Happy Death Day 2U Review
Recente berichten

Happy Death Day 2U| Review

Na het succesvolle eerste deel van Happy Death Day is vanaf 14 februari 2019 het tweede deel Happy Death Day 2U te zien in de bioscoop. Waar de film over gaat en wat je kunt verwachten van de film lees je in deze review.

Happy Death Day 2 U

De film ging in première op 12 februari en omdat ik zelf niet kon vroeg ik 2 vrienden of zij naar de première wilden gaan voor Beebs and Moms. Zij hadden de eerste film ook gezien en wilden uiteraard naar de première voor mij gaan! Met lekkere cupcakes in het thema van Happy Death Day 2U en popcorn was het voor hen een leuke avond.

De film in het kort

Na de gebeurtenissen in de eerste film – Happy Death Day uit 2017 – komt Tree Gelbman onverwacht toch weer in de tijdsloop terecht. Ze komt erachter dat de originele moordenaar zelf vermoord is. En nu moet Tree steeds opnieuw en opnieuw sterven. Zo kan zij de nieuwe moordenaar proberen te vinden om te voorkomen dat haar vrienden vermoord worden. Maar ook om voor eens en altijd de tijdsloop te doorbreken.

Review Happy Death Day 2 You

Het verhaal – dat een beetje aan Groundhog Day doet denken en ook Russian Doll op Netflix heeft eenzelfde thema – zit heel goed in elkaar en is net zo goed als de eerste film. Het doet een beetje futuristisch aan en het einde was anders dan verwacht. Dat was leuk en bijzonder waardoor de film niet verveelt. Een absolute tip dus om Happy Death Day 2U te kijken in de bioscoop.

Happy Death Day 2U tweede deel Samenvatting film

Bijzonderheden van de film

Thriller | 100 minuten | 16 + | Sequel van Happy Death Day uit 2017

Kende je de eerste film al en ga jij ook kijken naar
Happy Death Day 2U?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.