Hoe was onze kerstvakantie
Persoonlijk Recente berichten

Hoe was onze kerstvakantie | Gedwongen vrij?

De afgelopen 2 weken hadden we samen met de rest van Nederland Kerstvakantie. En voor het eerst nam ik vrij, of sterker nog, ik werd vooral gedwongen om vrij te nemen. Hoe dat zo kwam lees je in deze blog.

Onze kerstvakantie

December is altijd een hele drukke maand voor ons. Naast alle feestdagen is Evi haar verjaardag ook in december en dus hebben we daar inmiddels een partijtje, een verjaardag en traktaties voor. Ik bak altijd de taarten zelf voor Evi en had nog wat andere activiteiten voor mijn bedrijven. Het was dus druk.

Een klein ongelukje

Vlak voor de vakantie was ik aan het werk achter mijn laptop toen ik een slokje water nam uit mijn flesje water die ik altijd op mijn bureau heb staan. Maar ik was bezig met allerlei dingen tegelijk, zoals altijd, en ik gooide per ongeluk mijn flesje water om. Arghhhh! Ik was er snel bij maar toch was er wat water over mijn laptop gekomen.

Er bleek achteraf wat water onder mijn laptop nog te zijn gekomen en na een aantal uren werken stopte mijn toetsenbord met het pakken van wat letters. Juist net toen ik dacht dat ik de dans ontsprongen was dus. Ik probeerde mijn laptop nog te redden door hem te laten drogen enzo maar helaas. Via de laptop van Patrick kon ik nog e.e.a. inplannen en voorbereiden voor de vakantie maar daarmee was het wel gezegd.

Gelukkig werk ik veel online

Doordat ik veel online werk met Beebs and Moms maar ook voor Lief Gedragen kon ik e.e.a. wel afronden dus maar mijn laptop moest gemaakt worden. Die ligt dus nu bij de computer-maak-meneren. Anderhalve week al want dankzij de feestdagen was er veel vertraging helaas. Ik werk tussendoor dus wat op Patrick zijn laptop maar die heeft hij zelf ook veel nodig. Dikke pech dus voor mij. En eigenlijk is het ook wel even goed. Ik werkte stiekem toch veel meer uren dan dat ik eigenlijk wilde. Een pas op de plaats was dus wel even ok.

Onze kerstvakantie vol rust

Na de 2 voorstellingen & activiteiten op school van Evi, de spanning rond de feestdagen en haar verjaardag was Evi stiekem best moe. De eerste dagen wilde ze helemaal niets doen, daarna kwam haar behoefte om erop uit te gaan weer een beetje terug. Normaal gesproken vind ik dat we van alles moeten doen tijdens de vakantie, nu vond ik het zelf ook wel prima. Ik volgde de behoefte van m’n kind. En dat was prima, het was een heel ontspannen vakantie zowaar. Afgezien van wat spannende fysieke dingen in de familie die allemaal goed afliepen.

Netflix, relaxen en lekker eten

Ook op mijn social media was ik minder actief. Ik had wel e.e.a. al ingepland waardoor dat allemaal doorliep. Maar de winnaar van een winactie moet ik nog bekend maken. Ook heb ik 2 opdrachten gehad waarmee ik bezig ben geweest. En tsja, die vakantie had ik dus stiekem best nodig dus die heb ik ook maar genomen. Netflix, relaxen met mijn gezin, mijn hoofd wat rust geven en lekker eten met elkaar stonden centraal. Het was fijn en goed. Ik heb het idee dat we er allemaal weer tegenaan kunnen.

Hoe was jouw kerstvakantie?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

 • Wendy

  Oh balen van je laptop maar heeeerlijk even minder online! Ik was in de kerstvakantie gewoon helemaal niet online want druk op mijn werk en dan wilde ik thuis ook niet weer steeds bezig zijn. Dat zet ik nu gestaag door en helaas: mijn hobbyblogje lijdt daar onder, hahaha de klad zit erin hier hoor maar ik vind het wel even lekker zo 😉
  Wendy onlangs geplaatst…Voordelig speelgoed scoor je bij deze webshop!My Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahaha ja zo herkenbaar. Het was vandaag weer even worstelen om erin te komen, hoop ook zo dat m’n laptop snel weer binnen is.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.