Foundation Deborah Milano 24Ore getest
Beauty en mode Recente berichten

Foundations en bronzers van Deborah Milano | Review

Er is niets meer afhankelijk van smaak en voorkeur als foundation. Iedere vrouw heeft andere wensen en behoeftes en daarom vind ik het zelf vaak ook lastig om te slagen voor een goede en betrouwbare foundation. Ik testte de 24Ore Nude Perfection foundation van Deborah Milano maar ook de waterproof bronzers van dit merk!

Deborah Milano Foundation en Bronzers getest

Foundations vind ik zo lastig kiezen omdat er verschillen in dekking, in kleur en effect zijn. Zelf hou ik van een lichte dekking die niet afgeeft en zacht op mijn huid voelt. Een natuurlijk effect maar wel opgemaakt, ik hou ervan. Deze missie is soms best lastig, ik doe ook nog eens lang met foundations waardoor mijn favorieten zijn aangepast of zijn vervangen. Daarom was ik erg benieuwd naar deze foundations van Deborah Milano. Ik vind de mascara’s en lipproducten van dit merk namelijk erg prettig. De reviews hierover lees je via de links hieronder.

Mascara van Deborah Milano getest
Lippenstift en lipgloss van Deborah Milano getest

24Ore Nude Perfect foundation review Deborah Milano

Getest: Deborah Milano 24Ore Nude Perfect Foundation

De Deborah Milano 24Ore Nude Perfect Foundation is een super lichte, hydraterende foundation die een effectieve verzorging voor de huid combineert met een medium, opbouwbare dekking. De formule is verrijkt met het unieke AQUA SYSTEM voor een gehydrateerde huid gedurende de dag en het DH OXYGEN COMPLEX waardoor deze foundation de huid laat ademen. Deze 24Ore Nude Perfect Foundation geeft een longlasting, natuurlijk effect en blijft gedurende de dag comfortabel zitten zonder een masker-effect te creëren. Met SPF 20.

Ik ontving de kleuren beige (2) en sand (3) die medium dekkend zijn. Deze 2 kleuren zitten in het midden van het kleurenschema dat verkrijgbaar is. De foundation voelt heerlijk zacht en luchtig aan, dekt maar zonder een masker op je huid achter te laten. Het is een stevige foundation waardoor hij niet uitloopt en gemakkelijk aan te brengen is.

Winkelwaarde: 30 ml voor € 17,29 en verkrijgbaar in 7 lichte kleuren. Helaas is deze foundation niet verkrijgbaar voor de donkere huidskleuren, hopelijk in de nabije toekomst wel.

24 ore bronzer Deborah Milano review
Review 24Ore bronzer waterproof Deborah Milano

Getest: Deborah Milano 24Ore Waterproof Bronzer

Het 24Ore Bronze bronzingpoeder van Deborah Milano is een bronzing powder voor het creëren van een matte, zomerse glow. Het zijdezachte poeder is zeer gemakkelijk te blenden en op te bouwen. Deze waterproof bronzers zijn verrijkt met SPF 15. Ik testte de kleuren light beige (3) en dark beige (4).

Ik vind deze bronzers heel prettig in gebruik, de verpakking ligt fijn in de hand en het effect is goed op te bouwen. Hierdoor kun je een mooie zomerse getinte kleur aanbrengen in je gezicht zonder dat de kleur overheerst.

Winkelwaarde: 12 g voor € 11,17 en verkrijgbaar in 4 verschillende tinten.

Links zonder foundation en bronzer. Rechts met.

Over Deborah Milano

Al meer dan 50 jaar maakt Deborah Milano schoonheid toegankelijk en betaalbaar voor alle vrouwen. De combinatie van de mooiste kleuren, focus op kwaliteit (gewaarborgd door de eigen onderzoekslaboratoria), opvallende verpakkingen, aandacht voor details en de onmiskenbare Italiaanse flair maakt Deborah Milano tot een uniek en toegankelijk merk.

Deborah Milano is o.a. verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl

De producten in deze review heb ik ontvangen.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *