geregeld hard lachen om de gekkigheid van de film. De film is dus ook voor de wat jongere kindjes prima te doen maar zoals altijd geldt: Hou je kindje in de gaten. Voor de kinderen zit er veel humor in. Voor de ouders bevat de film een hoop grappen waardoor hij zeker ook voor (groot-)ouders erg leuk is om te kijken. Zeker weten een aanrader!

Reserveer Huisdiergeheimen 2 bij Pathé

Reserveer Huisdiergeheimen 2 bij Kinepolis

Bijzonderheden van de film

Animatiefilm | 86 minuten | 6 jaar en ouder | Engels en Nederlands gesproken | In 2D en 3D te zien.

Huisdiergeheimen 2 review_st_4_jpg_sd-high_©-2018-Illumination-Entertainment-Universal-Pictures
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.