Hoera Beebs and Moms bestaat 2 jaar!
Ondernemen Persoonlijk Recente berichten

Hoera Beebs and Moms bestaat 2 jaar!

Happy Birthday to Beebs and Moms! Beebs and Moms bestaat 2 jaar alweer, dat ging eigenlijk best snel. Maar hoe kwam ik bij de naam van de site en hoe kwam ik er eigenlijk bij om te gaan bloggen?

Beebs and Moms bestaat 2 jaar!

2 jaar geleden kwam de site online. Totaal onvoorbereid want ik had werkelijk geen idee wat ik aan het doen was. Er stonden nog geen artikelen online maar de Facebook- pagina heb ik ook gelijk aangemaakt, bang dat iemand het anders zou doen. Want iedereen wil natuurlijk zijn blog Beebs and Moms noemen 😉 Afgezien van een berichtje Hoera we zijn online gebeurde er de 26e juli weinig online.

Puzzelen en wijn

Beebs and Moms draait op WordPress – een systeem waar je sites in kunt opbouwen a.d.h.v. thema’s – en ik snapte er niks van. Gefrustreerd als de neten en met een berg vragen werd ik uiteindelijk geholpen door een oud klasgenoot die ik een fles whiskey bracht. Gelukkig heb ik de laatste 2 jaar een stuk meer geleerd maar nog steeds zit ik soms met mijn handen in mijn haar. Dan ben ik weer eens aan het puzzelen en drink ik maar een wijntje om een beetje de frustratie te verwerken. Gelukkig is Falco inmiddels mijn redder in nood als de boel weer eens vastloopt of als menu’s echt niet meer doen wat ze moeten doen. Falco redde me ook toen ik van host wilde veranderen en met allerlei andere dingen. Heeeeeel fijn!

Bloggen?

Hoe ben ik er nou op gekomen om te gaan bloggen? Schrijven vond ik altijd heel tof om te doen maar altijd dacht ik dat ik er niet genoeg voor was. Ik remde mezelf daardoor steeds af en op een gegeven moment zag ik een oproep voor een site voor gastbloggers. Heel dapper trok ik de stoute schoenen aan en ik schreef naar de site. Van januari t/m juli schreef ik voor deze site en ik merkte dat ik het schrijven echt heel leuk vond. Ik bedacht me dat ik dat wilde blijven doen maar dan voor mijn eigen site. En toen begon de zoektocht naar een naam. Elke naam die ik bedacht was al bezet. Ik wilde graag een stoere naam, Engels en toch ook duidelijk over de mama-lifestyle. Namen met mijn eigen naam vond ik niet zo tof.

Evi noem ik thuis vaak Beeb. Ik zag andere sites met beebjes en zo ontstond het idee om daar wat mee te doen. Lange tijd was ik erg blij met mijn naam en toen kwam ik met andere mensen in contact. Die blijkbaar Beebs als Biebs lazen. Om te janken want inmiddels heb ik dat al zo vaak gehoord dat ik zelfs flink heb getwijfeld over de naam van de site. Maar wat het dan zou moeten worden weet ik ook niet.

Twijfels

Vorig jaar heb ik flink getwijfeld of ik wel mijn contract moest verlengen bij mijn host. Ik had geen doel voor de site en wist niet zo goed wat ik moest. Ik had net een heftige fase achter de rug en eerlijk gezegd als ik terugkijk zat ik daar nog steeds in. Na wat rondvragen besloot ik te verlengen en ik ging naar mijn eerste bloggersevent. Ik had toen nog niet kunnen bevroeden dat de site zo zou groeien en dat ik o.a. van Beebs and Moms mijn bedrijf zou maken. Heel bizar! Want ik vond mijzelf, mijn stem, mijn doel met de site en ben steeds verder aan het ontwikkelen.

Opdrachten

Inmiddels verdien ik aan de site, heb ik ontzettend toffe en fijne contacten opgebouwd met geweldige vrouwen. Heb ik hele gave dingen meegemaakt door de site en staat er nog zoveel meer op de planning. Vorig jaar had ik echt niet gedacht dat ik vriendschappen zou opbouwen met ondernemende en ambitieuze vrouwen die met me mee zouden denken om mijn bedrijf te doen slagen. Vrouwen die op wat voor moment dan ook een berichtje kan sturen omdat het kut gaat of om iets tofs te vieren.

Het komende jaar

Deze keer geen enkele twijfel of ik door moet gaan! Ik ga door en heb er veel zin in, op naar alle andere mooie momenten. Ik hoop dat ik jullie kan blijven entertainen door mooie verhalen, persoonlijke ervaringen en toffe reviews online te zetten.

Voor alle nieuwe lezers: WELKOM en we gaan er een geweldig jaar van maken!

Liefs Kimberly

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

5 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − 2 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.