Een beladen dag want jij had er moeten zijn
Persoonlijk Recente berichten

Een beladen dag omdat jij er niet bent

Er zijn een aantal dagen in het jaar die tegenwoordig beladen zijn. Speciaal en liefdevol ook. 1 augustus is een beladen dag voor mij maar waarom is dat zo’n dag voor mij?

De uitgerekende datum

Tsja, 1 augustus was de uitgerekende datum van ons zoontje. We zouden rond 1 augustus 2017 jouw ouders worden, huppelden na de goede echo’s naar huis maar het werd spannend op de momenten dat het juist rustiger moest worden. Ik schreef er al meerdere artikelen over, werd coach zwangerschapsverlies mede door jouw nagedachtenis.

Lees ook: Mijn tweede zwangerschap van droom tot nachtmerrie en alles over Kell-Antistoffen

Maar dat verdriet om wat had moeten zijn en wat nu anders is steekt op dagen als deze weer flink te kop op. Ik vind het lastig om te genieten op deze dagen, weet best dat het mag en kan maar toch blijf jij zo in mijn gedachten. Jij, mijn zoontje die altijd in mijn hart en leven verweven zal zijn.
Uiteindelijk werd je eind februari geboren, 20 weken te vroeg en nadat we een hoop moeite hadden gedaan om je te redden.

En ondanks dat het niet je “verjaardag” is vandaag sta ik dus wel stil bij wat had kunnen zijn. Dat ik nu bezig zou zijn met je eerste verjaardag te regelen. Dat ik met voedingen en luiers aan het puzzelen zou zijn. Met je zus die haar aandacht wil hebben en net vakantie heeft. Ik kan er op dagen als deze erg aan denken, een beetje weg fantaseren. Jij spelend met je zus die nu de beste grote nicht is die de wereld ooit heeft gezien. Jij spelend met je nichtje, samen opgroeien met maar een paar maanden verschil.

Het leek me allemaal zo mooi en fijn. Je zal altijd deel van ons gezin uitmaken, ook al ziet de buitenwereld maar 3 delen i.p.v. 4. Vandaag zorg ik extra goed voor mijzelf, je vader en je zus. Ik kom nog even bij je langs en zal extra stilstaan bij wat had moeten zijn.

Liefs,

Mama

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

9 COMMENTS

 • Avatar
  Nathalie

  Sterkte, denken en herinneren kan en mag altijd! Sommige dagen net even zwaarder….

  Ondank dat je zoontje hier niet herft mogen rondlopen ben en blijf je zijn mama. X

 • Avatar
  Rachelle

  Lieve Kimberly, je hebt het enorm sterk verwoord. En het is logisch dat het verdriet de kop op steekt en dat mag ook. ❤️ Ik denk aan je vandaag!

 • Avatar
  Eveline

  Je raakt me iedere keer zo erg met dit verhaal! Wat kun je dat inderdaad allemaal sterk verwoorden.
  Wat lief om te lezen dat Evi zo’n lieve grote nicht is.
  Sterkte en een beetje extra ❤ voor jullie deze dagen! X

 • Avatar

  Heel veel sterkte vandaag gewenst! Hele dikke knuffel

 • Avatar
  Michelle

  Mooi geschreven! Heel veel sterkte vandaag x

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Dank je wel!

 • Avatar
  Saskia

  <333

 • Avatar
  Wendy

  Oh zo heftig dit. Maar wat ben jij een top vrouw en een voorbeeld voor velen en ook zo heerlijk jezelf ?? Sterkte voor jullie gezin want dit is zoals je op IG zegt inderdaad gewoon k*t. Xx

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Dank je wel lieve Wendy!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *