Winactie Drs Leenarts
Winacties

Nieuwe producten voor de verzorging van je huid van Drs. Leenarts – Winactie GESLOTEN

De huidverzorgingslijn van Drs. Leenarts, wie kent die inmiddels niet? De lijn is recent uitgebreid en ik mag een setje van een aantal producten weggeven! Kijk snel in de blog voor de voorwaarden voor de winactie.

Drs. Leenarts

Dermatoloog met de missie om huidverzorgingsproducten te ontwikkelen zonder onnodige toevoegingen en die echt werken. Dat is in een notendop de omschrijving van Marjolein Leenarts. Dé dermatoloog achter de huidverzorgingslijn van Drs. Leenarts. De producten hebben allemaal het Huid Allergie Keurmerk (een initiatief van het huidfonds).

Social Media

Naast dat Drs. Leenarts heerlijke zachte producten heeft voor de huid is zij ook actief op social media. Leuk om deze te volgen aangezien zij op haar social media kanalen verschillende tips geeft voor veel voorkomende problemen met de huid. Deze tips kun je ook op de website terug vinden, echt een aanrader.

De huidverzorgingslijn

De huidverzorgingslijn van Drs. Leenarts vind ik enorm fijn. Zo hielp het mijn moeder wanneer haar huid meer ondersteuning nodig had maar hielp het Evi en mij eerder al de winters door. De artikelen zijn erg mild en daardoor fijn in gebruik. Doordat de producten weinig onnodige toevoegingen bevatten kunnen ze ook vaak al voor baby’s of vanaf 1 jaar worden gebruikt. Heel erg prettig vind ik dat omdat Evi het fijn vind om mijn huidverzorgingsproducten te gebruiken. De producten van Drs. Leenarts kan Evi dus zonder problemen gebruiken en zij verzorgen haar huid ook daadwerkelijk.

 

Drs Leenarts

 Testen

Ik kreeg van Drs. Leenarts meerdere producten opgestuurd om te testen. Inmiddels ben ik daar flink mee bezig aangezien het winter is ( ok herfst maar het is erg koud) en onze huid dus wel wat extra aandacht kan gebruiken.  Zoals je ziet zitten beide zalven in een tube. En doordat ik andere producten uit de lijn aan het testen ben kan ik al zeggen dat de zalven goed te doseren zijn door de tubes. Voor babyproducten vond ik het sowieso fijn wanneer het in een tube zat omdat ik het dan makkelijker mee kon nemen in mijn tas. Potjes e.d. gingen dan toch vaak open en dan zat er van alles onder de zalf. Best lastig om Sudocrème uit je tas te krijgen, dat kan ik je wel vertellen. Uit de producten die ik kreeg maakte ik dit leuke setje van “droge huid zalf” en “babybillen zalf”. Waar er nog een blog gaat komen over de andere producten die ik ontving vond ik het wel al leuk om dit setje weg te gaan geven.

Drs Leenarts

Winnen setje huidverzorging Drs. Leenarts

Je kunt dus dit setje van droge huid zalf en babybillen zalf winnen! Wat moet je daarvoor doen?

De winactie loopt uitsluitend via Facebook. Dat betekent dus het volgende:

 • Je volgt Beebs and Moms op Facebook.
 • In de reacties op Facebook laat je weten dat je mee doet.
 • Iemand taggen waarvan je denkt dat die dit setje ook graag zou winnen in de reacties is lief.
 • Je reageert uiterlijk 1 december 2017.

2 december zal ik de winnaar bekendmaken. De winnaar krijgt tot 5 december om contact op te nemen en anders zal ik een andere winnaar uitloten. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.

 

Daniëlle gefeliciteerd! Ik heb je een berichtje gestuurd!

 

Drs Leenarts

 

 

Liefs Kimberly

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

 • Marian

  Jammer, zie nu pas dat dit alleen via FB is. Hadden we hier anders goed kunnen gebruiken ????

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Je kan uiteraard altijd nog aansluiten op Facebook ????

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.