unboxing Goodiebox Dromenland oktober 2019
Beauty and Care Recente berichten

Goodiebox Dromenland inhoud | Oktober 2019

Mijn Goodiebox ervaringen zijn vooralsnog erg positief. De ene keer past de inhoud beter bij mij dan de andere keer. De inhoud van de Dromenland Goodiebox is erg fijn weer in ieder geval. Ik vind het echt een verwennerij iedere maand. Wat je van deze Goodiebox kan verwachten laat ik je in deze review zien.

Review Goodiebox Dromenland

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde, het heeft een behoorlijk grote impact ook op hoe je omgaat met de uitdagingen van de dag. De Goodiebox van oktober 2019 staat in het teken van die goede nachtrust. De Dromenland Goodiebox heeft een heerlijke inhoud die je al slapende kunt gebruiken om een boost te krijgen. Maar ook geven deze producten je dag een kickstart. Ideaal!

Inhoud Goodiebox Dromenland

DR Botanicals – Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask

Je huid verzorgen terwijl je slaapt? Dit intens voedende masker helpt je daarbij. Maak je gezicht schoon en droog, breng een dunne laag aan van dit slaapmasker en ga heerlijk slapen. De volgende ochtend reinig je gewoon je huid zoals je altijd doet en klaar ben je!

Winkelwaarde € 9,90 FULL SIZE

Masque Me Up – Foot Peeling Mask

Wat is er nou fijner dan met zachte voeten je bed i.p.v. horen hoe je eelterige voetjes langs je schone dekbed schrapen? Lekker plastisch uitgedrukt maar deze Foot Peeling Mask is ideaal om zachte voeten te krijgen. Ga lekker op de bank relaxen, doe deze peeling sokken zo’n 30 minuten aan en spoel daarna je voeten af. Na 8-10 dagen zijn jouw voeten verveld en heerlijk zacht.

Winkelwaarde € 13,00 FULL SIZE

Rabens Saloner – Tie Dye Scrunchie

Life’s too short to have boring hair! Alle members van Goodiebox krijgen bij de Dromenland Goodiebox ook nog eens een scrunchie erbij. Ideaal om te gebruiken tijdens de maskers of als je heerlijk gaat slapen.

Winkelwaarde € 17,00

inhoud goodiebox dromenland 2019

Polaar – Polar Night Revitalizing Cream

Deze nachtcrème is ideaal om te gebruiken naast het slaapmasker van Dr Botanicals. Deze nachtcrème stimuleert de vernieuwing van je huid tijdens het slapen en heeft een herstellend effect. Op de dagen dat je het slaapmasker niet gebruikt kun je dus deze nachtcrème van Polaar gebruiken voor een heerlijk verzorgde huid.

Winkelwaarde € 43,95 voor 50 ml

Manna Kadar – Sea Minerals Renewing Body Butter

Deze bodybutter van Manna Kadar is heel fijn om te gebruiken na het douchen. Met actieve ingrediënten uit de Dode Zee krijgt je lichaam een volledige hydratatie. Masseer de bodybutter net zo lang in totdat hij volledig geabsorbeerd is, heerlijk zo’n zachte huid!

Winkelwaarde € 22,00 voor 400 ml

Goodiebox Dromenland oktober 2019

Pease – Clair Brightening Concealer

Helaas slapen we niet allemaal elke nacht geweldig, gelukkig is daar concealer om de donkere cirkels onder je ogen te verbergen. Deze concealer bevat vitamines A, C en D- Pathenol die de gevoelige huid onder je ogen helpen te versterken. Ideaal dus. De kleur van de concealer is afhankelijk van jouw beautyprofiel.

Winkelwaarde € 13,00 FULL SIZE

unboxing inhoud Goodiebox Dromenland

Goodiebox in het kort

  • Goodiebox is maandelijks opzegbaar
  • Voor €19,95 heb jij al een Goodiebox en je ontvangt een minimale waarde van €65,-
  • Goodiebox bevat altijd 5-7 producten met voornamelijk full size producten
  • Goodiebox houdt rekening met jouw beauty profiel
Liefs, Kimberly
review goodiebox dromenland oktober 2019

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.