Flikken Maastricht seizoen 15 2021 gemist
Lifestyle

Yes seizoen 15 van Flikken Maastricht begint!

Flikken Maastricht is één van de langst lopende series in Nederland. Deze politieserie is namelijk al sinds 2007 op de tv te zien! Heb je een aflevering van Flikken Maastricht gemist of wil je alle afleveringen terugkijken? Dan heb ik DE tip voor jou.

Flikken Maastricht seizoen 15

Vanaf 8 januari 2021 is seizoen 15 te bekijken op televisie (NPO 1). Het beloofd weer een spannend seizoen te worden en sowieso wil je van deze spannende serie geen aflevering missen. Zouden Eva en Wolfs na al die jaren om elkaar heen draaien nu dan toch elkaar ook op romantisch vlak gaan vinden? Heb je onverhoopt toch een aflevering van Flikken Maastricht gemist, dan kan je de aflevering én alle seizoenen terugkijken via NLZIET.

Wat kan je dit seizoen verwachten?

We kunnen weer van veel spanning gaan genieten, afgaande op de Flikken Maastricht seizoen 15 trailer. Nieuwsgierig geworden? Je kan de trailer hieronder alvast bekijken voor een eerste indruk of als een opwarmertje zodat jij straks helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen!

Over Flikken Maastricht

In deze, met een Gouden Televizier-ring bekroonde, politieserie volgen we Eva van Dongen ( Angela Schijf) en Floris Wolfs ( Victor Reinier), een rechercheurs duo uit de prachtige stad Maastricht. Samen onderzoeken Eva en Wolfs de meest gevaarlijke zaken. Maar we volgen ook hun collega’s in uniform: Romeo Sanders (Sergio IJssel) en Marion Dreesen (Oda Spelbos). Zij onderzoeken altijd een wat kleinere zaak en zorgen voor een luchtigere noot in de serie. Maar naast deze zaken waarin deze agenten ons meenemen, krijgen we ook een inkijkje in het leven van de rechercheurs en hun collega’s in uniform. De scripts van de serie worden vrijwel allemaal nagekeken door echte politiemensen. Zo zorgen de makers ervoor dat de serie zo realistisch mogelijk is!

Check hier de beste serietips voor Netflix

De prachtige stad Maastricht

In het zuiden van het bourgondische Limburg ligt de mooie stad Maastricht. De hoofdstad van Limburg met zijn historische gebouwen en de directe omgeving van de stad vormt een prachtige achtergrond voor de Flikken Maastricht. De omgeving van de Maastricht is enorm fotogeniek en als je bekend bent met deze stad aan de Maas is de serie een feest der herkenning. Mocht je nou erg enthousiast zijn over de stad en Maastricht zelf willen bezoeken, dan vind je op de site van Visit Zuid- Limburg veel informatie.

Wist jij dit over Flikken Maastricht?

  • Victor Reinier speelde eerder in een langlopende Nederlandse politieserie. 12 seizoenen lang speelde hij Dick Vledder in de serie Baantjer, ook die serie won een Gouden Televizier- Ring.
  • Het woord Flikken is een Vlaams woord voor politie.
  • De serie is een afgeleide van Flikken; een Vlaamse serie die zich afspeelt in Gent.
  • In seizoen 1 en 2 zagen we Tom van Landuyt als Guy Danneels. Tom is in het echte leven de man van Angela Schijf.
  • In seizoen 13 zagen we tijdens een terugblik op de jeugd van Angela Schijf, de jonge Eva gespeeld worden door Angela haar dochter Zus.
  • Een aantal prominente Baantjes-acteurs hebben we gastrollen zien vertolken in Flikken Maastricht.
  • Angela Schijf draagt vanaf seizoen 8 een pruik. Angela heeft zelf kort haar terwijl haar personage Eva lang haar heeft.
  • Victor Reinier schrijft mee aan de scripts voor Flikken Maastricht en heeft een aantal afleveringen geregisseerd.
  • Een aantal zaken die terugkomen in Flikken Maastricht zijn gebaseerd op waargebeurde zaken.

Veel plezier met kijken!

Ga jij ook weer kijken naar Flikken Maastricht? Heel veel plezier met kijken, je weet nu in ieder geval een beetje wat je kan verwachten van deze serie en weet nu ook wat leuke trivia. Vooral leuk als je de serie samen met iemand anders kijkt 😉

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»