GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
Recente berichten Uitjes

Opening GuestHouse Hotel, hét ideale hotel om te combineren met de Efteling

De Efteling vind ik ontzettend leuk om heen te gaan maar voor ons is het ruim anderhalf uur reizen. En inmiddels is de Efteling zo groot dat je er meerdere dagen kunt doorbrengen. Maar het ideale is het combineren van een bezoek met een overnachting in het GuestHouse Hotel.

De Efteling

Twee jaar terug gingen we met de familie naar de Efteling. En na een dag hadden we voor ons gevoel dus nog maar een kwart van de attracties gezien. Sowieso was Evi vooral nog klein en waren de rijen erg lang. Het ging dus allemaal niet zo vlot helaas die dag. We hadden echt het gevoel van alles gemist te hebben. Daarom hebben we voor een volgend bezoek gepland om een overnachting te boeken, zodat we niet zoveel reistijd hebben en ons toch kunnen vermaken bij de Efteling.

Opening GuestHouse Hotel

En toen zag ik een persbericht van een hotel bij de Efteling: Het GuestHouse Hotel dat 7 juni 2018 opent! Dit hotel ligt op loopafstand van de Efteling, het is maar 500m lopen van de één naar de ander. Het hotel biedt om die reden ook meerdere voordeelpakketten aan voor overnachtingen in het hotel en toegang tot de Efteling. Kinderen tot 3 jaar hoef je daarin niet mee te rekenen aangezien zij gratis verblijven. Ook zijn alle arrangementen inclusief ontbijt, heerlijk!

De kamers

De verschillende kamers beschikken o.a. over familie-stapelbedden, hoe gaaf is dat?! De bedden zijn geschikt voor 6 personen in totaal. Ze zijn er ook voor 4 personen maar dan worden alleen de bedden uitgeschoven en is er geen bovenbouw. Ik vind dit er zo ontzettend gaaf uitzien! De kamers zijn sowieso erg mooi, praktisch en kindvriendelijk en doordat de kamers ook beschikken over een interactieve tv kun je ook Netflix kijken. Heerlijk om je voeten goed bij te laten komen na een dag slenteren door de Efteling.

Het eten

Van het eten wil GuestHouse Hotel een echte beleving maken. Je kunt meekijken in de keuken, een hapje proeven en dat alles voor een betaalbare prijs. De keuken zal uitsluitend werken met de producten van Albert Heijn en daardoor kun je de recepten vragen van de gerechten. Doordat het hotel in de omgeving van Kaatsheuvel graag verspilling tegen wil gaan zijn zij volop bezig met de samenwerking met Albert Heijn.

Het Hotel

Naast de prachtige kamers en het unieke concept qua eten beschikt het GuestHouse Hotel ook over een speelruimte voor de kinderen en een (kleine) sportruimte voor de ouders. Maar ook een bar, een bedtime stories om 19.00 uur in de lobby, een kleine shop met vergeten spullen, gratis Wi-Fi en een fijne ruimte om te zitten en te lezen. Het is er allemaal. Ideaal lijkt het me in ieder geval, ik zou er zomaar een dagje door kunnen brengen zonder een bezoek aan Efteling 😉

Wat vind jij van het hotel, zou jij het bezoek aan de Efteling willen combineren met een verblijf in een hotel?

Dit artikel kwam tot stand door een samenwerking

Liefs Kimberly

GuestHouse Hotel Pinterest

 

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 1 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.