favorieten van Buddha to buddha
Moms Fashion Recente berichten

Mijn favorieten van Buddha to Buddha

Het Nederlandse merk Buddha to Buddha staat voor het volste genieten van de dagen. De prachtige sieraden zijn sinds 1997 in Nederland te koop en zijn werkelijk mooi om te zien. Maar welke sieraden van Buddha to Buddha zijn nou echt mijn absolute favorieten?

Buddha to Buddha

Voor het eerst ontworpen op een strand in India naar verkocht worden in 15 landen. Buddha to Buddha is populair! Logisch want de tijdloze zilveren handgemaakte sieraden zijn ontzettend mooi en makkelijk te combineren. Door het ontwerp van de sieraden zijn ze voor elke gelegenheid geschikt maar zijn ze daardoor favorieten voor het leven.

Het merk richt zich op de levensgenieter, mannen en vrouwen. Door de eventueel toegevoegde kleuren en leren delen kun je de sieraden goed met elkaar combineren waardoor je een eigen stijl creëert. Wist je dat de namen van de sieraden komen van werknemer van Buddha to Buddha? Vind ik een grappig feitje 😉

Mijn favorieten van Buddha to Buddha

Waar ik vroeger het liefste sieraden droeg die zo groot mogelijk waren ben ik inmiddels vooral wat minimalistischer geworden met mijn sieraden. Ook daarmee is Buddha tot Buddha goed te combineren. Ik laat je een aantal van mijn favorieten zien!

Armbanden van Buddha to Buddha

Waar ik alle armbanden dus wel echt heel mooi vind heb ik toch echt duidelijk een favoriet. Deze Buddha to Buddha armband heeft een prachtige kleur steen. Deze kleur is toch ongelooflijk mooi?!

Ben xs Stone Green Chalcedony

Maar ook deze armband vind ik heel mooi, vrouwelijk en goed te combineren.

Armband Lars

Ringen van Buddha to Buddha

Ook de ringen van Buddha to Buddha vind ik ongelooflijk mooi. Zo heeft mijn zus een brede ring maar vind ik de net wat smallere vooral erg mooi. Zo vind ik deze ring met dezelfde kleur steen als de armband hierboven echt prachtig!

Ring green Chalcedony

Je hebt hem trouwens ook met een blauwe kleur steen 😉 Prachtig bij een jeans of een outfit met een blauw accent.

Blue lace agate ring

De ring van het model Lars vind ik net zoals de armband heel mooi te combineren met werkelijk elke outfit. Netjes, casual en ook voor een feestje. De ring complimenteert volgens mij echt alles.

Ring Lars

Buddha to Buddha oorbellen

Ik hou er dus van als je alles met elkaar kunt combineren. Zo passen de oorbellen van Buddha to Buddha prachtig bij de armbanden en kettingen. Ideaal natuurlijk omdat je kunt kiezen uit oorringen of oorstekers! Deze 2 zijn mijn favorieten van de collectie. Je kunt ze ook mooi bij elkaar dragen als je meerdere gaatjes in je oren hebt zoals ik dat ook heb.

Oorbellen Katja
Oorbellen Ellen

Waar is Buddha to Buddha te koop?

Al deze Buddha to Buddha sieraden koop je bij Brandfield.nl online of in de winkels van Brandfield.

Dit zijn dus mijn favorieten van Buddha to Buddha, wat zijn de jouwe?

Dit artikel bevat een samenwerking.
De foto’s uit dit artikel zijn afkomstig van Brandfield.nl
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.