Mijn goede voornemens voor 2019
Persoonlijk Recente berichten

Gelukkig Nieuwjaar! | Mijn goede voornemens 2019

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen! 2019 is aangebroken en ik zit vol met enthousiasme. Ik heb er ontzettend veel zin in en heb een aantal goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het afgelopen jaar ging heel anders dan dat ik aanvankelijke had gedacht maar het was een goed jaar. Al mijn dierbaren zijn nog bij me, ik ben gelukkig met mijn gezin en ik ben gestart met ondernemen. Welke doelen en voornemens ik heb voor 2019 lees je in deze blog. Wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar?

Mijn goede voornemens voor 2019

Ieder jaar komt het wel weer terug: de goede voornemens. Ook dit jaar heb ik weer een aantal nieuwe voornemens en doelen voor mijzelf gesteld. Ik ben ervan overtuigd dat je niet te veel voor jezelf moet opstellen omdat je het dan niet vol gaat houden. Daarom heb ik een aantal doelen voor mijzelf gesteld die ik heel belangrijk vind. Lees je mee?

Mijn goede voornemens als mama

Als moeder vind ik het heel belangrijk dat Evi zich gehoord en geaccepteerd voelt. Mijn missie dit jaar is om meer los te laten, het hoeft niet perfect. Daarnaast wil ik graag gewoonweg aanwezig zijn voor haar, dus die telefoon opzij. Dit is iets dat ik me steeds weer voorneem maar ik wil dit echt doen en dat mijn dochter niet steeds tegen haar moeder en haar telefoon aankijkt. Ik wil haar meegeven dat zij belangrijk is, dat zij op nummer 1 staat.

Mijn goede voornemens als ondernemer

Doordat ik 2 bedrijven ben gestart afgelopen jaar is het wel een zoektocht geweest dit jaar. Hoe ging ik B&M ontwikkelen maar ook Lief Gedragen neerzetten? Het was zoeken in mijn rol als coach, als professional maar ook werd de rol van B&M een stuk groter dan dat ik had durven hopen. Mijn voornemens en doelen voor het komende jaar als ondernemer zijn: Een stabiel inkomen genereren, een sterk merk neerzetten, meer rust creëren voor mijzelf. Ik wil dus in de avonden bepaalde onderdelen van mijn bedrijven niet meer hoeven te controleren. Dat zal meer rust creëren maar ook de pret weer een beetje terugbrengen denk ik.

Mijn goede voornemens als Blogger

Eerder beschreef ik al alle vooroordelen over bloggers en daarin kun je ook lezen hoeveel tijd er in het bloggen gaat zitten. Ik wil dit het komende jaar echt anders verdelen, beter plannen. Nu ben ik vaak nog tussen de bedrijven door van alles aan het doen, ik wil dat anders plannen. Ik merk dat ik toch wat chaotisch ben en dat ik daardoor vaak 3 artikelen tegelijk open heb staan waar ik verdeeld in werk. Het is een stukje focus die er de laatste tijd niet meer was. Daarnaast wil ik mijn samenwerkingen beter verdelen. Het afgelopen jaar was het soms een week vol samenwerkingen en de week daarna niets. Dat is voor mij niet ideaal maar zeker voor de lezers en volgers van mijn blog niet. Daarnaast wil ik graag de groei die ik op alle socials en op de site heb gehad doorzetten. Ik wil mijn Instagram zeker verdubbelen qua volgers en ook de bezoekersaantallen van B&M. Daarnaast wil ik graag langdurige samenwerkingen aangaan voor de blog. Ik ben er klaar voor!

De goede voornemens voor mij persoonlijk

Vorig jaar nam ik mijzelf voor om te gaan afvallen. Ik startte met het programma van Newborn Fit Mama maar zoals altijd verzoop ik uiteindelijk in excuses. Ik begon met sporten alleen en uiteindelijk wilde Evi steeds meedoen. Heel gezellig maar toen we op een gegeven moment de zolder gingen opruimen en de babyspullen gingen uitzoeken stond de ruimte om te sporten vol met rommel. Daarna werd het zo heet, gingen we op vakantie en nou ja je begrijpt het dat je dan weer moet wachten tot het nieuwe jaar. Voor dit jaar wil ik het toch echt weer oppakken om te gaan sporten. Ik merk dat ik dan echt meer energie heb, mij beter voel over mijzelf en dat mijn kleding gewoonweg lekkerder zit. Mijn lijf heb ik inmiddels wel redelijk geaccepteerd dankzij een ontwikkeling in mijn bodypositivity. Maar goed, meer energie en kleding die lekkerder zit is ook aantrekkelijk.

Mijn goede voornemens voor dit nieuwe jaar

Herken jij jezelf een beetje in mijn goede voornemens voor het komende jaar?  Ik heb er in ieder geval zin in en denk wel dat ik alles nog verder moet concretiseren. Dan is het toch makkelijker om er naartoe te werken lijkt het wel. Dat is dus mijn missie voor de komende week en dan knallen met die ballen 😉

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − zes =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.