De cadeaus die ik heb ontvangen bij de 4e editie van #echtepostiscool
Persoonlijk

#echtepostiscool; Wat heb ik ontvangen bij editie 4.0?

Yeah! Zoals jullie konden lezen van de week in mijn blog over #echtepostiscool deed ik aan deze “swap” mee en konden jullie lezen wat het nou is. Uiteraard heb ik ook een pakketje ontvangen en wat ik heb ontvangen laat ik jullie zien in deze blog.

Wie had mijn lootje?

Mijn lootje was dus voor It’s Wendy. Haar blog vind je hier . En ook Wendy deed voor het eerst mee aan #echtepostiscool en daar schreef zij al eerder een blog over. Zelf kende ik Wendy niet en ik moet zeggen dat ze het echt ontzettend goed gedaan heeft! Ze is er in geslaagd om hele persoonlijke cadeautjes te kopen en Evi was erg in de gloria ermee. Die was niet meer weg te krijgen bij het pakketje en wilde op de foto met het pakketje. Ik heb dus een berg foto’s met Evi en haar duimpje omhoog bij het pakketje of foto’s van de inhoud van het pakket maar dan met Evi’s tenen (zoals jullie al op Social Media konden zien). Ik kon de dag erna pas echt een beetje foto’s maken. Al lukte dat uiteraard niet meer met de ingepakte cadeaus….

De inhoud van het ontvangen pakketjes, nog ingepakt

Wat heb ik ontvangen?

Ik heb dus een hele lieve brief van Wendy ontvangen, meerdere theezakjes (i.v.m. de Tuesdays Teatopics ), meerdere maskers voor mijn gezicht, 2 boekjes voor Evi, een zakje met stickers voor Evi, een reep chocolade, een armband van Pink Ribbon (i.v.m. de borstkanker van mijn moeder), en nog 2 zelfbedachte vragen voor de Tuesdays Teatopics. Echt ontzettend leuk en lief bedacht. Wendy had de inhoud van het pakketje zelfs genummerd en bij elk cadeautje een aanwijzing gegeven.

De cadeautjes die ik heb ontvangen, uitgepakt en wel

Oeps

Ik had dus 2 pakketjes ontvangen zoals jullie op mijn Social Media en in de blog konden zien. Bij het uitpakken bleek dat 1 pakketje verkeerd naar mij verstuurd was! Die was niet voor mij bedoeld, oeps…. De deelnemers van #echtepostiscool hebben mijn adres van de organisatie gekregen i.v.m. de omstandigheden en het verliezen van ons kindje. Daar was het dus misgegaan. Ik heb dus zodra ik zag dat het niet helemaal goed ging via Twitter met de organisatie contact gehad. En uiteindelijk heb ik gewoon dus nog een pakketje voor #echtepostiscool mogen versturen, ook gewoon heel leuk! Ik hoop dat BMellow er alsnog heeeeel erg blij mee gaat zijn.  Het is in ieder geval allemaal opgelost en dat is fijn!

En oeps nummer 2…. Ik kwam er later pas achter dat ik de stickers die ik had gekregen, dat Evi ermee vandoor gegaan was. Ik heb er dus een aparte foto van gemaakt 😉

After #echtepostiscool

Tsja en na een aantal weken brainstormen en afleiding in de vorm van #echtepostiscool heeft mijn lootje (Nicole van Meisje Eigenwijsje) haar pakketje ontvangen, heb ik zelf mijn pakketje ontvangen en is deze editie klaar. Ik hou me van harte aanbevolen voor een volgende editie en weet dat ook meer wat ik zelf kan kopen voor mijn lootje. Nu vond ik dat wel erg lastig eigenlijk. Stukje onzekerheid, absoluut. Maar volgens mij was het cadeautje enthousiast ontvangen zoals Nicole liet zien op Instagram.

Verrassingspakketjes

Ook deze ronde gingen er meerdere verrassingspakketjes rond bij #echtepostiscool. Ik heb van L’Oréal een gezichtsmasker ontvangen en ga deze binnenkort maar eens testen 😉

Ik ben dus echt dol op #echtepostiscool!

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

4 COMMENTS

 • Ricardo

  Wat een leuk pakket heb je mogen ontvangen. Ik denk dat dat masker ook wel heel erg fijn is!

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Ja echt enorm blij mee! Zo lief en doordacht, duidelijk dat Wendy op de verschillende kanalen heeft gekeken naar wie ik ben. ???? Dat masker ga ik van de week proberen, ik zal er wel een live -tweetverslag van maken ????

 • Karin

  Wat een leuk pakket! Het voelde als jarig zijn en op Twitter schept EPIC ook een bepaalde saamhorigheid. Ik zeg: vijfde editie!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Pingback: #echtepostiscool; de 5e editie! Wat gaf ik en wat kreeg ik tijdens deze swap? - Beebs and Moms on 20 maart 2017