Search here...
TOP

Ben jij blogger én heb je geen idee wat je met jouw Instagram aan moet?

Je denkt het allemaal voor elkaar te hebben, schrijft leuke teksten én je geniet van het bloggen. Het enige waar je mee worstelt is je Instagram. Anderen zie je leuke dingen doen op Instagram, een fijne interactie hebben en samenwerkingen. Sterker nog, je ziet leuke stories en je hebt geen idee waar je zou moeten beginnen. Je vraagt jezelf af wat je zou moeten laten zien aan anderen, of ze het überhaupt wel leuk zouden vinden om met je mee te kijken.

Daarnaast zie je dat anderen een mooie feed hebben maar heb jij geen zin om alles maar te plannen. Of misschien heb je wel werkelijk geen idee waar je mee zou moeten beginnen?!

Laat mij je helpen! Ik kijk in een één – op  – één online gesprek met je mee naar de verbeterpunten van jouw Instagram en je kunt me van alles vragen. Voor de prijs van dat ene t-shirt of die paar koppen koffie ben jij al verder geholpen en kun je meters maken met jouw Instagram.

Het “enge” algoritme, Instagram Stories maken, weten waar jouw kracht ligt, een zelfvertrouwenboost, de programma’s die je kunt gebruiken voor Instagram en ga zo maar door. Schrijf je vragen op en dan bespreken we het tijdens ons gesprek! 

Jezelf laten zien op Instagram?

Dat kan vol vertrouwen en plezier!

Klaar met het aanmodderen en proberen zonder effecten?

Daarom Instagram- advies voor jou!

Voor Instagram is het belangrijk dat jij jezelf laat zien. Mensen willen graag weten wie er achter een account zit. Maar waar begin je, zeker wanneer je dat allemaal maar ongemakkelijk en misschien zelfs eng vind? Eigenlijk wil je veel meer uit Instagram halen maar je hebt geen idee hoe je dat kunt doen. Er komt zoveel bij bloggen kijken, zeker wanneer je jezelf wilt professionaliseren. Waarom lukt het anderen wel en jou niet? Waarschijnlijk omdat zij een duidelijker beeld en strategie hebben voor hun Instagram! 
Er zijn veel expert op het technische gebied van Instagram. Ik ben er om jou te versterken, jij bent immers jouw eigen merk. Juist door jezelf te zijn en bij jezelf te blijven kun jij de verbinding aangaan met jouw volgers. Samen met jou kijk ik waar je kansen liggen, waar jij jezelf van de rest onderscheidt en hoe jij jouw bereik kan vergroten.

Je blog visueel versterken

Instagram is erg visueel ingesteld. Welke manieren zijn er om jouw Instagram visueel aantrekkelijker te krijgen?

Pakkende teksten op jouw socials

Door pakkende teksten creëer je verbinding met jouw volgers. Wat voor onderwerpen kun je bespreken en hoe hou je de interactie vast?

Laat jezelf en je blog zien!

Jij bent de spil van jouw blog en Instagram. Voor jou blijven de volgers hangen en door jezelf te laten zien zorg je voor verbinding!

Hoe dan?

Instagram en bloggen

Jezelf laten zien op social media kan lastig zijn en misschien zelfs een beetje eng. Ik weet het! Ooit begon ik met Instagram en het duurde maanden voordat ik een foto van mijzelf had geplaatst.

Hoe anders is dat tegenwoordig! Nadat volgers steeds aangaven blij te worden van mijn blije gezicht op hun feed was de #metmijnblijebekinjefeed geboren. Ik vind Instagram een ontzettend leuk medium en weet zeker dat ook jij er veel meer plezier uit kan gaan halen dan dat je nu waarschijnlijk doet.

Weten waar je aan toe bent, weten wat je kunt doen en hoe je uiteindelijk ook opdrachten binnen gaat halen. Ik laat het je weten en neem je mee in mijn strategieën. Zo zal jij ook groeien op Instagram, meer interactie krijgen en zal jouw social media account een verlengstuk worden van jouw blog.

Kosten voor het één-op-één advies

Het Instagram adviesGesprek

€60,00

€ 50,00 ex. BTW

Voor € 50,00 ex. BTW hebben we een online gesprek van een uur waarin wij jouw Instagram bespreken. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook zullen we jouw vragen samen doornemen. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode.

Investeer in jezelf en jouw blog door met een nieuw plan en hernieuwde energie aan je Instagram te gaan werken.